Αρχικά πράγματα!

Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 2664 times
Been thanked: 4669 times

Bamagiotis έγραψε:Οι λεπίδες που ξεκίνησα ήταν derby αλλα έχω και άλλες για αργότερα για δοκιμή διαφοράς όπως astra κλπ.
Το ξύρισμα δεν ήταν συχνό απ'ότι θυμάμαι αλλα απο παλιά με βόλευε να ξυρίζομαι αφού η τρίχα έχει βγεί και αγγίζεται.
3 τινά μπορεί να συμβαίνουν:
Ή σπανός είσαι,
Ή τυχερός με λεπτά μαλακά ανοιχτόχρωμα γένια που μεγαλώνουν αργά
Ή απλά μουσάτος
με 3 ξυρίσματα τον μήνα. 8)

Στην 2η περίπτωση σε καραζηλεύω!!!!
Έχω γουρουνότριχες που την 3 μέρα είναι ήδη ενοχλητικές... :D
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Bamagiotis
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 9 times
Been thanked: 1 time

Ούτε κάν που το πάω για ρεκόρ. Απλά λέω τι έχει συμβεί μετά απο τόσο καιρό απο την αγορά της.
Δεν την είχα ποτέ στο μπάνιο εξαρχής γιατί είναι άλλη ποιότητας αντικείμενο οπότε έχει και καλύτερη διαχείρηση, αποθήκευση. ;)
Bamagiotis
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 9 times
Been thanked: 1 time

natnat έγραψε:
Bamagiotis έγραψε:Οι λεπίδες που ξεκίνησα ήταν derby αλλα έχω και άλλες για αργότερα για δοκιμή διαφοράς όπως astra κλπ.
Το ξύρισμα δεν ήταν συχνό απ'ότι θυμάμαι αλλα απο παλιά με βόλευε να ξυρίζομαι αφού η τρίχα έχει βγεί και αγγίζεται.
3 τινά μπορεί να συμβαίνουν:
Ή σπανός είσαι,
Ή τυχερός με λεπτά μαλακά ανοιχτόχρωμα γένια που μεγαλώνουν αργά
Ή απλά μουσάτος
με 3 ξυρίσματα τον μήνα. 8)

Στην 2η περίπτωση σε καραζηλεύω!!!!
Έχω γουρουνότριχες που την 3 μέρα είναι ήδη ενοχλητικές... :D
Οι τρίχες είναι κανονικές σε εμένα και όχι απίστευτα σκληρές, είναι όπως πρέπει να είναι αλλα ούτε μαλακές. Μεγαλώνουν κανονικά θα έλεγα επίσης. Και κάτι βασικό που έχω παρατηρήσει.. όταν ξυρίζεσαι συχνά δυναμώνουν και βγαίνουν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το να κάνεις το ακριβώς αντίθετο. Δεν κάνω μούσι γενιάδα ποτέ, αλλα θα αφήσω κανένα σχέδιο το οποίο θα διατηρήσω με trim για να έχει ακρίβεια. ;)
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Bamagiotis έγραψε: [...] όταν ξυρίζεσαι συχνά δυναμώνουν και βγαίνουν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το να κάνεις το ακριβώς αντίθετο. [...]
Βασικα αυτο δεν ισχυει. Δε δυναμωνουν και δεν βγαινουν πιο γρηγορα! Απλα, με ενα safety razor ή ενα μαχαιρι, κοβονται σχεδον καθετα, χωρις να αφηνουν τουφα, οπως τα συστημικα και ετσι δημιουργειται αυτη η ψευδαισθηση.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις αρχαρίων”