:sbfwatsonΣύνολο 10 λεπτά, αποτέλεσμα σαφώς ανώτερο από πλαστικό…
Το ξύρισμα της ημέρας: 23.10.2011-29.10.2011
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
: Mama Bear Woods-Muhle Sythetic
: StyleMinistry pure badger-Mama Bear Dragon Blood-Merkur 33C Gun Metal-Derby Extra
: (τιποτα)
: Fresh Line Απολλων-Florena Aloe Vera-Blue Stratos ASL
: 3 περασματα-1 Με και 2 Καθετα στην φορα της τριχας.Το καλυμα της κεφαλης βοηθησε αρκετα ωστε να ειναι βαθυ για τα δεδομενα ξυρισμα
Για το σαπουνι θα ανοιξω συντομα τοπικ και με φωτο
Πιστευω το αξιζει,εχει κατι ιδιαιτερο ισως και αμφιλεγομενο.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Πινέλο χελωνάκι απο Hondos
Speick lime cream
NPV TTO DE razor
Feather (5)
Aloa Vera ASB
Είμαι εκτός Λαρίσης και πήρα αυτή τη μηχανή για γρήγορο ξύρισμα.Έβγαλα τη Feather λεπίδα απο τη 34C και την έβαλα στην εν λόγω μηχανή.Η χρήση της για 5η φορά και μου απέφερε ένα ξύρισμα με μπόλικο αίμα χωρίς κοψίματα.Δε μπορώ να καταλάβω την ιδιότητα της Personna να μη μου δημιουργεί τέτοια προβλήματα.Παρόλο που είχα μακριά γένια θα έπρεπε να τα κόβει γλυκά και όχι να πηρουνιάζει το δέρμα!Θα ξαναχρησιμοποιήσω και άλλη καινούργια feather να δω μήπως ήτανε καμιά μάπα.
Πάντως αναφορικά το λέω , τέτοιο αίμα-ερεθισμό απο straight δε θα δείτε όπως με κάποιους συνδυασμούς DE-λεπίδας.Αίμα απο σωστό straight θα δείτε μόνο απο κόψιμο, το λέω για τυχόν άτομα που θέλουν να μεταπηδήσουν στο club των μαχαιράδων!
Speick lime cream
NPV TTO DE razor
Feather (5)
Aloa Vera ASB
Είμαι εκτός Λαρίσης και πήρα αυτή τη μηχανή για γρήγορο ξύρισμα.Έβγαλα τη Feather λεπίδα απο τη 34C και την έβαλα στην εν λόγω μηχανή.Η χρήση της για 5η φορά και μου απέφερε ένα ξύρισμα με μπόλικο αίμα χωρίς κοψίματα.Δε μπορώ να καταλάβω την ιδιότητα της Personna να μη μου δημιουργεί τέτοια προβλήματα.Παρόλο που είχα μακριά γένια θα έπρεπε να τα κόβει γλυκά και όχι να πηρουνιάζει το δέρμα!Θα ξαναχρησιμοποιήσω και άλλη καινούργια feather να δω μήπως ήτανε καμιά μάπα.
Πάντως αναφορικά το λέω , τέτοιο αίμα-ερεθισμό απο straight δε θα δείτε όπως με κάποιους συνδυασμούς DE-λεπίδας.Αίμα απο σωστό straight θα δείτε μόνο απο κόψιμο, το λέω για τυχόν άτομα που θέλουν να μεταπηδήσουν στο club των μαχαιράδων!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Ηλίας
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Η ΤΤΟ που εχεις ειναι αντιγραφη της Gillette Superspeed. Με ολα τα καλα και ολα τα κακα της. Εγω την Superspeed την εδωσα, γιατι δεν με εκανε ικανοποιητικο ξυρισμα. ΠΟΛΥ απαλο, οχι βαθυ, σε 2 ωρες ημουν οπως οταν ξυριζομουν με Μ3 μετα απο 10 ωρες!!! Δεν ξερω ποσο ικανοποιημενος εισαι απο την εν λογω μηχανη. Σε μερικους βεβαια η κεφαλη ταιριαζει. Σε αλλους οχι. Και σε οσους ταιριαζει παιζει ρολο η λεπιδα. Με αλλα λογια, θελει χρονο, ξυρισμα, ξυρισμα, ξυρισμα! :megagrin

- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Στέφανε γνωρίζω τη μηχανή και έχω ξαναξυριστεί.Οντως δεν έχει βάθος ,σε σημεία που σε αφήνει αξύριστο αλλά το ξυρισμά του είναι απαλό , γρήγορο και ανώδυνο.Γι'αυτό τη πήρα στο ταξίδι γιατί ο χρόνος μου είναι περιορισμένος αλλά περίμενα με τη feather ένα μαλακότερο ξύρισμα και όχι να μου γδέρνει το πρόσωπο.Τώρα θα μου πείτε να μη χρησιμοποιώ feather αφου δεν είμαι ικανοποιημένος αλλά εγώ έχω πέισμα και θα ξαναπροσπαθήσω μέχρι να εξαντλήσω όλους τους συνδυασμούς.Το ανησυχητικό για μένα ήτανε ότι χρησιμοποίησα και την Astra σε συνδυασμό με Futur και είχα παρόμοια προβλήματα τη στιγμή που επαναλαμβάνω με τη personna platinum και ίδιες παραμέτρους δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα!
Αυτά τα αναφέρω διότι πολλοί πιο αρχάριοι απο μενα που θέλουν να μπουν στον τρόπο ξυρισματός μας να δοκιμάσουν π.χ μια καλή DE με μια απο τις 2 παραπάνω λεπίδες , να σχηματίσει άσχημη εντύπωση και να τα παρατήσει καθώς και το κόσμο μας ύστερα!Βέβαια το σωστό είναι να δοκιμάσει αλλά η πρώτη εντύπωση μετράει πάντα.
Ποια λεπίδα πιστευετε είναι κοντά στις personna platinum ώστε να τις δοκιμάσω?
Αυτά τα αναφέρω διότι πολλοί πιο αρχάριοι απο μενα που θέλουν να μπουν στον τρόπο ξυρισματός μας να δοκιμάσουν π.χ μια καλή DE με μια απο τις 2 παραπάνω λεπίδες , να σχηματίσει άσχημη εντύπωση και να τα παρατήσει καθώς και το κόσμο μας ύστερα!Βέβαια το σωστό είναι να δοκιμάσει αλλά η πρώτη εντύπωση μετράει πάντα.
Ποια λεπίδα πιστευετε είναι κοντά στις personna platinum ώστε να τις δοκιμάσω?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Ηλίας
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Επικοινωνία:
Τοτε ισως η ΡΡ να ειναι Η λεπιδα για σενα.. Το σκεφτηκες? Ή ο,τι απλα σε καποιες μηχανες ειναι ΤΟΡ.
Πριν απο λιγο, και κατα τη διαρκεια του ντους
Προετοιμασια
* Godrej RS
* Victoria Daxer
Κυριως ξυρισμα
* Geko RH
* AKP (1)
* Mühle R101
* Glattis (1)
* Golddachs Spezial Rasierseife
* Mühle M46
* Bay Rum Orange-Cinnamon ASL
H Glattis ηταν αρχικα στην Geko. Αλλα επειδη το τραβηγμα ηταν πολυ, κατεληξε στην R101 με την οποια εκανε ενα φανταστικο 2ο περασμα (ανωμαλιες της φυσης) και στην Geko εβαλα μια AKP. Αρχικα και για μερικα εκατοστα η ΑΚΡ ηταν στο Mulcuto. Τελικα αυτο θα μπει στο... μουσειο!.. :shocking
Πριν απο λιγο, και κατα τη διαρκεια του ντους
Προετοιμασια
* Godrej RS
* Victoria Daxer
Κυριως ξυρισμα
* Geko RH
* AKP (1)
* Mühle R101
* Glattis (1)
* Golddachs Spezial Rasierseife
* Mühle M46
* Bay Rum Orange-Cinnamon ASL
H Glattis ηταν αρχικα στην Geko. Αλλα επειδη το τραβηγμα ηταν πολυ, κατεληξε στην R101 με την οποια εκανε ενα φανταστικο 2ο περασμα (ανωμαλιες της φυσης) και στην Geko εβαλα μια AKP. Αρχικα και για μερικα εκατοστα η ΑΚΡ ηταν στο Mulcuto. Τελικα αυτο θα μπει στο... μουσειο!.. :shocking

- JohnnyBlade
- Λύκειο

- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
εχτες το βραδυ 28-10
ζεστο νερο
σαπουνι parker nine herbs
πινελο omega 10065
μηχανη merkur 34C HD
λεπιδα personna platinum (1 με περασμα απο την παλαμη)
ASL williams aqua velva ice blue
το σαπουνι τα σπαει, περισσοτερα στο αναλογο θεμα που θα ανοιξω.
ζεστο νερο
σαπουνι parker nine herbs
πινελο omega 10065
μηχανη merkur 34C HD
λεπιδα personna platinum (1 με περασμα απο την παλαμη)
ASL williams aqua velva ice blue
το σαπουνι τα σπαει, περισσοτερα στο αναλογο θεμα που θα ανοιξω.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Επικοινωνία:
Φτου, και χαρηκα... :dash :beah2 :megagrinJohnnyBlade έγραψε: [...] το σαπουνι τα σπαει, περισσοτερα στο αναλογο θεμα που θα ανοιξω.

- Loizos
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Πλύσιμο προσώπου: Ζεστό νερό και σαπούνι Papoutsanis Musk με πινέλο ασβού (χελωνίτσα).
Σαπούνι: Proraso λευκό
Πινέλο: Muhle pure badger
Μηχανή: Merkur 42
Ξυραφάκι: Personna SP (1)
After shave: L'oreal gel
Μετά: Juliette Armand ενυδατική - καταπραυντική
Γενικότερα ένα ωραίο ξύρισμα σε σχέση με τα 2 προηγούμενα που μου άφησαν κάποιους ερεθισμούς. Αιτία: μάλλον δεν μου κάθετε καλά η astra ss.
Σαπούνι: Proraso λευκό
Πινέλο: Muhle pure badger
Μηχανή: Merkur 42
Ξυραφάκι: Personna SP (1)
After shave: L'oreal gel
Μετά: Juliette Armand ενυδατική - καταπραυντική
Γενικότερα ένα ωραίο ξύρισμα σε σχέση με τα 2 προηγούμενα που μου άφησαν κάποιους ερεθισμούς. Αιτία: μάλλον δεν μου κάθετε καλά η astra ss.
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Ποια ειναι αυτη;boltsis έγραψε: Speick lime cream
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»