Mühle Rocca R95 & Gillette SB
Boellis Panama 1924 ss
Ωmega EVO synthetic
Clinique After Shave Shoother

Με ανυπομονησία περίμενα τα καλούδια από τον διαφθορέα μας aka @Vavous και μέσω αυτών φρόντισε να αποδείξει όχι ότι απλώς διαβάζει αλλά θυμάται.
Δωράκι Boellis Panama..δεν είχα φανταστεί ότι το ΠΞ μπορεί να προσφέρει τέτοιου ύφους συγκινήσεις. Ο Ανδρέας με πήγε 25 χρόνια πίσω στο 1995 όταν πήγα στη Νάπολι για σπουδές. Εκεί έζησα τρία χρόνια μόλις. Αρκετά για μια τέτοια πολη να σε σημαδέψουν και να σε ακολουθούν για μια ζωή. Το Boellis είναι ένα πολύ ρεαλιστικό αμύγδαλο. Δε φωνάζει όπως κάνουν αλλά σαπούνια αλλά είναι εκεί για να κάνει τη δουλειά του άψογα! Πάνω από όλα όμως με κάνει πάλι 20 χρονων και αυτό τα λέει όλα.
Η Rocca V4. Super αποτελεσματική, πατάει με το ένα πόδι στο dark side του aggressiveness αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι V3. Νομίζω με αυτή την έκδοση στη Mühle πέτυχαν αυτό που ηθελαν. Μια R41 σε closed comb. Θέλει σεβασμό και προσωπικά νομίζω θα με βοηθήσει να βελτιώσω κι άλλο τη τεχνική μου.
Το Ωmega EVO συμπαγές και όμορφο. Δε κρατάει καθόλου νερό με δυσκόλεψε λιγάκι αλλά θα το μάθω. Βουτουσα συνέχεια τις άκρες στο μπολ. Ίσως ήταν και το σαπούνι που δε το είχα χρησιμοποιήσει ξανά.