Καλημέρα!
Κεφάλι
- Palmolive Classic sc
- Vie Long Mens Only Edition
- Fatip Grande
- Personna Platinum [1]
- 444
- Μενούνος Λεμόνι EDC
Πρόσωπο
- WSP Formlula T Tobacco ss
- New Forest 2401
- Fatip Grande
- Schick de blade [1]
- Osma alum block
- 444
- Μενούνος Λεμόνι EDC
Πολύ ωραίο το σημερινό ξύρισμα με την Fatip (ήταν στο πρόγραμμα άσχετα με τις εδώ συζητήσεις), μου έδωσε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πρώτη δοκιμή για τις Schick (ευγενική χορηγία του André), πολύ γλυκιά λεπίδα και αρκετά κοφτερή. Έχω την αίσθηση ότι θα ταιριάξει περισσότερο με μια πιο ήπια μηχανή, αλλά τις βρήκα πολύ καλές.
Μετά από χρόνια (4 σχεδόν) είπα να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου με το alum block. Αυτήν την φορά η επιλογή ήταν πιο ασφαλής, καθώς πήρα από τα Hondos ένα της Osma που είναι μια καταξιωμένη στον χώρο και όχι της Sephora (της συμφοράς που λέω εγώ). Ενώ είχα ένα καλό ξύρισμα, πέρασα το πρόσωπο με το alum. Καλύτερα μεν σε σχέση με τις άλλες φορές (πιστεύω ότι συνέβαλε η ανώτερη ποιότητα του προϊόντος σε συνδυασμό με το ανώτερο ξυριστικά αποτέλεσμα σε σχέση με τότε), αλλά δεν παύει να μου δημιουργεί θέματα. Κοκκινίλες (ειδικά στον λαιμό) και απαίσια αίσθηση μετά. Πολύ καλύτερα από τις πρώτες φορές, αλλά μου χάλασε το ξύρισμα. Δεν κάνει τελικά το alum για μένα, δεν θα ξανασχοληθώ.
Το ξύρισμα της ημέρας : Aύγουστος 2017
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29350 times
- Been thanked: 29489 times
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30293 times
- Been thanked: 41479 times
Τελευταίο ξύρισμα με την Νουάβια. Πολύ καλό σαπούνι, απλά το βαρέθηκα, έχω άλλα που πάει το χέρι μου.
Η Πάρκερ με ξέσκισε σήμερα, πήγα ο καραμήτρος να κάνω το fool's pass με την Sputnik μέσα, τραβάω ένα σκίσιμο στο πάνω χείλος που έκανε 40 λεπτά να σταματήσει να τρέχει το αίμα. Για να μάθω να σέβομαι ρε.
Πέραν αυτού του ατυχούς συμβάντος το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, βάθος κοπής όσο πρέπει, κανένας ερεθισμός. Η Πάρκερ, όπως και η Φουτούρ, είναι βαρύ πυροβολικό, απλά την αφήνεις να γλιστράει, δεν χρειάζεται τσαλίμια και πολλά touch ups, τα παίρνει ούλα. Αυτές οι δυο βάζουν κάτω όλες τις καθρεφτέ ή ματ πανάκριβες χειροποίητες ντιζαϊνάτες μηχανές μου. Εξαιρείται η Oneblade από την οποία παίρνω το ίδιο αποτέλεσμα και υπέροχη αίσθηση, χωρίς όμως τον κίνδυνο αυτοτραυματισμού.
Και για την ιστορία, το πινέλο το κέρδισα σε raffle, δεν το αγόρασα υπό την επήρεια ψυχεδελικών ναρκωτικών.
Parker Variant
Sputnik
Nuavia Verde
Morris & Forndran Polo 2band finest
Pure Elements organic balm

Η Πάρκερ με ξέσκισε σήμερα, πήγα ο καραμήτρος να κάνω το fool's pass με την Sputnik μέσα, τραβάω ένα σκίσιμο στο πάνω χείλος που έκανε 40 λεπτά να σταματήσει να τρέχει το αίμα. Για να μάθω να σέβομαι ρε.
Πέραν αυτού του ατυχούς συμβάντος το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, βάθος κοπής όσο πρέπει, κανένας ερεθισμός. Η Πάρκερ, όπως και η Φουτούρ, είναι βαρύ πυροβολικό, απλά την αφήνεις να γλιστράει, δεν χρειάζεται τσαλίμια και πολλά touch ups, τα παίρνει ούλα. Αυτές οι δυο βάζουν κάτω όλες τις καθρεφτέ ή ματ πανάκριβες χειροποίητες ντιζαϊνάτες μηχανές μου. Εξαιρείται η Oneblade από την οποία παίρνω το ίδιο αποτέλεσμα και υπέροχη αίσθηση, χωρίς όμως τον κίνδυνο αυτοτραυματισμού.
Και για την ιστορία, το πινέλο το κέρδισα σε raffle, δεν το αγόρασα υπό την επήρεια ψυχεδελικών ναρκωτικών.
Parker Variant
Sputnik
Nuavia Verde
Morris & Forndran Polo 2band finest
Pure Elements organic balm

Ανδρέας, Μ.Δ.

-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Βλέπω έχει γίνει τρελό χιτάκι η βάριαντ στο φόρουμ.
Μπορεί κανείς να ανεβάσει μια φωτογραφία της δίπλα δίπλα στην 34C ;Θέλω να δω διαστάσεις και να συγκρίνω μεγέθη. Να ξέρουμε αν τυχόν μπορεί να μας βολέψει..
Μπορεί κανείς να ανεβάσει μια φωτογραφία της δίπλα δίπλα στην 34C ;Θέλω να δω διαστάσεις και να συγκρίνω μεγέθη. Να ξέρουμε αν τυχόν μπορεί να μας βολέψει..
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- natnat
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 2662 times
- Been thanked: 4669 times
Μεγάλη κουβέντα η πρώτη. (Η Futur βέβαια είναι θρησκεία...)Vavous έγραψε:Τελευταίο ξύρισμα με την Νουάβια. Πολύ καλό σαπούνι, απλά το βαρέθηκα, έχω άλλα που πάει το χέρι μου.
Αυτές οι δυο βάζουν κάτω όλες τις καθρεφτέ ή ματ πανάκριβες χειροποίητες ντιζαϊνάτες μηχανές μου.
Για το πινέλο έλεγα και εγώ

Τόσο ωραίο φινίρισμα έχει από κοντά η Variant?
Και έλεγα να μην ασχοληθώ πλέον με καμία άλλη μη ατσάλινη μηχανή (ROCCA πουθενά διαθέσιμη χαχα)

Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24735 times
- Been thanked: 7863 times
- SB Omega 11126
- SC Cyril Salter Vetiver
Θεόδωρε!
- SR Muehle R41 Rosegold (2013)
- RB Feather (3)
- ASL Geoffrey Beene Grey Flannel
- SC Cyril Salter Vetiver

- SR Muehle R41 Rosegold (2013)
- RB Feather (3)
- ASL Geoffrey Beene Grey Flannel
Γιάννης
- panagiotis72
- Νήπιο
- 8
- Has thanked: 1309 times
- Been thanked: 1801 times
Γεια στα φιλαράκια ..
Κυριακατικη ξυρισματαρα :
- JOHNSON`S baby oil
- sc PALMOLIVE menthol
- sb PURE BRISTLESS
- MERKUR 15c
- sr LORD classic #2
- talc JOHNSON`S baby Powder
- asg 444
- asl FLOID mentolado vigoroso ...
...
Καλη συνεχεια και καλα να περνατε ..

Κυριακατικη ξυρισματαρα :
- JOHNSON`S baby oil
- sc PALMOLIVE menthol
- sb PURE BRISTLESS
- MERKUR 15c
- sr LORD classic #2
- talc JOHNSON`S baby Powder
- asg 444
- asl FLOID mentolado vigoroso ...
...
Καλη συνεχεια και καλα να περνατε ..

- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30293 times
- Been thanked: 41479 times
Ναι, στα σαπούνια είμαι άστατος. Πάει η Νουάβια (και η Ρόκα επειδή με γρατζούναγε)natnat έγραψε:Μεγάλη κουβέντα η πρώτη. (Η Futur βέβαια είναι θρησκεία...)Vavous έγραψε:Τελευταίο ξύρισμα με την Νουάβια. Πολύ καλό σαπούνι, απλά το βαρέθηκα, έχω άλλα που πάει το χέρι μου.
Αυτές οι δυο βάζουν κάτω όλες τις καθρεφτέ ή ματ πανάκριβες χειροποίητες ντιζαϊνάτες μηχανές μου.
Για το πινέλο έλεγα και εγώ
Τόσο ωραίο φινίρισμα έχει από κοντά η Variant?
Και έλεγα να μην ασχοληθώ πλέον με καμία άλλη μη ατσάλινη μηχανή (ROCCA πουθενά διαθέσιμη χαχα)
Όταν λέω 'βάζουν κάτω' εννοώ σε απόδοση και αίσθηση στο μαγουλάκι, όχι σε ομορφιές.
Ανδρέας, Μ.Δ.

- alexn
- Λύκειο
- 8
- Has thanked: 13184 times
- Been thanked: 13448 times
Κυριακή,χαλαρά και
Μπάνιο με σάπων kappus Μασσαλίας (εξαιρετικό,ασπρίζεις όλος από τον αφρισμό του και την καλυπτικότητα του,τριζάτος)
pre σαπων Μασσαλίας (υπερβολή εδώ,δεν χρειαζόταν)
Ω 18
stick La toja
Lord+Nacet #5
444 gel
Μενουνος λεβάντα
το σαπούνι Kappus θα το δοκιμάσω ακόμα και σκέτο και για ξύρισμα,πλούσιος αφρισμός,
το la Toja μέτριο σε σύγκριση ακόμα και με την ταπεινή Ingram μην πω και με το Speick,
444 gel που πάντα με τον korre εναλλάξ σε φτιάχνουνε,στο προηγούμενο με Nivea ψαχνόμουνα,κάτι μου έλειπε
της εκδιδομένης κόρης χθες στο πάρκο Νιάρχος με την κρατική ορχήστρα,μόνο συναυλία δεν άκουγες,τόσο που
στο μυαλό μου έφτιαχνα το αυριανο set up με μουσική υπόκρουση Rod Stewart-Sailing και εγινα...
Μπάνιο με σάπων kappus Μασσαλίας (εξαιρετικό,ασπρίζεις όλος από τον αφρισμό του και την καλυπτικότητα του,τριζάτος)
pre σαπων Μασσαλίας (υπερβολή εδώ,δεν χρειαζόταν)
Ω 18
stick La toja
Lord+Nacet #5
444 gel
Μενουνος λεβάντα
το σαπούνι Kappus θα το δοκιμάσω ακόμα και σκέτο και για ξύρισμα,πλούσιος αφρισμός,
το la Toja μέτριο σε σύγκριση ακόμα και με την ταπεινή Ingram μην πω και με το Speick,
444 gel που πάντα με τον korre εναλλάξ σε φτιάχνουνε,στο προηγούμενο με Nivea ψαχνόμουνα,κάτι μου έλειπε
της εκδιδομένης κόρης χθες στο πάρκο Νιάρχος με την κρατική ορχήστρα,μόνο συναυλία δεν άκουγες,τόσο που
στο μυαλό μου έφτιαχνα το αυριανο set up με μουσική υπόκρουση Rod Stewart-Sailing και εγινα...
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
- akis_peiraias
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 18550 times
- Been thanked: 15729 times
✔ Merkur 34c HD
✔ Polsilver SI ( 2 )
✔ Yaqi Tuxedo 24mm
✔ Cuba by kikos7
✔ Proraso green asl
Καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλή εβδομάδα σε όλους!
✔ Polsilver SI ( 2 )
✔ Yaqi Tuxedo 24mm
✔ Cuba by kikos7
✔ Proraso green asl
Καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλή εβδομάδα σε όλους!
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
- Randyman
- Λύκειο
- 8
- Has thanked: 2026 times
- Been thanked: 1908 times
Χτες το απόλυτο BBS αλλά με πολύ πόνο, όχι ιδιαίτερα κοψίματα αλλά αρκετές κοκκινίλες. Το γιατί? Θα το μάθετε.
- Nivea Shaving Cream Sensitive
- Omega 10065 Red
- Merkur 42c
- Feather
- Pre Shave Soap Ach Brito Glyce Lima
- Proraso Blue ASB
Με γένια πυκνά 7 ημερών το πρώτο πέρασμα άφησε τραγικά πολλά γένια.
H κρέμα είναι καλύτερη απότι περίμενα και προστάτευε άψογα στα πρώτα 3 περάσματα. Επειδή όμως δεν ήμουν τελείως BBS είπα να κάνω κι ένα κόντρα. Επειδή και στο πρώτο κόντρα που ήταν αεράτο είχα ατέλειες (πηγούνι και κάτω από αυτό κλασσικά) είπα να κάνω και ΔΕΥΤΕΡΟ χέρι ΚΟΝΤΡΑ. Η κρέμα προστάτευε πολύ καλά και σε καμία περίπτωση δε θύμιζε κρέμα των 2 ευρώ. Απλώς δεν άφηνε πίσω της ίχνη γλιστερότητας για να ξαναπεράσεις.Ξέχασα ό αρχί-μ3$#@ς ότι είχα feather μέσα και στο δεύτερο κόντρα με διέλυσε. Στο λαιμό οι κοκκινίλες δίνανε και παίρνανε. Αφού στο τέλος έτσουζε και το balm.
Την επόμενη βδομάδα ή που δε θα κάνω κόντρα ή που θα περάσω ένα χέρι κόντρα κι ότι πάρει. Ξανά με feather. Ισως βάλω πιο γλιστερό σαπούνι αυτή τη φορά.
ΥΓ Το Ach Brito είναι άψογο για τον καθαρισμό/προετοιμασία γενιών, φοβερά καλό καθαριστικό με μπόλικη σαπουνάδα, αλλά για να το τρίψεις στο πρόσωπο να σηκώσει τα γένια πρέπει ένα από τα δύο (σαπούνι ή πρόσωπο) να είναι ολόστεγνο ώστε να υπάρχει τριβή. Εγώ δεν το έκανα έτσι οπότε δεν κατάλαβα διαφορά ειδικά στο πρώτο πέρασμα και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.
Vavous wrote:
- Nivea Shaving Cream Sensitive
- Omega 10065 Red
- Merkur 42c
- Feather
- Pre Shave Soap Ach Brito Glyce Lima
- Proraso Blue ASB
Με γένια πυκνά 7 ημερών το πρώτο πέρασμα άφησε τραγικά πολλά γένια.
H κρέμα είναι καλύτερη απότι περίμενα και προστάτευε άψογα στα πρώτα 3 περάσματα. Επειδή όμως δεν ήμουν τελείως BBS είπα να κάνω κι ένα κόντρα. Επειδή και στο πρώτο κόντρα που ήταν αεράτο είχα ατέλειες (πηγούνι και κάτω από αυτό κλασσικά) είπα να κάνω και ΔΕΥΤΕΡΟ χέρι ΚΟΝΤΡΑ. Η κρέμα προστάτευε πολύ καλά και σε καμία περίπτωση δε θύμιζε κρέμα των 2 ευρώ. Απλώς δεν άφηνε πίσω της ίχνη γλιστερότητας για να ξαναπεράσεις.Ξέχασα ό αρχί-μ3$#@ς ότι είχα feather μέσα και στο δεύτερο κόντρα με διέλυσε. Στο λαιμό οι κοκκινίλες δίνανε και παίρνανε. Αφού στο τέλος έτσουζε και το balm.
Την επόμενη βδομάδα ή που δε θα κάνω κόντρα ή που θα περάσω ένα χέρι κόντρα κι ότι πάρει. Ξανά με feather. Ισως βάλω πιο γλιστερό σαπούνι αυτή τη φορά.
ΥΓ Το Ach Brito είναι άψογο για τον καθαρισμό/προετοιμασία γενιών, φοβερά καλό καθαριστικό με μπόλικη σαπουνάδα, αλλά για να το τρίψεις στο πρόσωπο να σηκώσει τα γένια πρέπει ένα από τα δύο (σαπούνι ή πρόσωπο) να είναι ολόστεγνο ώστε να υπάρχει τριβή. Εγώ δεν το έκανα έτσι οπότε δεν κατάλαβα διαφορά ειδικά στο πρώτο πέρασμα και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.
Vavous wrote:
Εγώ την έχω πάθει έτσι κάποιες φορές οπότε πλέον κρατάω το ξυράφι σταθερό και κουνάω το κεφάλι προσεκτικά πάνω κάτω. Τρελό, αλλά πιάνει πάντα. Επίσης εκείνη τη στιγμή ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΩ. Εχω καιρό να κοπώ εκεί.πήγα ο καραμήτρος να κάνω το fool's pass με την Sputnik μέσα, τραβάω ένα σκίσιμο στο πάνω χείλος που έκανε 40 λεπτά να σταματήσει να τρέχει το αίμα.