Έρωτας!!! Την έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές, και είναι ο,τι πιο ωραίο έχω μυρίσει σε after shave!y.v έγραψε:και από τότε μέχρι σήμερα στα 53 μου, την Dior Homme
Βαριά (& ασήκωτα), κλασσικά , αντρικά !!
- Aris
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 49 times
Οσον αφορα τον διαχωρισμο ASL +EdT εχω τις λοξες μου
Το ASL θελω να εχει μια παλιομοδιτικη retro μυρωδια
Tο Edt μου αρεσει να εχει ενα μοντερνο αρωμα καμμια σχεση ομως με ASL
Το ASL θελω να εχει μια παλιομοδιτικη retro μυρωδια
Tο Edt μου αρεσει να εχει ενα μοντερνο αρωμα καμμια σχεση ομως με ASL
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Ξεκίνησα με Cool water της davidoff
και την φορούσα χρόνια,αργότερα l'homme lanvin
Και τελευταία χρονιά κολλημένος με kenzo
xs paco rabanne και blue channel καμμια φορά έτσι για αλλαγή
ASL πότε, μόνο ενυδατική της biotherm
και την φορούσα χρόνια,αργότερα l'homme lanvin
Και τελευταία χρονιά κολλημένος με kenzo
xs paco rabanne και blue channel καμμια φορά έτσι για αλλαγή
ASL πότε, μόνο ενυδατική της biotherm
EL_CAPITAN
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Πολύ σωστή η άποψή σου. Κάπως έτσι σκέφτομαι και εγώ, αλλά δεν έχω βρεί ακόμα την κατάλληλη μυρωδιά.y.v έγραψε: Θέλω να έχω μια μονιμη μυρωδιά που να μου αρέσει μεν αλλά να γίνει το σήμα κατατεθέν μου και να με αντιπροσωπεύει.
Να μυρίζουν κάπου την κολώνια και το μυαλό τους να πηγαίνει αυτομάτως σε μενα ή να με σκέπτονται και το μυαλό τους να πηγαίνει στην μυρωδιά μου.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Συμφωνώ κι εγώ με αυτό, παρ'όλα αυτά προς το παρόν μου είναι ακόμη λίγο δύσκολο να μην κάνω rotation στα αρώματα που έχω...Fotakas έγραψε:Πολύ σωστή η άποψή σου. Κάπως έτσι σκέφτομαι και εγώ, αλλά δεν έχω βρεί ακόμα την κατάλληλη μυρωδιά.y.v έγραψε: Θέλω να έχω μια μονιμη μυρωδιά που να μου αρέσει μεν αλλά να γίνει το σήμα κατατεθέν μου και να με αντιπροσωπεύει.
Να μυρίζουν κάπου την κολώνια και το μυαλό τους να πηγαίνει αυτομάτως σε μενα ή να με σκέπτονται και το μυαλό τους να πηγαίνει στην μυρωδιά μου.
Το Dior Homme το έχω στο 'Intense', και μάλιστα σε EdP. Πρέπει το κανονικό σε EdT να είναι διαφορετικό, και πιθανότατα καλύτερο.
- coccolino
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Καλησπέρα κι από μένα,
Ούτε και θυμάμαι πόσα αρώματα έχω αλλάξει τόσα χρόνια. Ένα φορτηγάκι το γεμίζω.
Είχα λάβει αρκετά ως δώρο, αγόραζα κι εγώ φυσικά αλλά πάντα είχα 2-3 συγκεκριμένα που απλά έκανα ένα rotation.
Αυτά που μου πήγαιναν περισσότερο ήταν το Gucci, Farenheit, Obsession, Armani, Eternity. Πιστεύω ότι είναι θέμα δέρματος, κάτι που πάνω μου είναι χάλια σε κάποιον άλλον είναι απίστευτα ωραίο.
Οι μυρωδιές βέβαια που μου αρέσουν είναι ο κέδρος (έχω ένα humidor με πούρα και όλο το ανοίγω και σνιφάρω!), το σανδαλόξυλο, τέτοιες "καπνιστές" μυρωδιές. Το τελευταίο άρωμα που δοκίμασα ήταν το Myrrhe Ardente της εταιρίας Annick Goutal. Κορυφαίο!!! Ρώτησα τιμή, τα 100 ml έχουν 120 Ευρώ και θα σταματήσει η εταιρία την παραγωγή τους τον Απρίλιο. Οπότε δεν θα πάρω αφού θα σταματήσει, ψάχνω να βρω την ίδια μυρωδιά σε άλλη εταιρία (καλά καλαμπόκια δηλαδή).
Έχω δει το Sandalo της εταιρίας Etro, έχει πάρα πολλά συστατικά με αυτά του Myrrhe Ardente. Δεν το έχω μυρίσει αλλά μάλλον τον άλλο μήνα που θα είμαι Ιταλία θα κάνω μια επίσκεψη στο μαγαζί τους στην Ρώμη ή στην μπουτίκ στο αεροδρόμιο.
Ελπίζω να βρώ κάτι :!@#!
Ούτε και θυμάμαι πόσα αρώματα έχω αλλάξει τόσα χρόνια. Ένα φορτηγάκι το γεμίζω.
Είχα λάβει αρκετά ως δώρο, αγόραζα κι εγώ φυσικά αλλά πάντα είχα 2-3 συγκεκριμένα που απλά έκανα ένα rotation.
Αυτά που μου πήγαιναν περισσότερο ήταν το Gucci, Farenheit, Obsession, Armani, Eternity. Πιστεύω ότι είναι θέμα δέρματος, κάτι που πάνω μου είναι χάλια σε κάποιον άλλον είναι απίστευτα ωραίο.
Οι μυρωδιές βέβαια που μου αρέσουν είναι ο κέδρος (έχω ένα humidor με πούρα και όλο το ανοίγω και σνιφάρω!), το σανδαλόξυλο, τέτοιες "καπνιστές" μυρωδιές. Το τελευταίο άρωμα που δοκίμασα ήταν το Myrrhe Ardente της εταιρίας Annick Goutal. Κορυφαίο!!! Ρώτησα τιμή, τα 100 ml έχουν 120 Ευρώ και θα σταματήσει η εταιρία την παραγωγή τους τον Απρίλιο. Οπότε δεν θα πάρω αφού θα σταματήσει, ψάχνω να βρω την ίδια μυρωδιά σε άλλη εταιρία (καλά καλαμπόκια δηλαδή).
Έχω δει το Sandalo της εταιρίας Etro, έχει πάρα πολλά συστατικά με αυτά του Myrrhe Ardente. Δεν το έχω μυρίσει αλλά μάλλον τον άλλο μήνα που θα είμαι Ιταλία θα κάνω μια επίσκεψη στο μαγαζί τους στην Ρώμη ή στην μπουτίκ στο αεροδρόμιο.
Ελπίζω να βρώ κάτι :!@#!
Γιώργος
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Κανονικά τα βιντεάκια θα έπρεπε να τα ανεβάσεις στην ενότητα ¨Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ¨καθώς πρόκειται για σεμινάρια !! :hellas
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Part 1:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Part 2:
Part 2: