Savon Mystere Lemon
Razorock Plissoft
QShave Adjustable @ 4.5
Polsilver Super Iridium
Razorock Emperor
Eπιστροφή στην Αθήνα και επίσκεψη στο ταχυδρομείο για παραλαβή της QShave!
Eν συντομεία, πρώτον, η δικιά μου Qshave είναι αψεγάδιαστη μέχρι και στο εσωτερικό από το καπάκι. Δεύτερον, τι ξυρισματάρα ηταν αυτή; Αρχικά την έβαλα στο 3,5 αλλά αμέσως κατάλαβα οτι με παίρνει παραπάνω, οπότε ρυθμίστηκε στο 4,5. Στο επόμενο θα πάει παραπάνω. Από τα πιο γλυκά και αποτελεσματικά ξυρίσματα που έχω κάνει με DE!
Στην ίδια ρύθμιση δεν μου φάνηκε καθόλου πιο επιθετική από την Progress. Με την έννοια του πόσο ένιωθα την λεπίδα στο δέρμα. Ίσα ίσα που είναι λιγότερο επιθετική, αλλά συνάμα αποτελεσματική και πιο γλυκιά.
Μήπως όντως Nώντα σαν την Φιουσουρ (και τους κλώνους της) δεν έχει; Πάντα όσον αφορά τις DE! Είχε που είχε παροπλιστεί η Progress λόγω της αγαπημένης Parker 26c, η οποία μέχρι σήμερα ηταν και η μόνη DE που χρησιμοποιούσα, τώρα βλέπω να βγαίνει στο παζάρι γιατί δεν θα έχει χώρο στο rotation ούτε δύο φορές τον χρόνο!
Δεν θυμάμαι εαν έχω γράψει για το σαπούνι του Δημήτρη, αλλά είναι εξαιρετικό και με υπέροχο άρωμα λεμόνι! Δεν είναι τυχαίο οτι εαν και δεν το έχω πάρα πολύ καιρό, και με τόσο rotation, έχει φτάσει κάτω από την μέση! Εύγε Δημήτρη!