Σε σαβετα συρταρωτη ,κρυο νερο, κ μια συγκεκριμενη διαδικασια πρεπ-αρισματος και διαφορα σαπουνια(proraso) κρεμες(nivea ,palmolive ,prosar ),αλλα κ ,σαπουνια (μπανιου-καθαριοτητος),σαμπουαν,απορρυπαντικο πιατων και μια διαδικασια Αs fast as possible as good as possible θεωρω οτι εχω καταληξει στην παρακατω καταταξη
1.αstra keramik platinum (best all round ,best γενικως )
2.elios(η κυρια μεταξυ των λεπιδων -παντα γλυκια κ καλοβολη αλλα και αποτελεσματικη top για καθε μερα κ για στραπατσαρισμενο προσωπο απο προηγουμενα ξυρισματα )
3.astor & wilkinson sword (ολιγον <<ξυστρες>>αλλα αποτελεσματικες κ καλοκοφτερες-με αυτες <<αντρωθηκα>> τις ξερω κ με ξερουν )
4.bolzano(το αρνητικο της elios-ατιθαση ιταλιδα- θυμιζει αρκετα τις astor k wilkis-κοβει καλα κ καθαρα ισως να την εβαζα κ 3η μαζι με τις αλλες -επισης καλη για καθε μερα ))
5.rapira & astra super platinum (σταθερες oxi oμως ιδιες η astra sp καλη λιιγο πιο επιθετικη αποτι θα ηθελα καλη μετα απο πολλες μερες αξυρισιας )
6.personna (καααα λες τιμη προς αποδοση καλη λιγο overrated ιδιαιτερα στο εξωτερικο))
7.gillette platinum (καλο προιον-κυκλοθυμικες-καλες αλλα στις δυσκολες περιοχες θελουν προσοχη))
8. dorco (αξιοπρεπεστατες απλως δεν ευχαριστουν ιδιαιτερα τον χρηστη στη διαδικασια)
9.derby, wilkis economy ( μετριες )
αναλογως τα κεφια η καταταξη παιζει +/ 1-2 θεσεις στις μεσαιες θεσεις
Κατάταξη λεπίδων μου
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Είναι κρίμα να λείπουν οι feather από την λίστα σου..
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Εαν δεν του καθονται καλα, δεν ειναι καθολου κριμα.. Και σε μενα παιζουν, αλλα στο ΤΟΡ 10 ειναι πολυυυυυυυυ χαμηλα, κυριως λογω της αποτυχημενης σχεσης τιμης/αποδοσης, συγκρινομενες ειδικα με τις ΑΚΡ..

- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
:!@#! :beah2
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Οταν οι 10 ΑΚΡ με βγαινουν περιπου 1,5€ και το καθε ξυραφακι βγαζει 13+ ξυρισματα, σε αντιθεση με τα 6-7 (στην καλυτερη των καλυτερων περιπτωσεων) της feather και την διπλασια τιμη της... Μπορεις να απειλεις οσο θες, κανε με ban (sic :beah2 ), αλλα στις ΤΟΡ 10 ειναι καπου στο 9!
Αν απο την αλλη ΔΕΝ συμπεριλαβω την τιμη σαν κριτηριο, οκ, εκει "ανεβαινει", αλλα οχι πιο πανω απο την 5η θεση. Και η καταταξη ειναι ως εξης:
1. ΑΚP
2. Personna red (με συγκεκριμενες μηχανες ομως, μονο)
3. ASP
4. KAI - super+ platinum
5. Feather
Αν απο την αλλη ΔΕΝ συμπεριλαβω την τιμη σαν κριτηριο, οκ, εκει "ανεβαινει", αλλα οχι πιο πανω απο την 5η θεση. Και η καταταξη ειναι ως εξης:
1. ΑΚP
2. Personna red (με συγκεκριμενες μηχανες ομως, μονο)
3. ASP
4. KAI - super+ platinum
5. Feather

Ναι δυστυχως εκκρεμει η δοκιμη αρκετων λεπιδων οπως των κορυφαιων κατα γενικη ομολογια feather οπως επισης και των επισης φημισμενων kai, αλλα και asco,treet,supermax,polsilver,souplex,croma,lord,shark,voskhod,sputnik,perma sharp,κτλ
Να ξαναπω παντως οτι στη χωρα μας τελικα υπαρχει μεγαλη γκαμα στη χωρα μας χωρις να μπει κανεις στη διαδικασια αγορας μεσω ιντερνετ.
Θα ανεβω προσεχως Θεσσαλονικη και θα κοιταξω τι καινουργιο μπορω να βρω εκει
επισης θα ηθελα να σημειωσω οτι εχω χρησιμοποιησει και baby oil,olive oil,body lotion(με ερεθιζει λιγο) ειτε αυτουσια ειτε σε <<κοκτειλ>>με καποια σαπουνια/κρεμες οπως κ ενιοτε προσθηκη γλυκερινης στην λεγομενη μαρεγκα .νομιζω οτι γινεται και ετσι πολυ καλη δουλεια
Στο gut rasiert τις Αstra ΚΡ τις εχει λιγο κατω απο τις sp .......σε μενα οι kp ζωγραφιζουν!!!
Να ξαναπω παντως οτι στη χωρα μας τελικα υπαρχει μεγαλη γκαμα στη χωρα μας χωρις να μπει κανεις στη διαδικασια αγορας μεσω ιντερνετ.
Θα ανεβω προσεχως Θεσσαλονικη και θα κοιταξω τι καινουργιο μπορω να βρω εκει
επισης θα ηθελα να σημειωσω οτι εχω χρησιμοποιησει και baby oil,olive oil,body lotion(με ερεθιζει λιγο) ειτε αυτουσια ειτε σε <<κοκτειλ>>με καποια σαπουνια/κρεμες οπως κ ενιοτε προσθηκη γλυκερινης στην λεγομενη μαρεγκα .νομιζω οτι γινεται και ετσι πολυ καλη δουλεια
Στο gut rasiert τις Αstra ΚΡ τις εχει λιγο κατω απο τις sp .......σε μενα οι kp ζωγραφιζουν!!!
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
voskhod που βρηκες? Εχω ακουσει καλα λογια..

Ντυστυχως voskhod , lada ,sputnik gillette rubie νιετ!!(για φετος) Η Ρωσιδα που μου ειχε υποσχεθει οτι θα μουφερνε λεπιδες απο τη Ρωσσια(με αγαπη 007 ) ...ντεν τθα ανγιεβει φετος για ντγιακοπες στη Μουοσχα ....... :!@#! :!@#!
Ειμαι Θεσσαλονικη για καποιες μερες ...κανενα καλο τιπ-συμβουλη απο κανενα σας ???...
Ειμαι Θεσσαλονικη για καποιες μερες ...κανενα καλο τιπ-συμβουλη απο κανενα σας ???...
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
GIKARADI έγραψε:.κανενα καλο τιπ-συμβουλη απο κανενα σας ???...
Πήγαινε εσύ διακοπές με την Ρωσίδα
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
ειμαι αυτο που λενε happily married man .....οποτε το ταξιδι με τη Svetlana αναβαλλεται για οταν θα ειμαι happily unmarried man
οσον αφορα την Θεσσαλονικη κανενα τιπ??(πανω σε θεματα wet shaving )ποιος εχει καλη ποικιλια προιοντων de razors ,και λεπιδες
οσον αφορα την Θεσσαλονικη κανενα τιπ??(πανω σε θεματα wet shaving )ποιος εχει καλη ποικιλια προιοντων de razors ,και λεπιδες