Πρι Γλυκερίνης Παπουτσάνης κίτρινο
Simpsons Trafalgar 3
Saponificio Varesino Desert Vetiver
Muhle Rocca R94
Treet Dura Sharp #4
Lavishcare Kitros
Χθες δεν ήταν ξυριστική μέρα λόγω αγρανάπαυσης. Αλλά δεν μπορούσα να μη δοκιμάσω με κάποιον τρόπο το σαπούνι. Οπότε υπήρξε μποτέ, σκέτο λάδερινγκ στο πρόσωπο κ ξέβγαλμα. Λίγο μπλούμινγκ κατα την προτροπή το συνξυριστή
@Bill the butcher . Μετά φόρτωμα του Yaqi Red Marble 2 band με καμία 20αριά στροφές λόγω οπτικής σκληρότητας. Λάθος. Εφτιαξα αφρό για 5 χέρια. Το σαπούνι αφρίζει για πλάκα. Το άρωμα δε απλά δεν υπάρχει. Τρομερά πλούσιος κ παχύς αφρός, προσθέτοντας ελάχιστα νερό από αυτό του μπλουμινγκ στο αρχικά στυμμένο πινέλο.
Πάμε σήμερα σε ξυριστική μέρα. Πολύ λίγο φόρτωμα του σαπουνιού με καμιά 10αριά στροφές κ με ανάλογη χρηση του νερού, μου έδωσε αφρό για τρία+ χέρια άνετα. Με το rotation νομίζω ότι θα κρατήσει χρόνια. Άρα οικονομικό τελικά.

Με την Rocca ένιωσα πως γύρισα στον ξυριστικό πολιτισμό. Εντάξει τα παραλέω. Μπορεί κάτι να έκανα λάθος εγώ, ή το ξυριστικό σύμπαν να συστελλόταν κ να διαστελλόταν αλλοπρόσαλλα χθες. Με Treet λοιπόν σε τέταρτη χρήση, 1.5 wtg 0.5 atg και touch-ups, αποτέλεσμα γυαλί, χωρίς ανάδειξη ούτε των υπολειμματικών προηγούμενων ερεθισμών. Σετάρισμα άφτερ με Kitros λόγω κάποιας κιτρώδους υπόνοιας το Desert Vetiver.
Καλό απόγευμα.