Gillette Tech

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29432 times
Been thanked: 29599 times

Αν την πήρες από τον Μιχαηλίδη είναι η travel.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

ξέρεις αν υπάρχει πουθενά η κανονική ή εάν είναι αυθεντική?αν της βάλουμε μια άλλη κεφαλή γίνεται πιο επιθετική? εγώ που της έβαλα μια λίγο πιο βαριά δεν είδα τρελή αλλαγή..
η λαβή της ήταν πολύ όμορφη αλλά απο αλουμίνιο και κοντη ξέρεις αν είναι μειονέκτημα το αλουμίνιο?εννοώ κτασκευαστικά και ξυριστικά στο βάρος ή και αν επηρρεάζει το δέρμα?ελιναι και η κεφαλή αλουμινίου?
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13

Όσο πιο ελαφριά είναι μια μηχανή, γενικά, τόσο πιο ήπια είναι. Η tech είναι κατασκευαστικά πολύ ήπια μηχανή. Την έβγαλαν με αλουμινένια λαβή για μείωση κόστους. Μπορείς να βάλεις την λαβή μιας άλλης 3-τεμαχίων, πχ ταιριάζει της Merkur 33C και βελτιώνεται αρκετά η κατάσταση, αλλά θαύματα μην περιμένεις. Η κεφαλή όπως σου είπα, είναι πολύ ήπια κατασκευαστικά.

Παρόλα αυτά είναι πολύ καλή για καθημερινά ξυρίσματα, κόβεσαι δύσκολα με αυτήν αλλά πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να πιέσεις παραπάνω για να κόψει, οπότε έχε το νου σου.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13

είναι αυθεντική έτσι? αν βάλω μια άλλη λαβή θα έχει διαφορά ε? αυτό παρατήρησα και γω...λες όμως να μην περιμένω θαύματα...η κεφαλή δνε αξίζει?
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.

Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13

Δοκίμασέ την για να ξέρεις. Εγώ την χρησιμοποιώ αρκετά συχνά, την βρίσκω καλή. Μην την κρίνεις από τώρα, κάνε μερικές δοκιμές, δοκίμασε μερικές τροποποιήσεις (δοκίμασε άλλες λαβές αν έχεις την δυνατότητα) και μετά θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13

σε μια πρώτη δοκιμή με άλλη κινέζικη λαβη πιο μεγάλη και σχετικά πιο βαριά τα πήγε αρκετά καλά...πιστεύω είναι καλή γιά διάλειμμα απ την φουτούρ...

Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13

Έτσι ακριβώς. Και για μένα πλέον, θα αποτελεί μια μεσοβδόμαδη ανάπαυλα! :megagrin
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 24800 times
Been thanked: 7864 times

Antonis έγραψε:Όσο πιο ελαφριά είναι μια μηχανή, γενικά, τόσο πιο ήπια είναι.
Δεν νομίζω Αντώνη. Το αν μία μηχανή είναι ήπια εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την κεφαλή της. Το χαμηλό βάρος μπορεί να οδηγήσει σε άσχημα αποτελέσματα κάποιον μη έμπειρο, όπως γράφεις κι εσύ πιο κάτω στο post σου...

ΥΓ. ΙΜΟ
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13

Έχεις δίκιο, δεν το διευκρίνησα. Εννοούσα με την ίδια κεφαλή αν αλλαχτεί η λαβή, όπου αλλάζει το συνολικό βάρος.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Χμ... Συντεκνε θα ψιλοδιαφωνησω μαζι σου και θα δωσω δικιο στον Γιαννη.. Το βαρος δεν ειναι κριτιριο για το ποσο επιθετικη ειναι η μηχανη, αλλα η γεωμετρια της κεφαλης! Μπορω να σε δειξω μια πλειαδα μηχανων απο βακελιτη που ξυριζουν καλυτερα (βαθυτερα) απο μια SuperSpeed!
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”