Καλησπέρα κύριοι, με γένια 48ωρών...
P1160246_small.jpg
- SB Omega 11137
- SS D.R. Harris Windsor
- SR Parker 97r (WTG, XTG)
- RB Polsilver Super Iridium (#2)
- ASL Brut Oceans
Υπέροχο ξύρισμα... Το πινέλο (πρώτη του χρήση μετά από καμιά 10 test latherings) έχει την ισχυρότερη ραχοκοκκαλιά που έχω δοκιμάσει, φόρτωσε με τις μισές περίπου στροφές to D.R. Harris σε σχέση με τα γουρουνο-πίνελα της Semogue που έχω, ωστόσο δεν κρατάει νερό και για την ώρα χρειάζεται να προσθέτεις, έκανε πολύ και υπέροχο αφρό μετά από κανά 2-λεπτο στο μπολ, στο πρόσωπο οι τρίχες είναι ακόμα πιο σκληρές από ότι θα προτιμούσα, θέλει κι άλλο στρώσιμο αλλά για την ώρα αυτό και το Omega 80097 με κάνουν να διαπιστώνω ότι το μέχρι τώρα μεγαλύτερο ξυριστικό μου λάθος είναι που...

σνόμπαρα την Omega.
Προς Αγησίλαο... Απολαμβάνω πολύ την Parker 97r, closed comb, κοντή λαβή και βάρος περίπου 95gr (δηλαδή βαριά! για το... μπόι της), κόβει απίθανα αλλά δε συγχωρεί!, δε γουστάρει καθόλου τη βιασύνη κι όταν τόλμησα να κάνω τρίτο πέρασμα μαζί της στο ίδιο ξύρισμα όταν έπεσε το after shave... βέλαξα, για εμένα είναι μια πολύ τίμια επιλογή, αν ζεις Αθήνα μπορείς να επισκεφθείς τον Γιάννη (hairmaker) και να δεις από κοντά πολλές Parker
Καλό βράδυ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.