Καλησπέρα του όλ!
Τι άρωμα αυτή η
Speick! Χρόνια ήταν στο wish list, μετά από δοκιμή δείγματος, για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Επίσης και η Active έχει ωραίο άρωμα απ' όσο θυμάμαι. Θα μπουμπουνιστεί οταν (και αν

) τελειώσει τούτη εδώ!
To
Μudder Focker είναι το τέταρτο Razorock ASL που αγοράζω. Απλά, είναι αρωματάρα! Αρρενωπότατο και δροσερότατο!
Εδώ θα βρείτε την αρωματική πυραμίδα...
Έχει έρθει και το
Silksmoke απ' τη Δευτέρα, κάνοντας ακριβώς μια εβδομάδα για να φτάσει σπίτι μου. Η λαβή πανέμορφη και δυστυχώς δεν μπορεί να φανεί καλά από τις φωτογραφίες. Αυτά τα νερά που φαίνονται είναι τρισδιάστατα και εισέρχονται προς το κέντρο της λαβής! Όπως ακριβώς το είχαν περιγράψει ο [mention]Tony[/mention] και ο [mention]NavalArchitect[/mention], για 28mm δεν είναι τόσο μεγάλο και υπέμετρα πυκνό, όσο μπορει να περιμένει κάποιος. Σε σύγκριση με το αγαπημένο μου Razorock Plissoft (24mm), το SilkSmoke έχει περισσότερο backbone. Εννοείται πως ξεφτιλίζει οτι σαπούνι βρεθεί μπροστά του, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στο θέμα απαλότητας κερδίζει απειροελάχιστα (και λιγότερο) το Plissoft, το οποίο μπορεί βέβαια να έχει μαλακώσει κι άλλο με την πολλή χρήση.
Ενα δωράκι για τον θείο μου ξεκίνησα να πάρω εχθές από τον Γιώργο και τελικά πήρα και για μένα!!!