ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κείμενο που ακολουθεί είναι ακατάλληλο για όλες τις ηλικίες!
Μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας τρόμου "Ταξίδι στην κόλαση με τη
Gem". Όταν μιλάμε για τρόμο, δεν εννοούμε θρίλερ, δεν εννοούμε φόβο. Εννοούμε τρόμο. Εννοούμε hard core ταινία με Ζόμπι, με σκληρές σκηνές ατέλειωτης αιματοχυσίας, πίδακες, ποτάμια και καταρράκτες, όπου στο τέλος με τα χίλια ζόρια ο πρωταγωνιστής τη βγάζει καθαρή, για να υπάρχει και δυνατότητα για sequel...
Βασικοί συντελεστές:
GEM Micromatic Gold Tone Open Comb Single Edge Razor
GEM by Personna Stainless Coated Single Edge Blade (σε dispenser των 10)
Dusy Kabinett shaving soap + 7 σταγόνες γλυκερίνη
Kent Infinity Silvertex
Π-αγ-ω-μ-έ-ν-ο ❄ ν-ε-ρ-ό (να ζήσεις Ηλία, χεχε)
Myrsol Emulsion
Δε θα μακρυγορήσω. Τύφλα να 'χουν οι φαλτσέτες. Όταν βλέπεις τη μονή ξυραφάρα να εξέχει δυο δάχτυλα έξω από τη μηχανή και να ξαπλώνει νωχελικά μεν, άκρως απειλητικά δε, πάνω στα δόντια της open comb, τα χρειάζεσαι. Ένα πράγμα θα σας πω μόνο. Ακούμπησα τη λεπίδα στο μάγουλό μου. Προσέξτε το ρήμα: Ακούμπησα. Αμέσως μετά την απομάκρυνα και πάνω στο μάγουλο υπήρχε μια ωραία ίσια κόκκινη γραμμή, ίση σε μήκος με αυτό της λεπίδας...
Παιδιά, τα χρειάστηκα απόψε. Καμία προειδοποίηση δεν μπορεί να φτάσει τα επίπεδα φρίκης στα οποία ταξίδεψα σήμερα, προσπαθώντας να μην αφήσω το κεφάλι μου μέσα στο νιπτήρα. Από τότε που πρωτοασχολήθηκα με το ΠΞ, πέρσι τον Οκτώβρη, δε θυμάμαι άλλη φορά να έχω ιδρώσει από την προσοχή που κατέβαλα μέχρι να τελειώσει το πατιρντί. Με προειδοποίησαν μέλη του φόρουμ για τις open comb, με προειδοποίησαν όταν πήρα τη Futur, ακόμη και για τη συγκεκριμένη GEM ο Δημήτρης φρόντισε να με ενημερώσει έγκαιρα. Τίποτε από όλα αυτά δε φτάνει στα επίπεδα αδρεναλίνης που εκκρίνονται με πίεση όταν ξυρίζεσαι μ' αυτόν τον χάρο. Εάν θεωρούμε την R41/2011 κανίβαλο, μπροστά σ' αυτή τη GEM δεν είναι παρά γατάκι νεογέννητο, τρίκυκλο ποδήλατο με έξτρα βοηθητικές ρόδες, μπρατσάκια κολύμβησης σε πισίνα βάθους 30 πόντων.
Μια κάτω, μια πάνω και δε χρειάστηκε τρίτο χέρι, για πρώτη φορά στα χρονικά. Βέβαια, παρά το ότι έκοβε σα διάολος, στο ATG πέρασμα σκάλωνε, ίσως γιατί είχα να ξυριστώ από την Κυριακή και τα γένια μου, που δε μεγαλώνουν και με καμιά τρελή ταχύτητα, δεν ήταν επαρκούς μήκους για τα γούστα του δρεπανιού.
Το ποθούμενο: Περνώντας το πάνω μέρος του δείκτη μου από το μάγουλο, το λαιμό ή οπουδήποτε αλλού, δεν υπάρχει τίποτε απολύτως που να υποδηλώνει ή έστω να θυμίζει ότι κάποτε εκεί υπήρχαν γένια. Είμαι έτοιμος για διαφημιστική φωτογράφηση μεθόδου αποτρίχωσης με laser!
Μολονότι όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους ήμουν γεμάτος κόκκινες γραμμες ή κόκκινες βουλίτσες, το καλό μου Emulsion έσωσε την κατάσταση και αυτή τη στιγμή, κανά μισάωρο μετά δηλαδή, δεν αισθάνομαι ούτε τσούξιμο, ούτε κάν ενόχληση, στο δε καθρέφτη δε βλέπω καμία κοκκινίλα ή ερεθισμό. Βέβαια το ξέπλυμα του πλούσιου και ιδιαίτερα πυκνού (για μια ακόμη φορά) αφρού του Dusy με παγωμένο νεράκι βοήθησε να καταπραϋνθεί η φούντωση. Είμαι σίγουρος, ωστόσο, ότι εάν επέλεγα κάποιο lotion αντί για balm, ακόμη θα με ακούγανε στην Πεντέλη (για τους μη κατοίκους Αθηνών, Νέος Κόσμος - Πεντέλη είναι μια διόλου ευκαταφρόνητη απόσταση πολλών χιλιομέτρων). Πραγματικά, αυτή η μηχανή σε κάνει να ανακαλύπτεις τη σοπράνο μέσα σου...
Ηθικό δίδαγμα: Εάν με ρωτούσαν αν συνιστώ την εν λόγω μηχανή, θα απέφευγα να απαντήσω. Θέλει κι άλλο πειραματισμό. Θέλει, σίγουρο αυτό, πιο μακριά γένια. Πιθανώς στη δεύτερη ή τρίτη φορά να έχει μαλακώσει το ξυράφι και να είναι πιο ήπιο στο μάγουλο. Πάντως είναι ό,τι πιο επιθετικό έχω συναντήσει, μέχρι στιγμής, στη ζωή μου. Δε ξυρίζεσαι μ' αυτήν κάθε μέρα, τελειωμένα πράγματα. Εάν δεν αλλάξει κάτι μέσα στη βδομάδα, επόμενο ξύρισμα Κυριακή βράδυ με το ίδιο setup. Προμηθευτείτε pop corn, coca cola και χαμηλώστε τα φώτα... Ελπίζω η επόμενη ταινία να μην είναι σκληρό πορνό!