Επιλογή μηχανής για παρθενικό ξύρισμα

nikos.a

Η μηχανή μια χαρά.

Personna, Astra, Bic Chrome. Και τα τρία είναι καλά. Δεν νομίζω να σου προτείνει κανείς κακό. Μην ρισκάρεις, είναι νωρίς.

Κάποιο Semogue( 1470, 1460, 1305, SOC).

Proraso, Cella.
Για pre θα δεις στην πορεία αν χρειάζεσαι.
Άβαταρ μέλους
giobi
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 327 times
Been thanked: 152 times

Με τη μικρη εμπειρια που εχω, σου απαντω

Λεπιδες: Astra, Personna, Bic Chrome Platinum
Πινελλα: Οσα εχω ειναι ολα με τριχες χοιρου. Προτεινω ως εταιρεια για αρχη την Omega, εχει πολυ καλα πινελλα και σε χαμηλη τιμη.
Κρεμες: Αν και δεν χρησιμοποιω πλεον, οι κρεμες της Proraso ειναι απο τις μαρκες που εχουμε χρησιμοποιησει σχεδον ολοι.

Pre shave δεν εχω χρησιμοποιησει ποτέ, οπότε δεν ξερω να σου πω.
Αντωνης
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6048 times

Η μηχανή που διάλεξες είναι πολύ καλή.

Δεν ξέρω και που μένεις για να σου πούμε που και τι να βρείς. Αθήνα και Σαλονίκη είναι εύκολα τα πράματα.
Αλλιώς ιντερνετικά.

Εγώ για κρέμα θα σούλεγα και την Palmolive Classica, στο κόκκινο κουτί, πολύ καλή και υπάρχει σε πολλά
μαγαζιά.

Αλλά για κάτσε, ρωτάς για τα πινέλα...Μη με πείς ότι τόσο καιρό ξυριζόσουν μέν με DE Safety Razor αλλά
με έτοιμο αφρό!!!
sperman
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 336 times
Been thanked: 190 times

παιδια ευχαριστω, θα παω αυριο για τις αγορες στον πειραια και το απογευμα θα κανω παρουσιαση..... :)

οχι νωντα, με κρεμα νιβεα.....τωρα τι πινελο εχω δεν ξερω, σιγουρα καποιο πολυ φθηνο με σκληρες τριχες
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6048 times

Είπα κι εγώ... :bigsmilie
Αφού θα πάς στον Πειραιά -στον Γιώργο μάλλον έτσι-, έ είσαι ΟΚ.
Θα σε πεί κι αυτός 2-3 πράγματα και θα έχεις και την ευκαιρία
να αγγίξεις, να μυρίσεις κλπ, μεγάλη υπόθεση....
Μην ξεχνάς μόνο, Σάββατο είναι λέει 10 με 2 ανοιχτός!!
Άβαταρ μέλους
giobi
Νήπιο
Νήπιο
12

Αν πας στο Γιωργο, παρε και κανα after shave

Καλες αγορες!
Αντωνης
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

Λοιπόν θα πω με την σειρά μου για το ξυραφάκι ότι είναι πολύ καλό.

Για Ξυραφάκια θα σου πρότεινα τα Personna, Gillete Silver Blue, Polsilver (το Ξέρω ότι εγώ δεν λέω τα κλασσικά ASTRA και Bic γιατί εμένα δεν μου αρέσανε και τόσο). Αλλά λεπίδες έτσι και αλλιώς είναι πραγματικά πολύ προσωπική υπόθεση.

Όσο για κρέμα εγώ θα πρότεινα την Cella (το ίδιο που θα σου πει και ο Γιώργος Wellshaved). Αν πάλι δεν θέλεις να την δοκιμάσεις μια επιλογή σε Proraso ή Palmolive είναι κομπλέ.

Όσο για το πινέλο, δεν μπορώ να σου πω...... Δεν έχω εμπειρία. Σίγουρα θα σου πρότεινα χοίρο λόγο χρηματικό πρώτα από όλα....
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Άβαταρ μέλους
newinhere
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 62 times
Been thanked: 180 times

sperman έγραψε: οχι νωντα, με κρεμα νιβεα.....τωρα τι πινελο εχω δεν ξερω, σιγουρα καποιο πολυ φθηνο με σκληρες τριχες
Έχεις χοίρο 90%... Θα έλεγα να συνεχίσεις με χοίρο για την ώρα... Οικονομικό και καλό για αρχή... Ίσως omega 48 ή 49 που βγαίνουν έως 10 ευρώ νομίζω... Αυτά για την περίπτωση που χρησιμοποιείς μπωλ. Αν κάνεις αφρό στο πρόσωπο, δεν έχω ιδέα!
sperman έγραψε: ομως με τι ξυραφακια να την δοκιμασω;;
Πάρε κάποιο πακέτο με διάφορες μάρκες μια και έχεις σκοπό να πας από'κει... Αυτή είναι η ευκολότερη λύση για να δοκιμάσεις διάφορα... Το ποιο θα σου ταιριάξει τελικά, δεν μπορεί να στο πει κανείς.
sperman έγραψε: απο κρεμες ξυρισματος;;; να παρω μια Proraso ;; που διαβασα καλα λογια για αυτη...και καποια αλλη για δοκιμη, πια ομως;;
και τελος θα πρεπει να παρω κατι για πριν την κρεμα ξυρισματος;; θα βελτιωθει η ποιοτητα του ξυρισματος;; διαβασα κατι για λαδι κτλ....
Προσωπικά έχω ξεκινήσει με ό,τι οικονομικό βρίσκω και σιγά σιγά προχωράω παρακάτω. Αν θέλεις να δοκιμάσεις πράγματα, πάρε κάποια να έχεις για αρχή και μετά από λίγο καιρό, δήλωσε συμμετοχή και σ'αυτό.

Τέλος,
1.Μακριά από τις NIVEA, λόγω σιλικόνης. Εκτός από επικίνδυνο συστατικό, στουμπώνει και τα πινέλα και δεν αποδίδουν όπως θα έπρεπε (δεν απορροφούν όσο νερό γίνεται). -Κάπου εδώ μέσα το διάβασα αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς-
2.Pre-shave δεν είναι απαραίτητο, εγώ δεν χρησιμοποιώ. Εκτός αν βέβαια έχεις πολύ σκληρά γένεια.
3.Ψάξε στο φόρουμ, έχει αρκετά πράγματα για να κάνεις καλή προετοιμασία οπότε και καλύτερο ξύρισμα.

Αυτά τα ολίγα. Ελπίζω να βοήθησα.
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
sperman
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 336 times
Been thanked: 190 times

παιδια καλημερα!!
εχθες πηγα στον Γιωργο και αγορασα αυτα που μου προτεινατε
ηταν πολυ εξυπηρετικος :)

μηχανη.Merkur 34c
κρεμα proraco. πρασινη και κοκκινη
τελικα πηρα after save Floid Vigoroso Aftershave τελευταια φορα που μυρισα κατι τετοιο πρεπει να ημουν πολυ μικρος...
444 Aftershave γελα για να προλαμβανει τους ερεθισμους με ουδετερο αρωμα για να μην καλυπτει το Floid Vigoroso

ξυραφακια.....bic astra perconna

:)
για πριν το ξυρισμα δεν πηρα τιποτα ισως παρω μελλοντικα!!
ακομα δεν πηρα νεο πινελο για να κρατησω το κοστος σε χαμηλα επιπεδα

ηθελα να δοκιμασω και την cella αλλα εχθες δεν την ειχε....ομως θα την φερει συντομα

αυτα για τωρα............. :megagrin
αυριο μετα την δουλεια θα ξυριστω θα παω γυμναστηριο και θα βγαλω φωτο να μου πητε την γνωμη σας.
ελπιζω να μην ειμαι σφαγμενος αλλα να κανω και καλυτερο ξυρισμα απο αυτο που εχω κανει ως τωρα

εδω μερικες φωτογραφιες τιποτα σπουδαιο μαλλον τις εχετε ξαναδει ολες, αλλα δεν πειραζει, κουβεντα να γινεται......
ευχαριστω ολα τα παιδια που με βοηθησαν σε αυτη την αρχη, για τους γνωστες φαινεται ευκολα ομως για τους υπολοιπους ακομα και μια απλη επιλογη καποιον προιοντων ξυρισματος ειναι πολυ δυσκολη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
giobi
Νήπιο
Νήπιο
12

Με γεια σου.

Ποιο πινελλο εχεις τωρα;
Αντωνης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις αρχαρίων”