Semogue OsC
Officina Artigiana 5 Oils
Parker 97r
Gillette 7 O'clock Permasharp #4
Pitralon
Πρωϊνό ξυρίσμα. Εκεί έχουμε καταντήσει. Καλά μεσημεριανό τεσπά.
► Εμφάνιση spoiler
Για την Parker τα έχω ξαναγράψει, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων. Ξ μηχανή απλά δεν υπάρχει. Μαστ χαβ. Το σαπούνι απίστευτο σε άρωμα. Δε βγάζει τίποτα λουλουδάτο, αλλά ούτε αυτό που λέμε κλασικά μπαρμπέρικο. Βγάζει κάτι σε ξυλώδες, καπνικό, με καθαριότητα κ γλυκύτητα μαζί, αλλά με ιδιαίτερο κ ασυνήθιστο τρόπο, ανάλαφρο αλλά κ πολύπλοκο, χωρίς να γίνεται βαρύ. Απολαμβάνεις αρωματικά κάθε λεπτό. Σε ξυριστικές ιδιότητες είναι παντού σουπερ. Το ποστ εξίσου καλό χωρίς να είναι βαρύ. Σετάρισμα με Pitralon που αγοράστηκε μαζί με Speick. Τι μου αρέσει το περισσότερο σε αυτά τα άφτερ;;; Τα πώματα. Βιδώνουν κ όταν τα ξεβιδώνεις κάνουν σαν να αποσυμπιέζεται το μπουκάλι κ μπαίνει αέρας μέσα τότε. Αρωματικά ιδιαίτερο αλλά μέσα στην απλότητά του. Βγάζει μυρωδιά καθαρού σαπουνιού, αλλά με κάποιες αρωματικες νότες αιθέριων που όμως δεν το βαραίνουν καθόλου, δεν καλύπτουν το άρωμα σαπουνιού, αλλά υπάρχουν όμορφα κ ανάλαφρα στο μπακγκραουντ. Παρά το ότι ήταν πρωί, από τα πιο απολαυστικά ξυρίσματα που έχω πάρει. Μεσημέρι τέλος πάντων, καταλάβατε
.
Καλό κυριακάτικο απόγευμα κύριοι.