Καλημέρα στην παρέα, πρωινό ξύρισμα σήμερα λόγο σημαντικού ραντεβού.
Ps ντούς.
Ss Tabac.
Sb badger.
Sr English 6/8.
Asl Tabac.
Tabacoulas τα λόγια περιττεύουν.
Τί να πρωτοεκθειάσω δεν ξέρω.
Τη μηχανή,αποφάσισα.Είναι τρομερή για το μούτρο μου.Δεν περίμενα να βγάλει 3 περάσματα στο 7 με αυτή την λεπίδα,χωρίς να με ενοχλήσει-γρατζουνίσει καθόλου.Μα καθόλου.Καλά,είναι και η λεπίδα σε άλλο επίπεδο,τέτοια κόψη,αντοχή και διάρκεια δεν βρήκα και δεν νομίζω να βρω
σε καμία άλλη.
Ο συνδυασμός θανατηφόρος για τα γένια.Μπλακ μάμπα κι έτσι.
Μιας και μιλάγατε για τις λατόχες σας εψές,είπα να βγάλω και τη δικιά μου σήμερα.Είναι το πρώτο μου σαπουνάκι,και ακόμα μου αρέσει πολύ η μυρωδιά πούδρας που βγάζει.Και η απόδοση όμως είναι πολύ ψηλά για μένα.Είχα δοκιμάσει και ένα από την ομαδική που είχαμε κάνει πριν 5 χρόνια (άλλες εποχές,έτσι;;) και μου έβγαλε ερεθισμούς.Το έδωσα κι εγώ.Μήπως είναι άλλες συνθέσεις;Αυτό το είχα πάρει καλοκαίρι του '12.Και για ταξιδιωτικό είναι ό,τι πεις,λόγω μεγέθους και καπακιού.
Του Φλόιντ η πούδρα δένει άψογα με την πούδρα του στικακίου.
Το μπαλμ είναι εγγύηση.Αγνότατο,μη λιπαρό,δίνει μια ωραία ενυδάτωση και δεν έχει κάτι αρνητικό να του προσάψεις.Και πολύ πρακτική συσκευασία.
Η αίσθηση να απλώνεις τα άφτερ σε καθαρό,στιλπνό και δροσερό πρόσωπο;Αξία ανεκτίμητη.Και μετά να σε χτυπάει και το αεράκι,ε,ε,ε;;
Πάντα τέτοια να'χουμε ρε παιδιά!
Και στα δικά σας οι αξούριστοι!
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Χθεσινοβραδυνο, σε συνεχεια του προχθεσινοβραδυνου (για να μην ξεχνιομαστε ).. - sf VICHY HOMME
- GILLETTE sensor 3
- asb VICHY HOMME sensi Baume Ca
- asl AXE africa ..
...
Πολλες καλημερες..
Πολύ καλησπέρα σας,
στα πρόθυρα νευρικής γρίπης είπα να αναπτερώσω ηθικό ακμαιότατο
pre μπάνιο
Ω 10018 Speick sc
Lord +Nacet #3 Speick asl
Korres K+G
όπερ και εγένετο,ναι στην Sπeick, όσο και καλή να είναι η Cella δεν παίζεται η Γερμανίδα κατά την διάρκεια και μετά το ξύρισμα,ιδίως το μετά.
Βλέπω τις Proraso και ...
Καλά να είμαστε.
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.