Μηχανή: Edwin Jagger DE8911BL
Λεπίδα: Astra SP #2
Πινέλο: Ωmega 10065
Σαπούνι: TOBS Sandalwood (έτσι μου την έδωσε ο μουντός καιρός)
Μετά το ξύρισμα: Reuzel
Καλησπέρα, φίλοι μου, αρχή της εβδομάδας σήμερα, έπρεπε να ξυριστώ, όπερ και εγένετο την πρωία.."Βαρβάτο" πλύσιμο προσώπου με κρεμοσάπουνο Σκλαβενίτη, διαδικασία των τεσσάρων λεπτών, ένιωθα πως, για κάποιο λόγο, το πρόσωπό μου είχε το χάλι του(Μην γελάτε, παρακαλώ)...Κτύπημα της κρέμας Νivea στο πρόσωπό μου, διαδικασία που σκοπίμως την "τραβώ" στα τέσσερα λεπτά, για καλύτερο αφρό(εφόσον περνώ και δεύτερο γύρο). Στο μπολάκι του μπάνιου παρατήρησα ένα ολοκαίνουριο Bic ξυράφι, προφανώς του πατέρα μου, και το χρησιμοποίησα, από περιέργεια...Δεν κόπηκα(απορώ γιατί), πέτυχα βαθύ ξύρισμα, αλλά...κάθε τρεις και λίγο απαιτούσε ξέβγαλμα, στόμωνε γρήγορα και το ξύρισμα κράτησε αρκετή ώρα, δεν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω τέτοια ξυράφια ξανά...Κλασσικά, αφού ολοκλήρωσα, το Nivea after shave balm λειτούργησε καταπραϋντικά στο "πειραματιζόμενο" δέρμα μου.
* Οι συγκεκριμένες λεπίδες καλύτερες από τις "απαράδεκτες" PAL - Blue Carbon Steel, χειρότερες δε από τις καλύτερες, μέχρι στιγμής, GEM - Stainless Steel PTFE Coated. YMMV βεβαίως.
Θεόδωρος Τάς τε λεωφόρους μή βαδίζειν - Aut viam inveniam aut faciam