Γένια 3 ημερών
Pre Γλυκερίνης Παπουτσάνης
Simpsons Trafalgar 3
La Pere Lucien Fougere
Pearl Flexi 3-3
Gillette 7 o'clock Permasharp #2
Pinaud Clubman Gent's Gin
Απολαυστικά εύκολο αποτελεσματικό ξύρισμα. Ή εύκολα αποτελεσματικό απολαυστικό ξύρισμα. Ή. Ή. Καταλύτης το σαπούνι. Με ένα ευρώ απέκτησε κ το κουτάκι του, με την ετικέτα που εμπεριείχε το refill. Φοβερό σαπούνι. Απίστευτη προστασία κ γλίστρα, που απλά δεν κόβεσαι, όσο βιαστκός κ επίμονος μπορεί να είσαι. Ή τουλάχιστον έτσι ένιωσα. Τις ελλιπείς post shave ιδιότητες του, που αναφέρονται σε κάποια reviews, εγώ δεν τις διαπίστωσα. Μία χαρά μου φάνηκε και μετά. Αλλά τίποτα δεν είναι τέλειο σε αυτή η ζωή και σε αυτόν τον μάταιο κόσμο... Το άρωμα. Τι ήταν αυτό πάλι;;; Με το που άνοιξα το πακέτο έπαθα ένα μικρό σοκ, που λένε όσοι δεν σοκάρονται με τπτ. Μου ήρθε άρωμα καμφοράς από χειμωνιάτικη ντουλάπα, ενώ το σαπούνι ήταν μέσα σε zip σακουλάκι. Τι άρωμα φτέρης και ξυλώδεις νότες δάσους και και... Ρούχα που τα βγάζει να τα αερίσεις πριν τα φορέσεις τον χειμώνα μυρίζει. Κ αν το Μέγεθος παίζει ρόλο δεν πέφτω εξω. Αν δεν παίζει, πάσο... Χρησιμοποιώντας το τα πράγματα βελτιώνονται. Στον αφρό εντάξει okay μυρίζουν και διάφορα αλλά. Αλλά κ τότε κυρίως καμφορά μυρίζει. Ίσως βέβαια μέρος των ιδιοτήτων του να οφείλεται σε αυτό το πράγμα που το κάνει να μυρίζει καμφορά. Κάποιοι λαοί την χρησιμοποιούν ως αρωματικό. ΟΚ.
Περιμένω και το Traditionnel με άλλη παραγγελία. Οψόμεθα.
Ξύρισμα σούπερ πάντως...