Το Ξύρισμα της Ημέρας: Νοέμβριος 2019

Απάντηση
mrkaza
Νήπιο
Νήπιο
6
Has thanked: 97 times
Been thanked: 1444 times
Επικοινωνία:

Papoutsanis glycerin soap
Πινέλο 26MM Yaqi Tuxedo Knot
Μηχανή EJ89
Blade astra green @3
Cien bolt ASL ,Cien ASB, Streling soap balm sandalwood
La toja stick in a cream jar :D δε τελειώνει το άτιμο !!!

Preshave
Ξεκινάω με το Παπουτσάνης και εκτός ότι μου άρεσε η αίσθηση στο πρόσωπο μου τόσο που θα το δοκιμάσω και για μπάνιο :D είχε τοσο ωραίο αφρό με τα χεράκια μου χωρίς πινέλο που κρατήθηκα να μην αρπάξω το πινέλο και να δοκιμάσω να ξυριστώ απλά με κίτρινο σαπούνι :)
Shave
Φορτώνω το πινέλο ως συνήθως ίσως λίγο παραπάνω λόγο της μαλακής αίσθηση που ειχε το Yaqi και ορμάω στο μπολάκι για να μάθω τι ?Οτι σήμερα έφτιαξα πρώτη φορά Lather ^^ λίγο νεράκι ακόμα και σα να μίκρυνε το μπολάκι :P

Στο πρόσωπο αν και μου άρεσε το χάδι ήθελα λιγο να το νιώθω οπότε με έπιασα να είμαι αρκετές φορές Full splay :D αντί για βάφω προσωπάκι με το πινελάκι , σαν αποτέλεσμα δεν άφηνε κενά κάλυψε τα πάντα.

Αν και 3ο ξύρισμα στην Astra δε ξέρω αν ηταν το πυκνό Lather ή το σαπουνι γλυκερίνης είχα 2 υπέροχα περάσματα τόσο υπέροχα που έκανα και ένα τρίτο κόντρα έχτρα Lather στο πρόσωπο για τα μερεμέτια να σου το λευκό τοπίο γέμισε κοκκινάδια.
ASL xbolt Cien και λίγο μετά Cien Balm 30 λεπτά μετά αφού ξεράθηκε το αίμα πλύσιμο και Strirling soap Sandalwood balm από Τόνυ που ήταν στο ψυγείο, οκ τι να πώ αν και στο μπουκάλι δε μου άρεσε ιδιαίτερα το άρωμα του στο πρόσωπο άλλαξε και έγινε υπέροχο .
Στην αρχή άφησε μια λευκή απόχρωση σαν αντηλιακό ιδικά στα χέρια αλλα μετα από λίγο έφυγε και αφησε ένα προσωπάκι BBS
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11784 times
Been thanked: 12052 times
Επικοινωνία:

Σήμερα δοκίμασα την σαβέττα φέδερ ουάνα μπι... (wanna be)
Με την δέκα ετών κρέμα που δεν έχει χάσει τίποτα από την παλιά της δόξα. Άψογο λάδερ, γεμάτο υπέροχο άρωμα!
Το πινέλο με την κρέμα έκαναν τα μαγικά τους.
Η σαβέττα εκθέτει τη λεπίδα λιγότερο απ ότι η φέδερ έτσι κάνει το Ξύρισμα πιο "προστατευτικό". Η τουλάχιστον έτσι δείχνει!
Έτσι την έπαθα και χρειάστηκα βάλσαμο (πρεπ) γιατί σε σημεία το παράκανα από σιγουριά!
Η σαβέττα έχει τα θέματα της, qc=0 αλλά για τα λεφτά της δεν περίμενα και πολλά. Σε γενικές γραμμές δεν είναι καθόλου κακή!
Αν κάποιος είναι τυχερός ίσως να πετύχει καλύτερη, από την άλλη μπορεί και χειρότερη φαντάζομαι.

Καλό ξημέρωμα Κυριακής!
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

Καλημέρα σας,

~ Classic Shaving - Cobra Classic :romance-heartbeating:
~ Feather - Pro Super ③
~ Custom handle - 2BED 24mm (Fan)
~ Savon Mystere - Cuba
~ Fine - Lavender Pour Homme

Στο 2ο ξύρισμα με το ερπετό και η τροπή αλλάζει υπέρ του, εκεί που έλεγα άλλο ένα όμορφο SE κομμάτι, σήμερα μου αποκάλυψε «Πόσα φίδια κρύβει ο σάκος» και δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι, να λυπάμαι διότι η μηχανή αυτή είναι ζημιά και δύσκολο να την βρεις; ή να χαίρομαι με το ξύρισμα το σημερινό;

Το υπέρ-φτερό με συναρπάζει πάντα διότι κόβει καλά, φεύγουν όλα χωρίς ιδιαίτερο κόπο, και άλλες SE μηχανές δεν μου επιτρέπουν να το χρησιμοποιώ, το νιώθω τραχύ και το δέρμα μου δεν είναι για πολλά, σήμερα όμως ξανά-ανακάλυψα το ποτέ δεν ξέρεις, πήρα καλύτερο και βαθύτερο ξύρισμα και από σαβέτα, τέτοια ξούρα ούτε γαμβρός δεν έκανα. Δηλώνω εντυπωσιασμένος και ενθουσιασμένος, και αυτό σίγουρα είναι ο ορισμός του ΠΞ για εμένα.!

Υγιαίνετε & Ευημερείτε.
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10
Has thanked: 18550 times
Been thanked: 15729 times

Καλημέρα σας !

Εικόνα

✔️ Apothecary 87 sc (vanilla - sandalwood) + Nivea sensitive sc
✔️ Yaqi 24mm Tuxedo barberhandle
✔️ Merkur Progress (#5, #4)
✔️ Polsilver SI (3)
✔️ Old Spice original asl
✔️Korres balm K&G

Αρώματα και περιπέτεια το σημερινό Κυριακάτικο ξύρισμα.
Και το λέω γιατί από τη μια η κρέμα της Apothecary μυρίζει φανταστικά , λέει βανίλια - σανδαλόξυλο αλλά μου έρχονται στη μύτη και πολλά μπαχαρια και έτσι επιστρατευτηκε και το Old Spice, αλλά από την άλλη μου επιφύλασσε έκπληξη. Την άπλωσα στο πρόσωπο τρίβοντας την στα γένια και έφτιαξα έναν από τους πιο ωραίους, προστατευτικούς τύπου γιαουρτιού αφρούς. Χαρά! Παίρνω στα χέρια μου τη Progress ξεκινάω και δεν ένιωθα ξυράφι πραγματικά. Κάπου εδώ όμως σταμάτησε η απόλαυση. Άρχισε να τσούζει η μούρη μου. Σιγά σιγά στην αρχή αλλά όσο περνούσε η ώρα περισσότερο. Τελείωνε το πέρασμα και η αίσθηση ήταν έντονο κάψιμο. Ξεβγαζω, περιμένω λίγο και λέω να ξαναπλωσω αφρό να διαπιστώσω. Και μόλις έβαλα τον αφρό η ίδια αίσθηση. Ξέβγαλμα τελείως, πλύσιμο με γλυκερίνης Παπουτσάνη και έβγαλα από το ντουλάπι τη Nivea sensitive και έκανα 2 ακόμα χέρια και τελείωσε έτσι χωρίς περαιτέρω προβλήματα ένα ξύρισμα με απίθανο αποτέλεσμα αλλά περιπετειώδες. Κρίμα που με πείραξε η κρέμα γιατί κατά τα άλλα είναι ΑΠΊΘΑΝΗ σε όλα της!
Καλη Κυριακή και καλή εβδομάδα σε όλους μας!
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29909 times
Been thanked: 30261 times

Καλημέρα!

- Palmolive Classic sc
- Edwin Jagger Super Badger
- Fatip Grande
- Personna Platinum [2]
- 444
- Μενούνος Νο 10 EDC
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Λ
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
9
Has thanked: 10306 times
Been thanked: 10087 times

Εικόνα
Τούτα εστίν παράδοσις

Καλημέρα στους κυρίους.

SOC two band badger
Razorock xXx ss
Mühle R41 / Concord platinum #1
Razorock xXx asl

Ξύρισμα για να σου φτιάχνει τη διάθεση!
Πρώτη χρήση της λεπίδας "τσιγαρόχαρτο" η οποία και έδεσε άψογα με την R41. Μπαρμπέρικο τελείωμα με το xXx, μάγουλο βερίκοκο και βουρ να γλεντήσουμε- τραγουδήσουμε την έλευση της βαφτιστηρας.

Να ομορφοπερνάμε ...
Άβαταρ μέλους
tasos72
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 13923 times
Been thanked: 17009 times

Cella Preshave gel
Dr. Jon's Savannah Sunrise Vegan
S.V HMW on Jimidin Hadle
Muhle R41
Wizamet super iridium (2)
Myrsol Don Miquel 1912 asl

Το καλυτερο ξυρισμα (με διαφορα) του τελευταιου μηνα.
Το Preshave κανει την διαφορα κ μετατρεπει την διαδικασια σε παιχνιδακι ακομα κ με την R41.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tzimisce
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
7
Has thanked: 8223 times
Been thanked: 10090 times
Επικοινωνία:

Καλημέρα!

akis_peiraias έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 07:36 Κρίμα που με πείραξε η κρέμα γιατί κατά τα άλλα είναι ΑΠΊΘΑΝΗ σε όλα της!
Ακη, δοκίμασε bowl lathering με συνθετικό πινέλο.

Πρωινό κυριακάτικο.

Pre ach britto
Aylm Buttero
Simpsons commodore x3 best
Colonial General SS
Schick proline
Brut musk.

Εικόνα

Ωραίες μυρωδιές, όμορφο ξύρισμα.
Καλή Κυριακή να έχουμε!
Μιχάλης
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17338 times

Υγεία σέ όλους.
Merkur progress
Derby premium
Fine synthetic sb 24mm
TFS anniversary Italian fern ss
Noxzema asb
Organic aloe vera gel
Habit rouge Guerlain edp

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alexn
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 13228 times
Been thanked: 13485 times

Καλημέρα και καλή Κυριακή
Sagrada fam
Savon Mystere Lemon
Gillette bl beauty/5/3+Persona pl/2
Maca root balm
Menounos lemon menthol
Γιατρέ μάζεψε τους θυρεούς και τους λέοντες όπου γης (ονόματα δεν λέμε)και βάλτους φλιπ σαιτ στα σαπούνια σου!!!
το balm μου φάνηκε αξιοπρεπές.
Μια ωραία εβδομάδα σε όλους μας!
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”