dpatiris έγραψε:Μια (χαζή) ερώτηση: δεν κόβομαι ποτέ, σε περιοχές όμως πχ στο λαιμό και στο μάγουλο μετά το ASL δημιουργούνται τοπικά κοκκινίλες που φεύγουν μετά από λίγο, είναι αυτό που αποκαλώ ερεθισμό, στην πραγματικότητα τι είναι? είναι αυτό που διαβάζω να λέγεται razor burn?
Το razor burn είναι ενα επιφανειακό αίσθημα καψίματος (όχι τσουξίματος) σε μια περιοχή του δέρματος, συνοδευόμενο ίσως από τοπική ερυθρότητα στην ίδια περιοχή. Οι κόκκινες τελίτσες που βγάζεις εσύ σίγουρα δεν είναι razor burn μάλλον πρόκειται για μικροτραυματισμούς στο δέρμα σου (μικροκοψίματα αόρατα στο μάτι, που προκαλούνται από τη λεπίδα) τα οποία όταν πέφτει επάνω τους το αλκοόλ του asl παθαίνουν υπεραιμία κι έτσι εμφανίζονται ως κόκκινα στίγματα...
Το δικό μου Κυριακάτικο:
KENT Infinity Silvertex
EJ DE86 + Shark Super Chrome (#1)
Al's Goodfellas sc
Floid Mentolado Vigoroso
Δροσιστικό, αναζωογονητικό, υπέροχη αίσθηση. Η Goodfellas άφησε το δέρμα μου λείο και απαλό, ενώ σε συνδυασμό με την shark, πέτυχε αβυσσαλέα βάθη! Το Floid συνεχίζει, μετά τόσους μήνες συνύπαρξης μαζί μου, να με εκπλήσσει με το πόσο λεία και απαλή αφήνει την επιδερμίδα, χωρίς
ίχνος λιπαρότητας...