Αυτά είναι υπέροχα νεα!
Ειλικρινά χαίρομαι γιατί είναι εξαιρετικός επαγγελματίας!!! Το αξίζει!!!
ΦΑΕΝΑ με λανολίνη
- Wazzaa
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17340 times
αυτοι οι γερμαναραδες(φριτσιδες-Ζαμπετας Γεωργιος)δεν εχουν ιδεα απο σαπουνια.ενω εμεις οι καθωσπρεπει ελληνες ,τζεντλεμεντεδες της κακιας ωρας(να παει και να μην ξαναρθει) που τα ξερουμε ολα,τα εχουμε δοκιμασει ολα και ειμαστε και πολυ niche & special,limited edition τα βλεπουμε αφυψιλου και με μισο ματι.θα μου τη βαρεσει ασχημα καμμια ωρα και θα παω να τα παρω ολα. :eek
υ.γ.το τι θα κανω τοσα σαπουνια δεν εχω σκεφτει. :shocking
υ.γ.το τι θα κανω τοσα σαπουνια δεν εχω σκεφτει. :shocking
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 16
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Τελικο σκορ, 82 σαπουνια και 21 ASB...
Τον βολεψαμε τον Φωκιωνα εμεις οι "γερμανοτσολιαδες"... :gun
Πρεπει να μας κανει και μας κανα μικρο εξτρα εδω, γιατι απο εδω ξεκινησε στην ουσια αυτη η παραγγελια μαμουθ... :hellas :megagrin
Τον βολεψαμε τον Φωκιωνα εμεις οι "γερμανοτσολιαδες"... :gun
Πρεπει να μας κανει και μας κανα μικρο εξτρα εδω, γιατι απο εδω ξεκινησε στην ουσια αυτη η παραγγελια μαμουθ... :hellas :megagrin

- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Για ποιο λογο ρε συ Στεφ ;
Εβγαλε ο ανθρωπος δυο limited edition σαπουνια για το φορουμ και αν θυμαμαι καλα στοιχημα να τα αγορασαν δυο τρεις....
Εβγαλε ο ανθρωπος δυο limited edition σαπουνια για το φορουμ και αν θυμαμαι καλα στοιχημα να τα αγορασαν δυο τρεις....
Το Ιασονας με Ο
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12135 times
Μια που το αναφερεις Ιασονα - να ρωτησω που ακριβως ανακοινωθηκε αυτο ? Αν θυμάμαι καλα και εσυ ζητησες να μαθεις περισσοτερα γιατι προφανώς δεν γραφτηκαν πουθενα λεπτομερειες. Ειμαι και θα ειμαι υποστηρικτης των Φαενα αλλα ειλικρινα χαλαστηκα με αυτη την ιστορια για τα limited edition. Εκτος και αν δεν ηταν για ολο το φορουμ αλλα για οσους πηραμε τηλεφωνο.

-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 5740 times
- Been thanked: 5633 times
Ιάσονα γιατί ενίστασαι ; Το limited edition απο ποιούς αποφασίστηκε ; Για το άρωμα ποιοί ρωτήθηκαν ;
Για τη διαθεσή του, ποιοί ενημερώθηκαν ; Ναί, υπήρξαν δυό, τρείς " ντουφεκιές στον αέρα " αλλά κανείς δε το πήρε ζεστά.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ΦΑΕΝΑ το δηλώνω για να μη παρεξηγηθώ και εκφράζω προσωπικές απόψεις.
Πιστεύω όμως πως επειδή οι περισσότεροι έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τα οριά μας σε αγορές, επειδή το όλο εγχείρημα έγινε χωρίς ουσιαστική συμμετοχή και επειδή ταυτόχρονα δεν υπήρξε μιά εντονότερη παρουσίαση του σαπουνιού στα μέλη, γι'αυτό έγιναν έτσι τα πράγματα.
Δε σημαίνει πως στο μέλλον δε θα το τιμήσουμε.
( γράφαμε ταυτόχρονα με τον Ηρακλή )
Για τη διαθεσή του, ποιοί ενημερώθηκαν ; Ναί, υπήρξαν δυό, τρείς " ντουφεκιές στον αέρα " αλλά κανείς δε το πήρε ζεστά.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ΦΑΕΝΑ το δηλώνω για να μη παρεξηγηθώ και εκφράζω προσωπικές απόψεις.
Πιστεύω όμως πως επειδή οι περισσότεροι έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τα οριά μας σε αγορές, επειδή το όλο εγχείρημα έγινε χωρίς ουσιαστική συμμετοχή και επειδή ταυτόχρονα δεν υπήρξε μιά εντονότερη παρουσίαση του σαπουνιού στα μέλη, γι'αυτό έγιναν έτσι τα πράγματα.
Δε σημαίνει πως στο μέλλον δε θα το τιμήσουμε.
( γράφαμε ταυτόχρονα με τον Ηρακλή )
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
Mεταξύ μας :ninja_hide , το " ενίστασαι " ήταν υπερβολικό :boeller αλλά έβλεπα τον " Συμβολαιογράφο " και επηρεάστηκα :megagrin
- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Σταλθηκε email σε οσους ειχουν στο παρελθον παραγγειλει απο το site τους. Επισης ειχε ποσταρει εδω το email ή ο Νικος ή ο Χρηστος (παντα σας μπερδευω εσας τους δυο :bigsmilie ) .
Ηλια απο την στιγμη που δεν το οργανωσαμε εμεις για να πεις οτι ειναι αντικειμενο του φορουμ δεν νομιζω να χρειαζεται να διαλεξουμε εμεις αρωμα. Εφτιαξε ο Φωκιων δυο καινουργιες μυρωδιες και αποφασισε να μας δωσει την αποκλειστικοτητα. Αυτο το φαινομενο ειναι κοινο στο εξωτερικο, πολλοι παραγωγοι εχουν βγαλει προιοντα dedicated σε διαφορα φορουμς χωρις να ρωτανε παντα της αποψη ολων των μελων (Βαβελ) π.χ. το Le marche du rasage, TR Steampunk κ.α. .
Ηλια απο την στιγμη που δεν το οργανωσαμε εμεις για να πεις οτι ειναι αντικειμενο του φορουμ δεν νομιζω να χρειαζεται να διαλεξουμε εμεις αρωμα. Εφτιαξε ο Φωκιων δυο καινουργιες μυρωδιες και αποφασισε να μας δωσει την αποκλειστικοτητα. Αυτο το φαινομενο ειναι κοινο στο εξωτερικο, πολλοι παραγωγοι εχουν βγαλει προιοντα dedicated σε διαφορα φορουμς χωρις να ρωτανε παντα της αποψη ολων των μελων (Βαβελ) π.χ. το Le marche du rasage, TR Steampunk κ.α. .
Το Ιασονας με Ο
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 16
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Και στη γερμανικη παραγγελια υπαρχουν 2 special εκδοσεις..
Αντικαθιστω το "γερμανοτσολιαδες" με το "γερμαναραδες". Αυτη την λεξη ηθελα να χρησιμοποιησω. Αλλα ημουν απιστευτα κουρασμενος..
Αντικαθιστω το "γερμανοτσολιαδες" με το "γερμαναραδες". Αυτη την λεξη ηθελα να χρησιμοποιησω. Αλλα ημουν απιστευτα κουρασμενος..

-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
Ιάσονα, νομίζω πως κατα βάθος μιλάμε για ψάρεμα σε θολά νερά. Αν θες το συζητάμε απο κοντά.
Δε θα κρυφτώ πίσω απο το δαχτυλό μου. Προσωπικά είχα ενημερωθεί για τα συγκεκριμένα σαπούνια. Εκείνη τη στιγμή όμως και για τους γνωστούς σε όλους λόγους, δε "χώρεσαν" και αυτά στη συλλογή.
Υπάρχει κάποιο link για να τα βρώ, να τα δώ και ν'αποφασίσω αν θα πάρω στο μέλλον ;
Δε θα κρυφτώ πίσω απο το δαχτυλό μου. Προσωπικά είχα ενημερωθεί για τα συγκεκριμένα σαπούνια. Εκείνη τη στιγμή όμως και για τους γνωστούς σε όλους λόγους, δε "χώρεσαν" και αυτά στη συλλογή.
Υπάρχει κάποιο link για να τα βρώ, να τα δώ και ν'αποφασίσω αν θα πάρω στο μέλλον ;