* EliteRazor ασβου.
* Gibbs ρυθμιζομενη. 4, 3, 2.
* Polsilver si #3.
* Grooming Dept Tallow.
* Speick asl.
Η πιο ιδιαιτερη "σαπουναδα" που 'χω συναντησει σε σαπουνι. Πολυ μαλακο σαπουνι, αφρος που μοιαζει με πηλος χυλωμενος. Κρεμα με τα ολα της! Εχει τις καλυτερες post shave ιδιοτητες απ' οσα εχω δοκιμασει σιγουρα. Τρομερη προστασια, γλιστρημα ανω του μετριου, πολυ νερο κ δε σοαει με τιποτα. Κυριολεκτικα αν η τεχνικη ειναι καλη κ ταιριαξουν τα μεσα, δεν χρειαζεσαι after ακομα κ αν επιμεινεις σε πολλαπλα περασματα. Αρωμα υπεροχο, ιδιαιτερο. Χειμωνιατικο. Με ενταση κ διαρκεια. Ανοιγω το μπωλ κ μυριζει ολο το δωματιο. Πορτοκαλι, κοριανδρος, λιβανι, περγαμοντο, μοσχοκαρυδο, κεχριμπαρι, γαρυφαλλο, αρωμα civet *¹μοσχογαλης (περ σαν το musk μυριζει) και *² oud.
Κοιταξτε καλα τη λιστα:

Γνωστο το Speick για τις αξιολογες ιδιοτητες του. Ομορφο αρωμα εσπεριδοειδων το οποιο θα θελα να χει λιγο παραπανω ενταση κ διαρκεια.
Το πινελο, Elite σε ολα του! Μπαμπακι που σπαει κοκκαλα!
Η Gibbs ειναι sniper. Στο καταλληλο βαρος για μενα (74gr περ), ισοπεδωνει τα παντα αθορυβα ακομη κ στο 1. Γλυκια αισθηση κ ας νιωθεις τη λεπιδα. Μου φερνει κατι απο σαβετα στην αισθηση. Ακαμψια λεπιδας, ευκολο καθαρισμα - λυσιμο, ποιοτητα κατασκευης, πολυ καλο grip, ζυγισμενη κ εχει την καταλληλη γεωμετρια για το προσωπο μου. Ξυριζει αποτελεσματικα κ ειναι ιδιαιτερα φιλικη με το δερμα. Και κουκλα.

*1 Ζωο της Αφρικης που οι αδενες του εκκρινουν αυτη την ουσια. Μη ρωτατε απο ποιους αδενες...

*2 Μια ουσια που εκκρινει το δεντρο οταν αρρωστησει απο καποιο μυκητα. Μοιαζει κ αυτο με το musk αλλα πιο συνθετο θα λεγα, πικαντικο κ ξυλωδες.
Είς υγείαν & καλο ξημερωμα!