gillete superspeed
personna platinum(#4)
kooh i noor best badger
top ten sensitive shave cream*
kyna aftershave lotion*
evterpa eau de cologne* με άρωμα εσπεριδοειδών πιθανώς γκρέιπφρουτ μανταρίνι
*και τα 3 βουλγάρικα προιόντα που εκτός από απίστευτα κάνανε μαζί 4,70 ευρώ από βουλγάρικο μάρκετ
η κρέμα μπορώ να πώ πατάει και τις πολύ διαφημισμένες-ακριβές...
Το Ξύρισμα της ημέρας: Φεβρουάριος 2013
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Τρίτη 5/2
Muehle R101 (pre-2011) & Feather (#1)
Omega No. 98
Valobra Menthol
Chanel Allure Homme Edition Blanche apres rasage
Είχα να ξυριστώ από την Κυριακή το απόγευμα, δηλαδή γένια 38-39 ωρών. Νερό στο μπωλ κατά τη διάρκεια του ντους, το πινέλο κι αυτό σε ακόμη πιό ζεστό νερό φυσικά. Κατόπιν αρκετό φόρτωμα, με το πινέλο να έχει λίγο νερό πάνω του.
Πάρα πολύ καλό lather, δύο περάσματα άνετα, πολύ γλιστερό το σαπούνι. Όπως έγραψε ο Δημήτρης πριν λίγες μέρες, όλα σχεδόν τα "καλά" σαπούνια κάνουν από θαυμάσια έως άριστη δουλειά (π.χ. Nanny's, Valobra, AoS, Palmolive stick, Dovo κρέμα/σαπούνι, SMN, MWF, κλπ.) αρκεί να έχεις βρει το σωστό σημείο τους, που σημαίνει να πετύχεις με όσο περισσότερη ακρίβεια γίνεται την απαραίτητη αναλογία νερού και σαπουνιού. Μετά, το αποτέλεσμα δικαιώνει και τους πιο άπιστους...
Άντε, καλή μέρα να έχουμε.
Muehle R101 (pre-2011) & Feather (#1)
Omega No. 98
Valobra Menthol
Chanel Allure Homme Edition Blanche apres rasage
Είχα να ξυριστώ από την Κυριακή το απόγευμα, δηλαδή γένια 38-39 ωρών. Νερό στο μπωλ κατά τη διάρκεια του ντους, το πινέλο κι αυτό σε ακόμη πιό ζεστό νερό φυσικά. Κατόπιν αρκετό φόρτωμα, με το πινέλο να έχει λίγο νερό πάνω του.
Πάρα πολύ καλό lather, δύο περάσματα άνετα, πολύ γλιστερό το σαπούνι. Όπως έγραψε ο Δημήτρης πριν λίγες μέρες, όλα σχεδόν τα "καλά" σαπούνια κάνουν από θαυμάσια έως άριστη δουλειά (π.χ. Nanny's, Valobra, AoS, Palmolive stick, Dovo κρέμα/σαπούνι, SMN, MWF, κλπ.) αρκεί να έχεις βρει το σωστό σημείο τους, που σημαίνει να πετύχεις με όσο περισσότερη ακρίβεια γίνεται την απαραίτητη αναλογία νερού και σαπουνιού. Μετά, το αποτέλεσμα δικαιώνει και τους πιο άπιστους...
Άντε, καλή μέρα να έχουμε.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29309 times
- Been thanked: 29434 times
Καλημέρα.
-KENT ss
-Omega 11137
-Edwin Jagger DE89L
-Feather (1)
-Aqua Velva
Bowl lather σήμερα για το KENT, άλλο ένα υπέροχο ξύρισμα. Πραγματικά το ΚΕΝΤ/MWF αφήνει πολύ μαλακό το δέρμα!
-KENT ss
-Omega 11137
-Edwin Jagger DE89L
-Feather (1)
-Aqua Velva
Bowl lather σήμερα για το KENT, άλλο ένα υπέροχο ξύρισμα. Πραγματικά το ΚΕΝΤ/MWF αφήνει πολύ μαλακό το δέρμα!
- geobarou
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 70 times
LaToja από μπωλ χτυπημένο με omega 80080 σε custom scuttle I
Muhle R41 + Astor #1
444 alum block
Cien ASL + ASB
3 περάσματα: WTG - XTG - ATG
1. Έχω την εντύπωση ότι το omega 80 δεν κάνει για bowl lather. με παίδεψε πολύ! Στο face lather είναι πιο εύκολο.
2. Η μηχανή δικαιολογημένα έχει το προσωνύμιο "Το θηρίο" ή "Κανίβαλος". Με τσάκισε!!! Αφού μου θύμισε τις κινέζικες μηχανες!!!
3. Το alum block με σκισε!
4. Βγήκαν στην επιφάνεια αδυναμίες:
α. Το Astor με τράβαγε πολύ. Ειδικά στο ATG.
β. Έχω ακόμα πολύ δρόμο για την σωστή τεχνική μου.... :confused Με τις υπόλοιπες μηχανές, όπου δεν ήταν καλό το ξύρισμα ξαναπέρναγα το ξυράφι από πάνω ή πίεζα ακόμα περισσότερο. Με το θηρίο το ξεχνάς το κόλπο... :doener
5. Το καλύτερο ξύρισμα, ever.... :dance
Muhle R41 + Astor #1
444 alum block
Cien ASL + ASB
3 περάσματα: WTG - XTG - ATG
1. Έχω την εντύπωση ότι το omega 80 δεν κάνει για bowl lather. με παίδεψε πολύ! Στο face lather είναι πιο εύκολο.
2. Η μηχανή δικαιολογημένα έχει το προσωνύμιο "Το θηρίο" ή "Κανίβαλος". Με τσάκισε!!! Αφού μου θύμισε τις κινέζικες μηχανες!!!
3. Το alum block με σκισε!
4. Βγήκαν στην επιφάνεια αδυναμίες:
α. Το Astor με τράβαγε πολύ. Ειδικά στο ATG.
β. Έχω ακόμα πολύ δρόμο για την σωστή τεχνική μου.... :confused Με τις υπόλοιπες μηχανές, όπου δεν ήταν καλό το ξύρισμα ξαναπέρναγα το ξυράφι από πάνω ή πίεζα ακόμα περισσότερο. Με το θηρίο το ξεχνάς το κόλπο... :doener
5. Το καλύτερο ξύρισμα, ever.... :dance
Γιώργος
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Καλημέρα,
Πινέλο Semogue 1520
Μηχανή EJ89L
Σαπούνι Williams
Λεπίδα dorco
ASL TOBS Eton
ASB TOBS
Πινέλο Semogue 1520
Μηχανή EJ89L
Σαπούνι Williams
Λεπίδα dorco
ASL TOBS Eton
ASB TOBS
if you have a great shave you have a great day
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Ach Brito Glyce Lime
G F Trumper Skin Food
MWF
Simpsons Bekerley
Joseph Rogers & Son 5/8
Tobs Alum
Avene Fluid
444
Ach Brito Lavanda EdC
Δεν ετυχε πεττυχε.
G F Trumper Skin Food
MWF
Simpsons Bekerley
Joseph Rogers & Son 5/8
Tobs Alum
Avene Fluid
444
Ach Brito Lavanda EdC
Δεν ετυχε πεττυχε.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Γιωργο δοκιμασε να σουταρεις τις Astor... :megagrin
Δεν κανουν με αυτη τη μηχανη.
Δεν κανουν με αυτη τη μηχανη.

- geobarou
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 70 times
Επίτηδες δοκίμασα Astor.... Επειδή είχα στοκάρει 3 πακετάκια, κοιτάω να τα ξεφορτωθώ... Επίσης είναι η λεπίδα που ξέρω καλύτερα :doh . Οπότε για ναβγάλω ασφαλή συμπεράσματα για την μηχανή, κράτησα τους άλλους παράγοντες σταθερούς.
Γιώργος