65 ευρο το πηρα απο το ebay περιτο να πω οτι ειχα τα ματια μου καρφωμενα επανω σε ολα τα filarmonica που κυκλοφορησαν στο ebay .. ( οτι θελει ο καθενας ζηταει ) .
Oλα τα φιλαρμονικα που κυκλοφορουν δεν ειναι καλα ελπιζω το δικο σου να ειναι , ο Κωνσταντινος μπορει να δωσει περισσοτερες πληροφοριες , τα καλα φιλαρμονικα ειναι δυσκολο να πουληθουν στο ebay συνηθως
γινονται αγοροπωλησιες μεταξυ μελλων ξενων φορουμ , επισης κατα την γνωμη μου καποια ειναι πολυ υπερτιμημενα και μπορεις να βρεις στα χρηματα που ζητανε καλυτερα μαχαιρια .
Οταν ερθει με το καλο το βλεπουμε .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
πιστεύω ότι η τιμή του είναι αρκετά ικανοποιητική . μόλις το παραλάβω με το καλό θα βγάλω high resolution φωτογραφίες να τις δείτε αλλά πριν το πάρω την έψαξα αρκετά .. αν μη τι αλο πιστεύω ότι στην τιμή που το πήρα μπορώ να το δώσω ότι ώρα θέλω
Φαίνεται πολύ καλό και σε πολύ καλή κατάσταση, βέβαια δε γνωρίζω πολλά χαραχτηριστικά γι' αυτήν την μάρκα , είναι αυτό που αναφέρει ο hero πιο πάνω ότι πρεπει να γνωρίζεις ποια είναι τα καλά.Πάντως η τιμή του είναι καλή αλλά δε ξέρω αν θα σε βολέψει το μεγεθός του 4/8 , δεν έχω κανένα στη συλλογή μου καθώς και δεν έχω ξυριστεί ποτέ με τέτοιο μέγεθος.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Eγώ διατηρώ πολλές επιφυλάξεις...
Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν με βοηθούν για να βγάλω σίγουρο συμπέρασμα.
Μου δίνουν όμως την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα ξυράφι που αρχικά δεν ήταν 4/8 αλλά 6/8
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εάν και εφ όσον σε βολεύει το ξυρισμα με ένα 4/8, δεν θα κάνει καλό ξύρισμα (υπό ορισμένες βέβαια προυποθέσεις που αφορούν το πώς αφαιρέθηκαν αυτά τα 7-8 χιλιοστα πλατους της λεπίδας)
Οταν θα το δεχτείς με το καλό, θα με ενδιέφερε το πάχος της ράχης του, όπως και το πάχος της λαβής του (tag).