Σαπούνι Tabac
Πινέλο ασβού - χελώνα
Ξυριστική μηχανή ασφαλείας Merkur 34c HD
Λεπίδα Feather (3)
After shave Gibellini
Το Tabac προστατεύει πολύ καλά το δέρμα, αλλά σε κάτι δε μου αρέσει η αίσθησή του στο πρόσωπο. Η Feather δε μου έκανε βαθύ ξύρισμα αυτή τη φορά, αλλά δεν φαίνεται να κολλάει. Αρχίζω να σκέφτομαι να χρησιμοποιώ τις λεπίδες όπως ο Μπάμπης, 2 φορές και μετά πέταμα.
Το ξύρισμα της ημέρας: 27.03.2011-02.04.2011
- vanm66
- Λύκειο

- 15
- Has thanked: 231 times
- Been thanked: 350 times
Αλέξουρε, η λεπίδα δεν πρέπει να κολλάει, γιατί είναι βέβαιο ότι θα κοπείς. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο με αυτή τη φράση σου (πχ δεν "κολλάει" με τη μηχανή, με τα γένεια σου κλπ).Αλέξουρος έγραψε:... Η Feather δε μου έκανε βαθύ ξύρισμα αυτή τη φορά, αλλά δεν φαίνεται να κολλάει...
Πόσα περάσματα έκανες; Γιατί λες οτι δεν σου έκανε βαθύ ξύρισμα...
Βαγγέλης
- Αλέξουρος
- Δημοτικό

- 15
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Το ανέφερα με τη θετική έννοια. Δηλαδή, ναι μεν δεν πέτυχα βαθύ ξύρισμα (με τρία περάσματα), αλλά η λεπίδα έκοβε αρκετά καλά.
Αν κολλούσε στις τρίχες (με δεδομένη την καλή προετοιμασία) θα έλεγα "σίγουρα φταίει η λεπίδα που δεν κόβει" και θα την πετούσα.
Αν έβγαζα ένα βιαστικό συμπέρασμα, θα ήταν ότι οι Feather κόβουν τα πάντα στο πέρασμά τους στα δύο πρώτα ξυρίσματα, αλλά στο τρίτο έχουν χάσει σημαντικό μέρος της αιχμηρότητάς τους (αλλά συνεχίζουν να κόβουν αρκετά καλά), θέλουν περισσότερη υπομονή και ίσως περισσότερα περάσματα για να δώσουν καλό ξύρισμα.
Αν κολλούσε στις τρίχες (με δεδομένη την καλή προετοιμασία) θα έλεγα "σίγουρα φταίει η λεπίδα που δεν κόβει" και θα την πετούσα.
Αν έβγαζα ένα βιαστικό συμπέρασμα, θα ήταν ότι οι Feather κόβουν τα πάντα στο πέρασμά τους στα δύο πρώτα ξυρίσματα, αλλά στο τρίτο έχουν χάσει σημαντικό μέρος της αιχμηρότητάς τους (αλλά συνεχίζουν να κόβουν αρκετά καλά), θέλουν περισσότερη υπομονή και ίσως περισσότερα περάσματα για να δώσουν καλό ξύρισμα.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 17
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Σε λιγο
* O Melhor σαπουνι για καθαρισμα μουσουδας
* Skunky για το καθαρισμα της μουσουδας
* Tabac Original RS
* Skunky
* Gillette slim adjustable [8]
* AKP (3)
* Tabac Original ASL
Ανυπομονω.. :dance5
* O Melhor σαπουνι για καθαρισμα μουσουδας
* Skunky για το καθαρισμα της μουσουδας
* Tabac Original RS
* Skunky
* Gillette slim adjustable [8]
* AKP (3)
* Tabac Original ASL
Ανυπομονω.. :dance5

- Slur
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Stefanos έγραψε: * O Melhor σαπουνι για καθαρισμα μουσουδας
Ωπ! Αυτό τί είναι ;
Σαπούνι κανονικό;
Έχει ίδιο άρωμα με την κρέμα ξυρίσματος;
Έχεις καμιά φώτο;
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Aυτο εδω, τριμμενο στο μαυρο κεραμικο μπωλακι του Ολυμπιου Ζευ.

Ειναι κανονικο σαπουνι σωματος, αλλα τοσο πλουσιο και ενυδατικο που εχω κανει και ξυρισμα με αυτο. Οχι ασχημο, οχι τελειο. Αναλογα με τα γενεια που εχει κανεις. Δεν θα το χρησιμοποιησω αλλη φορα για ξυρισμ, εκτος και αν το κανω σε συνδυασμο με καποιο πειραμα.. Σημερα εκανα την ειδικη περιποιηση γιατι εχθες δεν ειχα ξυριστει, και το προσωπο σηκωνε ειδικο καθαρισμο. Με το πινελο λοιπον εκανα ακριβως τα ιδια εαν χρησιμοποιουσα το σαπουνι και παλι για ξυρισμα: περιπου 2 με 3 λεπτα μασσαζ, ξεπλυμα μουσουδας και ακομη καλυτερα του πινελου, και βουρ με το Tabac. Το αποτελεσμα ειναι πιστα πατιναζ, μολις πλαναρισμενη εννοειται.. Δλδ ενα κουνουπι θα τα βρει δυσκολα.. χαχα :megagrin Αρωματικα υποθετω οτι ειναι το ιδιο με την κρεμα. Και ας μην ειναι γκριζα! :megagrin Φωτο απο το δικο μου, οπως το εχω, δεν εχω, αν θελεις βγαζω ομως και ανεβαζω..

Ειναι κανονικο σαπουνι σωματος, αλλα τοσο πλουσιο και ενυδατικο που εχω κανει και ξυρισμα με αυτο. Οχι ασχημο, οχι τελειο. Αναλογα με τα γενεια που εχει κανεις. Δεν θα το χρησιμοποιησω αλλη φορα για ξυρισμ, εκτος και αν το κανω σε συνδυασμο με καποιο πειραμα.. Σημερα εκανα την ειδικη περιποιηση γιατι εχθες δεν ειχα ξυριστει, και το προσωπο σηκωνε ειδικο καθαρισμο. Με το πινελο λοιπον εκανα ακριβως τα ιδια εαν χρησιμοποιουσα το σαπουνι και παλι για ξυρισμα: περιπου 2 με 3 λεπτα μασσαζ, ξεπλυμα μουσουδας και ακομη καλυτερα του πινελου, και βουρ με το Tabac. Το αποτελεσμα ειναι πιστα πατιναζ, μολις πλαναρισμενη εννοειται.. Δλδ ενα κουνουπι θα τα βρει δυσκολα.. χαχα :megagrin Αρωματικα υποθετω οτι ειναι το ιδιο με την κρεμα. Και ας μην ειναι γκριζα! :megagrin Φωτο απο το δικο μου, οπως το εχω, δεν εχω, αν θελεις βγαζω ομως και ανεβαζω..

- ElNavajero
- Γυμνάσιο

- 15
- Has thanked: 611 times
- Been thanked: 989 times
Mach 3 turbo
Gillette αφρός
aftershave balm gillette
Αυτά!
Αντε και καλή πρωταπριλιά
Gillette αφρός
aftershave balm gillette
Αυτά!
Αντε και καλή πρωταπριλιά
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 17
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
μιλάμε μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι :!@#!
:hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1
:hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
- hero
- Γυμνάσιο

- 15
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
TI SANS MARQUES
Levada Tobs
Silvertip Savemac
AS old spαice
O Αγιος Μαρκος σημερα εκανε θαυματα !
Levada Tobs
Silvertip Savemac
AS old spαice
O Αγιος Μαρκος σημερα εκανε θαυματα !
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης