Κ αφου δεν ξερεις τετοιο ξυραφι, θεωρεις καλυτερο να του προτεινουμε τι να ΜΗΝ παρει κ μαλιστα χωρις να γνωριζουμε τι χρειαζεται!
Γιωργο δεν σου απαντω με σκοπό να σου την πω, ουτε να σου κανω τον ξυπνιο... Αλλα ελα κ στη θεση μου κ διαβασε το ποστ σου. Επειδη σε καποιον δεν εκατσε ενα προιον η δεν ειχε-βρηκε τον τροπο να δουλέψει ενα προιον οπως επρεπε, δε σημαίνει οτι ισχύει για ολους τους αλλους.
Γενικα κατα τη γνωμη μου, σε μια παρεα-κοινοτητα ανθρωπων οταν καποιος νεος στο χωρο μας ζηταει μια γνωμη για κατι, του να του απανταμε με αρνηση κ χωρις αιτιολογηση, τοτε τον φοβιζουμε. Προτιμότερο να του πουμε τι να παρει, παλι μ επιχειρηματα κ ας ειναι λαθος, παρα τι να μην παρει, επισης μ επιχειρηματα. Αν ακουγα αυτα περι επιθετικοτητας σφαγων κτλ καποιων, δε θα χα ξυριστει επιτυχως απο τα πρωτα ξυρισματα μου με feather, polsilver, ουτε θα χα παρει progress στο 4 σαν πρωτη μηχανη, ουτε artist club, ουτε straight.
Επισης ο ανθρωπος ανεφερε οτι αγορασε ρυθμιζομενη μηχανη. Αν κ αυτο σε συνδυασμο με το ξυραφι δεν σας λεει πολλα... Παω πασο.
Η αναφορα στις ελιες κτλ ηταν υπερβολη για να αποδωσω "το ολα παιζουν ρολο!" Δεν φανταστηκα οτι επρεπε να το διευκρινισω κιολας!