Φίλτρο βρύσης για πόσιμο νερό
- Algebar
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 16846 times
- Been thanked: 18431 times
Μην περιμένεις σπουδαία πράγματα από την Brita για τα άλατα. Μάλλον πρέπει να κάνεις πιο συχνά αφαλάτωση και καλύτερα να ρωτήσεις τον τεχνικό που έκανε το service τι προτείνει για πολύ σκληρό νερό.
Γιάννης
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 11188 times
- Been thanked: 14887 times
Το boiler είναι αναμενόμενο να έχει άλατα ακόμα κι αν κάνεις αφαλατώσεις όπως πρέπει. Μάλιστα, όπως μου έχει πει ο τεχνικός στην eurogat, λειτουργούν σε ένα βαθμό και προστατευτικά
. Το θέμα είναι πόσα άλατα έχει κ σε τι περίοδο χρήσης.
Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό 37 δευτερόλεπτα:
Φίλτρα κλπ καθαριστικά νερού τα χρησιμοποιώ για τη γεύση. Αφού με τη γεύση είμαι ικανοποιημένος τελειώνει η ιστορία εκεί.
Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό 37 δευτερόλεπτα:
Φίλτρα κλπ καθαριστικά νερού τα χρησιμοποιώ για τη γεύση. Αφού με τη γεύση είμαι ικανοποιημένος τελειώνει η ιστορία εκεί.
Μπάμπης
-
- Νήπιο
- 1
- Has thanked: 1029 times
- Been thanked: 312 times
Την εχω παραγγείλει ηδη , οπότε θα έχω γνώμη σε λίγο καιρό.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.
Νίκος
- Spyros Delta
- Γυμνάσιο
- 1
- Has thanked: 3317 times
- Been thanked: 4918 times
- Επικοινωνία:
@aenaos15 για να μην περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα στην καφετέρια σου και είναι αργα, μπορείς να πάρεις ένα tds meter από Ali ή ebay με 3-4€ και να δεις τη διαφορά στα (Total Devolved Solids) ολικά στερεά διαλυτά στο νερό της βρύσης συγκριτικά με της κανατας.
Κανονικά θέλεις ένα υγρο gh test που δείχνει (general hardness) γενική σκληρότητα (ειδικότερα δλδ ασβέστιο κατά βάση που κάνει τη ζημιά και μαγνήσιο), αλλά για πιο εύκολα και πιο οικονομικά και το tds θα δείξει τη διαφορά.
ΥΓ εγώ έβαζα νερό στην καφετέρια από την αντίστροφη όσμωση που είχα για το ενυδρείο και η γεύση ήταν pure.
Κανονικά θέλεις ένα υγρο gh test που δείχνει (general hardness) γενική σκληρότητα (ειδικότερα δλδ ασβέστιο κατά βάση που κάνει τη ζημιά και μαγνήσιο), αλλά για πιο εύκολα και πιο οικονομικά και το tds θα δείξει τη διαφορά.
ΥΓ εγώ έβαζα νερό στην καφετέρια από την αντίστροφη όσμωση που είχα για το ενυδρείο και η γεύση ήταν pure.
Σπύρος Δέλτα.