Την καλησπέρα μου στους κυρίους!!!
Σήμερα φουλ του Άσσου... 3 στα 6, μύριζαν καινουργιλα...
Σημερινό σεταπ, σε 2-3 ημερών γένια, με
PreShave SV Lemon & Sage Hands/Face soap
Captain's Pipe Black Ship ss
Razorock Hive sunth 24mm
Blackbird Lite + Gillette 7o'clock μαύρη
Omega Alum block
Savon Mystere Unscented asb
Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω...
Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν το πινέλο, αν είχε λίγο μεγαλύτερο backbone, θα ήταν τέλειο για μικρά μπωλακια... Απαλό και τη δουλειά του την κάνει, απλά ένα κλικ καλύτερο να ήταν...
Πλέον έχω 2 εμπρηστες... Ο πρώτος είναι ο γνωστός και.μη εξαίρετος ΜΔ, που μου είχε δώσει ένα δείγμα Bay Rum και με τσάκισε...
Ο δεύτερος είναι ο Secret Santa... Το σαπούνι είναι με απίστευτο άρωμα καπνού με κεράσι... Μου θύμισε πολύ έντονα κάποια πουρακια που μου είχε φέρει από Αμερική ο μακαρίτης ο πατέρας μου και τα είχα τσακίσει... Το σαπούνι φέρνει αρκετά προς κρέμα, ευκολοδουλευτο, αφριζει για πλάκα και σου δίνει έναν υπέροχο συνεκτικό αφρό, σχετικά χαμηλού ύψους... Απίστευτη γλυστρα, εξαίσιο ποστ σεϊβ και αρκετά καλή προστασία... Το δε άρωμα του θεϊκο!!!
Για την μηχανη, ότι και να πω είναι λίγο.... Όταν πρωτοξεκίνησα και άκουγα για Μπλάκμπερντ, το θεωρούσα κάτι σαν αστικό μύθο, έλεγα από μέσα μου ότι είναι απλά υπερβολές... Κι όμως, δεν είναι!!!
Δεν θα σταθώ στο ποσό όμορφη κι εργονομικη μπορεί να ειναι... Είναι κάπως υποκειμενικό....
Κάθε φορά όταν χρησιμοποιούσα μια καινούργια μηχανή, πάντα μα παντα αποκόμιζα κι ένα σουβενίρ... Μικρό, μεγάλο, βαθύ, ρηχό, πάντα ένα αρπαγμα και σίγουρα μικροερεθισμους...
Ήταν η πρώτη φορά, σε αυτούς τους σχεδόν 11 μήνες, που δεν πήρα ούτε καν μια υποψία... Η μηχανή γλυστρουσε χωρίς αύριο και απλά έκοβε σε σημείο που αναρωτιοσουν αν ξέχασες να βάλεις τη λεπίδα... Την λεπίδα την αισθάνεσαι ελάχιστα, σε σημείο που είναι μια μηχανή απαγορευτική για αυτοκτονίες (κόψιμο φλεβών)... Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να σε κόψει...
Το πρώτο πέρασμα έκανε ένα καλό ξύρισμα, το δεύτερο ένα υπεροχο βαθύ ξύρισμα... Το τρίτο πέρασμα ήταν άδικος κόπος γιατι δεν έβρισκε κάτι να κόψει.... Επίμονο μπωτε στο πηγούνι, απέδωσε τα μέγιστα... Περίεργα σημεία όπως κάτω από τη μύτη, είναι πολύ καλύτερη κι από την λουπο που είναι η πιο λεπτή μου μηχανη...
Νομίζω πως η οποία αναμονή μέχρι να έρθει άξιζε και με το παραπάνω, όπως επίσης αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα για την αγορα της!!!
Ίσως, αν είχα επιλέξει την μακρυτερη λαβη να ήταν καλύτερα, αλλά με αυτό το κόσμημα είναι ιεροσυλία και η παραμικρή γκρίνια...
Καλό σας βράδυ και σας ευχαριστώ για την υπομονή στο σεντονακι...