Bic Chrome Platinum
- YMMV
- Γυμνάσιο

- 13
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 1110 times
Οι λεπίδες είναι κολλημένες στα χαρτάκια όπως οι Astra;
Γιώργος
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30359 times
- Been thanked: 30838 times
Απειροελάχιστη κόλλα, σχεδόν δεν φαίνεται με γυμνό μάτι.
- YMMV
- Γυμνάσιο

- 13
Πάλι καλά γιατί τα Astra είναι σαν αυτοκόλλητα :xp1
Γιώργος
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Αυτή η κατάσταση με την διαθεσιμότητα των λεπίδων Bic μου φάνηκε επιεικώς απαράδεκτη (δηλαδή να αγοράζουμε Ελληνικό προϊόν από Τουρκία ή Αγγλία).
Βρήκα λοιπόν το τηλέφωνο της Βιολέξ και τους πήρα σήμερα.
Μου απάντησε μια ευγενέστατη κοπέλα που δεν τις ήξερε τις λεπίδες αλλά σημείωσε το όνομα τους και το τηλέφωνο μου και υποσχέθηκε ότι θα με πάρει πίσω.
Με πήρε πριν από λίγο και μου εξήγησε ότι αυτές οι λεπίδες δεν διατίθενται για την Ελληνική αγορά. Της είπα ότι είναι κουφό να παράγονται εδώ και να τις αγοράζουμε από εξωτερικό και υποσχέθηκε ότι θα το προωθήσει και θα με ενημερώσει.
Όποιος θέλει να πάρει τηλέφωνο να πει τα ίδια μήπως και γίνει κάτι, ας μου στείλει ένα ΠΜ να του δώσω τα τηλέφωνα της Βιολέξ.
Βρήκα λοιπόν το τηλέφωνο της Βιολέξ και τους πήρα σήμερα.
Μου απάντησε μια ευγενέστατη κοπέλα που δεν τις ήξερε τις λεπίδες αλλά σημείωσε το όνομα τους και το τηλέφωνο μου και υποσχέθηκε ότι θα με πάρει πίσω.
Με πήρε πριν από λίγο και μου εξήγησε ότι αυτές οι λεπίδες δεν διατίθενται για την Ελληνική αγορά. Της είπα ότι είναι κουφό να παράγονται εδώ και να τις αγοράζουμε από εξωτερικό και υποσχέθηκε ότι θα το προωθήσει και θα με ενημερώσει.
Όποιος θέλει να πάρει τηλέφωνο να πει τα ίδια μήπως και γίνει κάτι, ας μου στείλει ένα ΠΜ να του δώσω τα τηλέφωνα της Βιολέξ.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- YMMV
- Γυμνάσιο

- 13
Δημήτρη έχεις πμ
Γιώργος
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Με αφορμή την ανάρτηση του Δημήτρη, έστειλα και εγώ μήνυμα στην Bic.
Να ρωτήσω κάτι χαζό: Είμαστε σίγουροι ότι οι λεπίδες δεν είναι οι ίδιες με την Astor, απλά με άλλο "περιτύλιγμα";
Να ρωτήσω κάτι χαζό: Είμαστε σίγουροι ότι οι λεπίδες δεν είναι οι ίδιες με την Astor, απλά με άλλο "περιτύλιγμα";
Χάρης
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Σε άλλο φόρουμ λένε:
Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει.The difference is, that BiC are chrome platinum, while Astor are stainless steel.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
- Πάνος
- Λύκειο

- 14
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Ότι και νάναι ,αφου παρουσιάζεται σαν διαφορετικό προιόν θα έπρεπε να πουλιέται και εδώ.
Λέτε να είναι το ίδιο προιόν και να θέλει η εταιρεία να προστατεύσει τους Έλληνες καταναλωτές??
Δεν νομίζω.
Πιθανότατα στην απόφαση αυτή της Bic να έπαιξε ρόλο το μικρό (?)αγοραστικό κοινό τέτοιων προιόντων στην χώρα μας.
Αλήθεια, πόσοι λέτε να είμαστε συνολικά στην Ελλάδα??
(το έχουμε ξανακουβεντιάσει αυτό?)
Λέτε να είναι το ίδιο προιόν και να θέλει η εταιρεία να προστατεύσει τους Έλληνες καταναλωτές??
Δεν νομίζω.
Πιθανότατα στην απόφαση αυτή της Bic να έπαιξε ρόλο το μικρό (?)αγοραστικό κοινό τέτοιων προιόντων στην χώρα μας.
Αλήθεια, πόσοι λέτε να είμαστε συνολικά στην Ελλάδα??
(το έχουμε ξανακουβεντιάσει αυτό?)
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30359 times
- Been thanked: 30838 times
10/6/2012
Antonis έγραψε:...
Πληροφοριακά επικοινώνησα εχθές με την Βιολεξ στην Αθήνα, με παρέπεμψε στην Θεσσαλονίκη και ζήτησα να μάθω αν υπάρχουν διαθέσιμες σε κάποιο μαγαζί στην πόλη μας. Δυστυχώς δεν γνώριζαν καν την ύπαρξή τους, ούτε η κοπέλα στην Αθήνα, ούτε ο κύριος στην Θεσσαλονίκη. "Μήπως είναι οι κόκκινες οι Astor σε άλλη συσκευασία;". Θεωρώ ότι με τέτοιες απαντήσεις υπονομεύουν την ίδια τους την εργασία...
...