Πινέλο 26MM Yaqi Tuxedo Knot
Μηχανή EJ89
Blade astra green @3
Cien bolt ASL ,Cien ASB, Streling soap balm sandalwood
La toja stick in a cream jar
Preshave
Ξεκινάω με το Παπουτσάνης και εκτός ότι μου άρεσε η αίσθηση στο πρόσωπο μου τόσο που θα το δοκιμάσω και για μπάνιο
Shave
Φορτώνω το πινέλο ως συνήθως ίσως λίγο παραπάνω λόγο της μαλακής αίσθηση που ειχε το Yaqi και ορμάω στο μπολάκι για να μάθω τι ?Οτι σήμερα έφτιαξα πρώτη φορά Lather ^^ λίγο νεράκι ακόμα και σα να μίκρυνε το μπολάκι
Στο πρόσωπο αν και μου άρεσε το χάδι ήθελα λιγο να το νιώθω οπότε με έπιασα να είμαι αρκετές φορές Full splay
Αν και 3ο ξύρισμα στην Astra δε ξέρω αν ηταν το πυκνό Lather ή το σαπουνι γλυκερίνης είχα 2 υπέροχα περάσματα τόσο υπέροχα που έκανα και ένα τρίτο κόντρα έχτρα Lather στο πρόσωπο για τα μερεμέτια να σου το λευκό τοπίο γέμισε κοκκινάδια.
ASL xbolt Cien και λίγο μετά Cien Balm 30 λεπτά μετά αφού ξεράθηκε το αίμα πλύσιμο και Strirling soap Sandalwood balm από Τόνυ που ήταν στο ψυγείο, οκ τι να πώ αν και στο μπουκάλι δε μου άρεσε ιδιαίτερα το άρωμα του στο πρόσωπο άλλαξε και έγινε υπέροχο .
Στην αρχή άφησε μια λευκή απόχρωση σαν αντηλιακό ιδικά στα χέρια αλλα μετα από λίγο έφυγε και αφησε ένα προσωπάκι BBS