Derby Extra
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό

- 13
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Γιατί να τις παραγγείλεις από το εξωτερικό όταν μπορείς να τις πάρεις από εδώ και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή; (ειδικά στο δεύτερο, η τιμή είναι εξωφρενική!!!)
Μανώλης
"the blind are leading the blind are leading the blind"
"the blind are leading the blind are leading the blind"
ελπιζω οι κοκκινες ναναι καλυτερες ...Δεν λεω παντως οι πρασινες θα εχουν ξανα την ευκαιρια τους για να μην τις αδικησω αλλα σημερα υλοποιησαν μεν αλλα οχι με ορεξη το σκοπο τους ....
Και εδω αλλα κ στα ξενα φορουμς γενικως θεωρουνται αξιοπρεπεις (ενιοτε υπαρχουν κ ενστασεις κ μαλιστα εντονοτατες
Και εδω αλλα κ στα ξενα φορουμς γενικως θεωρουνται αξιοπρεπεις (ενιοτε υπαρχουν κ ενστασεις κ μαλιστα εντονοτατες
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Εμενα οι Κοκκινες μου φαινονται ξυριζουν πιο ομορφα
Οι Πρασινες ειναι σαν λιιιιγο καλυτερες απο Astor.
Οι Πρασινες ειναι σαν λιιιιγο καλυτερες απο Astor.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tελος παντων ηθελα να ειμαι επιεικης με την derby(πρασινες) αλλα δεν με βοηθαει κ αυτη .Ισως στα de safety να ζωγραφιζει αλλα στη συρταρωτη σαβετα θελει πολλα γενεια ,ΤΟ πρεπ, γλιτσερο αφρο,κ επικουρικα κανενα λαδι,body lotion κ τα συναφη απευθειας η κ σε κοκταιηλ (σαπουναδα+λιπαντικο) ,το σταθερο χερι(hangover iii) αργα κ σταθερα....
Επειδη στα λεπιδια καταγραφω την σταθεροτητα πρωτιστως στις επιδοσεις (που διαμορφωνουν κ τον χαρακτηρα )σε μενα ειναι σταθερα κ με συνεπεια κατω του μετριου(δεν λεω οτι δεν θα ξαναξυριστω με αυτες -θα τελειωσω το αποθεμα σε derby αλλωστε ο καλος ξυρισταρας(shaver) ξυριζεται με τα παντα :bigsmilie
Καπου διαβασα οτι οι derby που βρισκονται σε κουτι με <<κατακορυφα >>τα γραμματα παρουσιαζουν τετοιες κακες επιδοσεις σε αντιθεση(!!) με αυτες που βρισκονται σε κουτι οπου τα γραμματα ειναι κατα την <<οριζοντια>>κ που οι επιδοσεις τους ειναι αυτες που εκαναν τις derby να εχουν το τελος παντων οποιο καλο ονομα ....ακουσον -ακουσον....
Επειδη στα λεπιδια καταγραφω την σταθεροτητα πρωτιστως στις επιδοσεις (που διαμορφωνουν κ τον χαρακτηρα )σε μενα ειναι σταθερα κ με συνεπεια κατω του μετριου(δεν λεω οτι δεν θα ξαναξυριστω με αυτες -θα τελειωσω το αποθεμα σε derby αλλωστε ο καλος ξυρισταρας(shaver) ξυριζεται με τα παντα :bigsmilie
Καπου διαβασα οτι οι derby που βρισκονται σε κουτι με <<κατακορυφα >>τα γραμματα παρουσιαζουν τετοιες κακες επιδοσεις σε αντιθεση(!!) με αυτες που βρισκονται σε κουτι οπου τα γραμματα ειναι κατα την <<οριζοντια>>κ που οι επιδοσεις τους ειναι αυτες που εκαναν τις derby να εχουν το τελος παντων οποιο καλο ονομα ....ακουσον -ακουσον....
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
Σε εμενα παντως και σε DE και σε Shavette δεν τα παει καλα.
Χρηση της derby σε σαβετα με αφρο με προσθετη γλυκερινη ...πολυ καλα ...
καλο πρεπ ...καλη συμπεριφορα της λεπιδας που ας σημειωθει οτι διενυσε το 3ο της ξυρισμα ..θελει δηλαδη η derby τον γλιτσερο αφρο της και τα γενια καλοπρεπαρισμενα
καλο πρεπ ...καλη συμπεριφορα της λεπιδας που ας σημειωθει οτι διενυσε το 3ο της ξυρισμα ..θελει δηλαδη η derby τον γλιτσερο αφρο της και τα γενια καλοπρεπαρισμενα
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30076 times
- Been thanked: 30482 times
Πρώτη δοκιμή σήμερα με την εν λόγω λεπίδα και οι εντυπώσεις μου δεν είναι ιδιαίτερα καλές. Δεν ευχαριστήθηκα καθόλου το σημερινό ξύρισμα με το Mühle, άγριο πέρασμα, έκοβε πολύ μέτρια και το δέρμα στο τέλος ήθελε τον χρόνο του για να ηρεμήσει. Σε σχέση με τις Personna Platinum που είναι και οι αγαπημένες μου, δεν είχαν καμία σχέση και υστερούσαν κατά πολύ. Να σημειωθεί όμως ότι η λεπίδα ήταν η δοκιμαστική που συνοδεύει τις μηχανές της Mühle, ως εκ τούτου το συμπέρασμα δεν είναι και πολύ ασφαλές, διότι μπορεί να έφταιγε και η λεπίδα (όπως πολλοί αναφέρουν είναι β διαλογής και ουσιαστικά για πέταμα). Ακόμη όμως και η λεπίδα Merkur που συνόδευε την μηχανή Merkur 33C που είχα αγοράσει, ήταν σαφώς καλύτερη από την Derby. Όπως και να χει, προς το παρόν η παρούσα λεπίδα τρώει σούτι και δεν πολυψήνομαι για άμεση προμήθεια, γιατί μου χάλασε λίγο το κέφι που είχα, αλλά επιφυλάσσομαι για το μέλλον.
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
Και για μενα ειναι μια λεπιδα που την ξεχνας ευκολα.
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Ρε παιδιά, όσες ευκαιρίες και να έχω δώσει σε αυτή τη λεπίδα με έχει απογοητεύσει. Την έχω δοκιμάσει με Tech, Slim Adjustable, R41 (!) και Red Tip. Όλες τις φορές ένιωθα ότι με έγδερναν αντί να κόβουν και όταν ήρθε η ώρα για το alum block, μιλάμε για ΤΟ τσούξιμο.
Πολυ μέτρια λεπίδα για μένα και μάλλον μη συμβατή με το δέρμα μου.
Πολυ μέτρια λεπίδα για μένα και μάλλον μη συμβατή με το δέρμα μου.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30076 times
- Been thanked: 30482 times
Όπως είπα και αλλού και για μένα από τις χειρότερες λεπίδες. Και χάλια κόψιμο και πολλοί ερεθισμοί. Αλλά γούστα είναι αυτά, κάποιοι τις λατρεύουν!