Το ξύρισμα της ημέρας: Μάιος 2015

Απάντηση
Link

Ηλίας έγραψε: To STR8 το πήρα για το σαπούνι. Ξέρετε τη παροιμία.

Καινούριο σαπουνάκι μου με τί να σε ταιριάξω ;
Δεν τολμώ καν να υποθέσω ότι συνεχίζονται τα υποννοούμενα :!@#!
Σας επανέφερε στην τάξη χθές ο Ηρακλής, δεν σας επανέφερε;;;
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

Η ασφάλεια της με οδήγησε σε κάτι πρωτόγνωρο

Εικόνα

Feather AC (Pro Guard 11*)
Semogue 1250
Cella
Alum Block
Floid
Myrsol Emulsion

Είχα υπερβολικό καιρό να ξυριστώ με την Cella γιατί την είχα δώσει στο πατέρα μου. Σήμερα αποφάσισα να την πάρω για ένα ξύρισμα.
Είχα ξεχάσει πόσο καλή ήτανε. Επίσης μετά από τόσα πράγματα και τον καιρό που έχω, την φόρτωσα με άλλη "άνεση" σε σχέση με αυτή που είχα το πρώτο μήνα στο Π.Ξ. Όχι ότι είναι δύσκολο να την φορτώσεις, απλά για εμένα τότε ήτανε.
Γενικώς υπερβολικά καλό ξύρισμα. Χωρίς ερεθισμούς για ακόμη μια φορά. Εδώ να μου πεις δεν έχω πρόβλημα με άλλα προιόντα, θα είχα με την cella? Για αυτό το λόγο πήγα και για πρώτη φορά κόντρα στο λαιμό. Αποτέλεσμα? Εξαιρετικό!!!! Σίγουρα έχει μερικές τρίχες που τις αισθάνομαι αλλά καμία σχέση με τις άλλες φορές. Το καλύτερο ξύρισμα στο λαιμό έως τώρα.
2 περασματάκια και όλα κομπλέ.
:megagrin :megagrin
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12134 times

Δεν επανεφερα κανεναν στη ταξη - απλα σχολιασα οτι οντως το τσακισαν το θεμα ο Ηλιας και ο Βασιλης (κανοντας πλακα εννοειται).

Δεν υπαρχει καμια συνεχεια - οποιος απο μας θελει περαιτερω εξηγησεις - ας το κανουμε "νομοτυπα" με ανταλλαγη pms :-)
Εικόνα
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17339 times

Υγεια σε ολους
-parker 26c
-gillette sb
-omega80097
-arko ss
-proraso green asl
-arko cool asc
3passes/bbs.Απολαψη ασουμε!
001.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5740 times
Been thanked: 5633 times

Ηρακλή δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης . :lachtot
Πλάκα έκανε ο Άγγελος με το aftershave μου :hystericalbs1
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12134 times

Επειδη δεν ειμαι ποτε απολυτα σιγουρος - δεν χανω τιποτα να γραψω 2 γραμμες πριν "σφαχτουμε" αναμεταξυμας :-)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Roadrunner
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 3611 times
Been thanked: 4505 times

...κατά παράφραση του "τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι"... :megagrin

Εικόνα

Tcheon Fung Sing Hercules
Omega 10005
Edwin Jagger DE89L
Gillette Nacet (#1)
Denim Original

Kαιρό τώρα σκεφτόμουν να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα ανώτερης κατηγορίας σαπούνι, οπότε με το που έκατσε η φάση με το Hercules, έκανα αθόρυβα την κίνηση. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης από άλλο σαπούνι τέτοιου επιπέδου (μια και το Proraso δεν το θεωρείτε τέτοιο :cry ), οπότε είναι λογικό να έχω μείνει ενθουσιασμένος από τις προστατευτικές του ιδιότητες. Αυτό που είπε ο digibill, νομίζω, ότι αφήνει πολύ μαλακό το δέρμα μετά το ξύρισμα, το ένιωσα κι εγώ.

Οσο για το άρωμα, πολύ ωραίο και ιδιαίτερο, μου θύμισε κάτι απροσδιόριστο αλλά δεν μπορώ να πω τι και δεν με πολυνοιάζει κιόλας -είμαι άλλωστε της λογικής ότι το άρωμα στο σαπούνι και την κρέμα υπάρχει μόνο για να σου φτιάξει τη διάθεση την ώρα του ξυρίσματος. Δεν πρόκειται να αντέξει για πολύ μετά, ακόμα κι αν δεν βάλεις άφτερ σέιβ. Εξ ου και η επιλογή του μάλλον άσχετου Denim.

Οι Gillette Nacet, τέλος, τις οποίες επίσης είχα καημό να δοκιμάσω, κόβουν καλά και είναι αρκετά γλυκές συνάμα. Βέβαια, επειδή έχω καλομάθει από τη Lord L6 που είναι ελαφριά, ήμουν ασυναίσθητα λίγο βιαστικός και με τη Jagger και τιμωρήθηκα με ένα μικροκοψιματάκι στο σαγόνι. Ψιλοπράματα όμως.
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

Muhle R89Twist
Rapira Super Stainless
FS Finest Ivory 24mm PU24-EB29
Virgilio Valobra alla Mandorla
Fetih Afs Lotion + Menthol crystals
Prosar Afs Balm

Εικόνα
Γιάννης
Link

herco έγραψε:Επειδη δεν ειμαι ποτε απολυτα σιγουρος - δεν χανω τιποτα να γραψω 2 γραμμες πριν "σφαχτουμε" αναμεταξυμας :-)
Πραγματικά πλάκα έκανα και δεν είχα κανένα σκοπό να βάλω φυτίλια, ή να γίνει αιτία το σχόλιό μου για ένταση ή παρεξήγηση.
Μακρυά από εμένα αυτές οι τακτικές.
Δεν γνωριζόμαστε αλλά νομίζω ότι το σχόλιο μου ήταν προφανώς πειρακτικό με χιουμοριστική διάθεση.
Ο Ηλίας το κατάλαβε πού καλά ότι δεν περιείχε καμμία κυριολεξία ή απόπειρα για περιγραφή μιας πραγματικής κατάστασης.
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Omega S-10018
Cella
34C
Asco #3
Πάγος μπλοκ
Speick lotion
Speick balm

Η σειρά άφτερ της speick,η κλασική,είναι σε άλλο λέβελ.Το μπαλμ,αν και αλλοιώθηκε το άρωμά του,μετά από ενάμισι χρόνο,δεν έχασε τίποτα από τις ιδιότητές του.
Είμαι πολύ περίεργος να δοκιμάσω και να συγκρίνω με το speick, το δίδυμο Myrsol.Agua Balsamica-Emulsion.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”