Παρασκευή 4/1
Braun electric shaver
Speick after shave lotion
Παράκλησις προς τους νέους φοιτητάς με λιγότερα των 50 posts:
μην δώσετε σημασία στα παραπάνω γραφόμενα
Ξύπνησα χθες κι είχα ένα σύντομο meeting στις 11, αλλά η διαδρομή μέχρι εκεί είναι πάνω από μία ώρα, ε, άντε λέμε να φύγουμε από δω στις 9 και τέταρτο. Μα είναι δυνατόν τώρα, δυό μέρες μετά την Πρωτοχρονιά να ξυπνάμε στις 8 το πρωί?
Είχα ξυριστεί την προηγούμενη στις 12 το μεσημέρι (ναι, κι αυτή εργάσιμη μέρα ήταν...) οπότε με την έλλειψη χρόνου εχθές Παρασκευή σιγά να μη πιάσω ξυράφι, πινέλο και αφρό στα χέρια μου για να ξυριστώ. Έβγαλ τη Braun κι όλα καλά, συν το ότι το σημερινό ξύρισμα θα είναι πιό απολαυστικό (τα γένια έχουν μεγαλώσει πιό πολύ).
Το Ξύρισμα της ημέρας: Ιανουάριος 2013
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29447 times
- Been thanked: 29622 times
Καλημέρα.
-Palmolive ss
-Omega 10048
-Gillette Tech
-Feather (1)
-Insignia (Instinct) asl
Πιάνεις κάτι τέτοια σαπουνάκια στα χέρια σου και έρχεται εύλογα το ερώτημα "ισχύει πάντα άραγε το ότι πληρώσεις παίρνεις"; Σε αυτήν την περίπτωση με απόλυτη βεβαιότητα όχι. Πληρώνεις δυσανάλογα μικρό ποσό για την ποιότητα που απολαμβάνεις. Ναι, μετά από αρκετές χρήσεις είναι το αγαπημένο μου stick!
-Palmolive ss
-Omega 10048
-Gillette Tech
-Feather (1)
-Insignia (Instinct) asl
Πιάνεις κάτι τέτοια σαπουνάκια στα χέρια σου και έρχεται εύλογα το ερώτημα "ισχύει πάντα άραγε το ότι πληρώσεις παίρνεις"; Σε αυτήν την περίπτωση με απόλυτη βεβαιότητα όχι. Πληρώνεις δυσανάλογα μικρό ποσό για την ποιότητα που απολαμβάνεις. Ναι, μετά από αρκετές χρήσεις είναι το αγαπημένο μου stick!

- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Εχτές το βράδυ, μετά απο ζεστό ντους.
Ένα ξύρισμα με δυο διαφορετικές παραμέτρους.
Απιονισμένο νερό
Iberian überlather: La Toja κρέμα και La Toja σαπούνι
Semogue 1800
Gillette Old Type
Gillette Super Platinum (black Indian) [1]
444 alum block
La Toja ASB
Έκανα bowl lather και έμεινε αφρός για 6 περάσματα, πολύ ενυδατικός και με όλα τα πλεονεκτήματα του La Toja. Όλα τα υπόλοιπα τέλεια ως συνήθως.
Ένα ξύρισμα με δυο διαφορετικές παραμέτρους.
Απιονισμένο νερό
Iberian überlather: La Toja κρέμα και La Toja σαπούνι
Semogue 1800
Gillette Old Type
Gillette Super Platinum (black Indian) [1]
444 alum block
La Toja ASB
Έκανα bowl lather και έμεινε αφρός για 6 περάσματα, πολύ ενυδατικός και με όλα τα πλεονεκτήματα του La Toja. Όλα τα υπόλοιπα τέλεια ως συνήθως.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Πριν λιγο
Hot shower
Proraso pre
New Forest Finest
MWF
Golden Rex 13/16 Japanese Folding
Scruppleworks 2.5 Swedish bridal
Avene After Shave Fluid
444
Floid
Σε μια πολυ τυχερη και ευχαριστη μερα για μενα , χαρην σε εσας και τον Γιωργο, απολαυσα ενα πολυ καλο ξυρισμα αποτελουμενο απο τα καλλιτερα κοματια της συλογης μου σε ολα τα μερη του ξυρισματος. Τρια περασματα , οχι οτι χρειαζοταν αλλα ετσι, ειχαν ενα καταπληκτικο αποτελεσμα ευεξιας.
Hot shower
Proraso pre
New Forest Finest
MWF
Golden Rex 13/16 Japanese Folding
Scruppleworks 2.5 Swedish bridal
Avene After Shave Fluid
444
Floid
Σε μια πολυ τυχερη και ευχαριστη μερα για μενα , χαρην σε εσας και τον Γιωργο, απολαυσα ενα πολυ καλο ξυρισμα αποτελουμενο απο τα καλλιτερα κοματια της συλογης μου σε ολα τα μερη του ξυρισματος. Τρια περασματα , οχι οτι χρειαζοταν αλλα ετσι, ειχαν ενα καταπληκτικο αποτελεσμα ευεξιας.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Σάββατο 5/1
R101 (pre-2011) & Feather
Omega No. 98
MWF
Old Spice (U.S.)
Institut Karite revitalizing day cream
:thumbsup
R101 (pre-2011) & Feather
Omega No. 98
MWF
Old Spice (U.S.)
Institut Karite revitalizing day cream
:thumbsup
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Πριν απο λιγο και μετά απο το τρέξιμο της ημέρας (για οσους ενδιαφερονται 7χλμ εκ των οποιων 5 σε ρυθμο tempo) και ένα ζεστο μπάνιο:
Omega 48
Cella
Muhler r41
Persona Platinum (#5)
Aqua Velva
Πολυ ωραίο ξύρισμα, αλλα απογοήτευση το τρέξιμο. Οι γιορτές και το φαΐ μου έκαναν κακό. Θέλω πολυ δουλειά για να τρέξω στον αγώνα που θέλω στις 3 Φεβρουαρίου.
Omega 48
Cella
Muhler r41
Persona Platinum (#5)
Aqua Velva
Πολυ ωραίο ξύρισμα, αλλα απογοήτευση το τρέξιμο. Οι γιορτές και το φαΐ μου έκαναν κακό. Θέλω πολυ δουλειά για να τρέξω στον αγώνα που θέλω στις 3 Φεβρουαρίου.
Χάρης
- coccolino
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Το πρώτο ξύρισμα της εβδομάδας, του μήνα, του έτους!!!!!
FS Finest
C&E West Indian Lime shaving cream (Thanks Stefanos)
R41 (Thanks dimitris)
Polsilver #1 (Thanks vanm66)
Osma Alum Block
Aqua Velva ASL
Το τραγούδι του Διονυσίου θυμήθηκα μετά το ξύρισμα (Τα πήρες όοοοολα κι έφυγεεεεες....)
Αυτό ήταν ξύρισμα!!!
Ωραία η κρεμούλα αρωματικά, μου άρεσε πολύ αλλά δεν κατάλαβα να έχει και την τρομερή προστασία ή την σούπερ ενυδάτωση. Φυσικά τώρα μετά το ξύρισμα δεν μπορώ να πω ότι έχω τραβήγματα ή ερεθισμούς ή οτιδήποτε άλλο. Μια χαρά λοιπόν :megagrin
Από αίμα αυτή την φορά δεν έσταξε ούτε μια στάλα με την R41, η λεπίδα που έβαλα σήμερα ήταν πάρα πολύ καλή, έκανα καλύτερο ξύρισμα απ'ότι με την Personna ή την ASP (R41).
Ξεκίνησε καλά λοιπόν η χρονιά και στο ξύρισμα :winkcool :whistle
FS Finest
C&E West Indian Lime shaving cream (Thanks Stefanos)
R41 (Thanks dimitris)
Polsilver #1 (Thanks vanm66)
Osma Alum Block
Aqua Velva ASL
Το τραγούδι του Διονυσίου θυμήθηκα μετά το ξύρισμα (Τα πήρες όοοοολα κι έφυγεεεεες....)
Αυτό ήταν ξύρισμα!!!
Ωραία η κρεμούλα αρωματικά, μου άρεσε πολύ αλλά δεν κατάλαβα να έχει και την τρομερή προστασία ή την σούπερ ενυδάτωση. Φυσικά τώρα μετά το ξύρισμα δεν μπορώ να πω ότι έχω τραβήγματα ή ερεθισμούς ή οτιδήποτε άλλο. Μια χαρά λοιπόν :megagrin
Από αίμα αυτή την φορά δεν έσταξε ούτε μια στάλα με την R41, η λεπίδα που έβαλα σήμερα ήταν πάρα πολύ καλή, έκανα καλύτερο ξύρισμα απ'ότι με την Personna ή την ASP (R41).
Ξεκίνησε καλά λοιπόν η χρονιά και στο ξύρισμα :winkcool :whistle
Γιώργος
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
^^^ :clap1 :clap1
Πριν απο λίγο:
- Σαπούνι Ξυρίσματος Floris No89
- Πινέλο Ξυρίσματος SOC 2 Band
- DE Mühle R101
- Λεπίδα Gillette Silver Blue [3]
- ASL Floris No89
- EDT Floris No89
Πριν απο λίγο:
- Σαπούνι Ξυρίσματος Floris No89
- Πινέλο Ξυρίσματος SOC 2 Band
- DE Mühle R101
- Λεπίδα Gillette Silver Blue [3]
- ASL Floris No89
- EDT Floris No89
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)