Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!
-
Γιάννης
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Δημήτρη τι εννοείς έχει σβήσει; Κάτι σαν να πατάς το κουμπί Τέλος λειτουργίας πατημένο;
Δες μπας και έχει φύγει από την πρίζα ελάχιστα το βύσμα αν και φαίνεται αστείο το έχω δει πολλές φορές :bigsmilie
Δες μπας και έχει φύγει από την πρίζα ελάχιστα το βύσμα αν και φαίνεται αστείο το έχω δει πολλές φορές :bigsmilie
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Δημήτρη, ο Η/Υ αν σβήνει μόνος του, εκτός των παραπάνω που λένε τα παιδιά, θα πρέπει να ελεγχθούν και οι ανεμιστήρες επεξεργαστή ή κάρτας γραφικών. Με τον καιρό χαλάνε ή πιάνουν σκόνη/χνούδια και όταν ανέβει η θερμοκρασία των επεξεργαστών, κλείνει αυτόματα ο υπολογιστής.
Θέλει προσοχή γιατί μπορεί να καεί ο επεξεργαστής που κοστίζει, ενώ ένας ανεμηστηράκι κάνει 1€.
Το λέω εκ πείρας... έχω πετάξει 2 laptop ...
Θέλει προσοχή γιατί μπορεί να καεί ο επεξεργαστής που κοστίζει, ενώ ένας ανεμηστηράκι κάνει 1€.
Το λέω εκ πείρας... έχω πετάξει 2 laptop ...
Χάρης
- Δημήτρης
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 197 times
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά! Λάπτοπ Toshiba 6ετίας είναι, με Xp Home SP3, και Avast anivirus λογω της δωρεάν έκδοσής του. Τα πρώτα 5 χρόνια δεν είχε καθαριστεί ποτέ, πέρυσι έγινε λαμπίκο! Όντως κάνει αυτό που είπε ο Γιάννης, σαν να κρατάω το κουμπί πατημένο, θα κοιτάξω τις συνδέσεις του ρεύματος, είναι και λίγο προβληματικές..Ευτυχώς έχει συνέρθει, δεν ξαναέσβησε εδώ και λίγη ώρα!

-
NavalArchitect
Στο site της Κριστιν Φοντάνα από το μεσημέρι περιμένοντας το εβδομαδιαίο update κι ακόμη τίποτε...
:!@#!
:!@#!
- ch2700
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Και τι μπορει να ειναι κριστιν φοντανα? Αλλα καλυτερα αστο σε εξοδα θα μπω παλι.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- coccolino
- Γυμνάσιο

- 14
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
@Δημήτρης - Μου μοιάζει σαν υπερθέρμανση, τσέκαρε κάτω από το λαπτοπάκι μήπως έχεις κανένα ύφασμα "περίεργο" και ανεβάζει θερμοκρασία. Η προστασία του επεξεργαστή είναι να σβήσει το μηχάνημα. Το έχω πάθει με Toshiba laptop πολλές φορές :megagrin
Γιώργος
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56