μα βέβαια και αποδίδει!alexn έγραψε:Ακη,δοκιμάζω την τακτική σου δηλ πρώτα <σπάτουλα> το πινέλο να απλωθεί το υλικό και μετά το κυκλικό με συμπλήρωμα όσο χρειάζεται νερό για μαρέγκα,αποδίδει

Added in 6 minutes 38 seconds:
Τα μπάνια του λαού δυστυχώς τελείωσαν και (μια και βρισκόμουν εκτός σύνδεσης στο νησί) λέω να κάνω μια μικρή αναδρομή στα σύνεργα που με συντρόφεψαν στις διακοπές.
Έφυγα τις μέρες που η θερμοκρασία είχε χτυπήσει 40άρια και βάλε, οπότε ήταν φυσικό κι επόμενο η μενθόλη να είναι το πρώτο πράγμα που έψαξα στο ένα από τα δύο setup που έβαλα στις αποσκευές.
κρέμα Ingram λοιπόν, μαζί με asl Barbasol και EdT Veleiro – αυτό ήταν το σετ της πρωινής μου περιποίησης. Όταν λέω πρωινής, εννοώ βέβαια γύρω στις 12 το μεσημέρι, καθώς εκείνη πλέον την ώρα είχαμε πλέον τελειώσει με το πρωϊνό μπάνιο κι είχα ήδη πλυθεί και φρεσκαριστεί.
η αίσθηση του να πίνεις το καφεδάκι σου χαλαρός και καθαρός και να χαϊδεύει το αεράκι τα φρεσκομενθολάτα μάγουλά σου, είναι άλλο πράμα ρε παιδιά. Και δυστυχώς κρατάει κανά δεκάλεπτο το πολύ…
αυτό λοιπόν ήταν το πρωϊνό σετ μου κι ήταν ένα κι ένα για να με γλυκαίνει από την κάψα του ήλιου που την ώρα εκείνη είχε αρχίσει να δυναμώνει.
υπόψη ότι το ξούρισμα γινόταν επιτραπέζια και σε εξωτερικό χώρο άμα λάχει ναούμ...

Μετά το απογευματινό μπάνιο (κατά τις 7 το απογεμα δλδ), το ρεπερτόριο διαμορφωνόταν ως εξής:
κρέμα Tobs Grapefruit μαζί asl Fine Platinum και EdT Aventus Creed like από τα KK Labs.
η συγκεκριμένη κρέμα είναι ιδιαίτερα όξινη στη μυρωδιά και για κάποιο λόγο μου αρέσει πολύ να τη χρησιμοποιώ με ζεστό καιρό. Δεν ξέρω, αλλά η αψάδα της μου δίνει την αίσθηση ότι με κάνει να νοιώθω πιο δροσερά και (κατά τη γνώμη μου πάντα) δένει τέλεια με το Platinum.
Χρησιμοποιήθηκε η Muhle R89 Grande φορώντας Astra Platinum ή Rapira Platinum Lux. Μεγάλη έκπληξη οι τελευταίες, καθώς έδωσαν ξυρίσματα άριστα και στα επίπεδα της Astra.
Σε ότι αφορά τέλος το πινέλο πήρα μαζί μου μια δοκιμαστική βάση, φορτωμένη με τον two band finest.
Κλείνω με λίγα σχόλια για κάποια από τα πράγματα που χρησιμοποίησα:
Ingram : φοβερή αίσθηση δροσιάς, το άρωμά της όμως με κούρασε και θα κινηθώ πλέον προς αναζήτηση λύσεων σαπουνιού με μενθόλη σε μέρη μακρινά και εξωτικά (θα φτάσω μέχρι και Cuba για να βρω το φως το αληθινό…)
Fine Platinum / KK Labs Aventus Creed : και δένουν όμορφα και (το Platinum) έχει μια άριστη συμπεριφορά στο δέρμα μετά το ξύρισμα. Μονοδιάστατα όμως και τα δυο σε επίπεδο μυρωδιάς, με μεγάλη ένταση αλλά χωρίς βάθος (στο δέρμα μου τουλάχιστον). Αργά ή γρήγορα λοιπόν θα δωθούν, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε. Το Grapefruit της Tobs μόνο λυπάμαι, που ελλείψει παρτενέρ θα πάει καλιά του…
καλή βδομάδα να έχουμε