Ασχετα με τα αρώματα, το σαπούνι αξίζει τα λεφτά του.
Συνήθως την τραβάω πλάγια και από τις δύο πλευρές αλλά 1 στα 2 ξυρίσματα μένει μία γραμμή από τρίχες κάτω από τα ρουθούνια και μου σπάει τα νεύρα.Randyman έγραψε: ↑17 Ιαν 2018, 17:09 @Tzimisce Ενα κολπάκι για τη γραμμή κάτω από τα ρουθούνια είναι να σηκώσεις τη μυτη με το δάχτυλο όσο παει μέχρι να γίνει σαν του γουρουνιου και ΠΟΛΥ απαλά να βάλεις τη μηχανη εκεί και να την παρεις. Επίσης μπορείς με τη μηχανη τελείως πλαγια να περασεις την ΑΚΡΗ της λεπιδας από κείνο το σημείο προσεχοντας μη σου παρει το ρουθουνι γιατί την έκατσες μετα.
ωραιότατο, μου βγήκε το μάτι
Τάκη,θα το βρεις μην ανησυχείς!Δώσε προσοχή και στον ήχο.Όταν ξυρίζει η μηχανή είναι χαρακτηριστικός ο ήχος.
Τρίτο κολπάκι και εγγυημένο:Tzimisce έγραψε: ↑17 Ιαν 2018, 22:53Συνήθως την τραβάω πλάγια και από τις δύο πλευρές αλλά 1 στα 2 ξυρίσματα μένει μία γραμμή από τρίχες κάτω από τα ρουθούνια και μου σπάει τα νεύρα.Randyman έγραψε: ↑17 Ιαν 2018, 17:09 @Tzimisce Ενα κολπάκι για τη γραμμή κάτω από τα ρουθούνια είναι να σηκώσεις τη μυτη με το δάχτυλο όσο παει μέχρι να γίνει σαν του γουρουνιου και ΠΟΛΥ απαλά να βάλεις τη μηχανη εκεί και να την παρεις. Επίσης μπορείς με τη μηχανη τελείως πλαγια να περασεις την ΑΚΡΗ της λεπιδας από κείνο το σημείο προσεχοντας μη σου παρει το ρουθουνι γιατί την έκατσες μετα.
Θα δοκιμάσω και τον πρώτο τρόπο που λες να δω.
![]()