Καλησπέρα στην παρέα ...
- Preshave "Καραβάκι" Παπουτσανης
- Σαπούνι ξυρίσματος Ρ160 (thanks gstefanoudis!!!)
- Πινέλο ξυρίσματος Vie Long 13062 Horse hair
- Safety Razor - Merkur 23c - Closed Comb
- Λεπίδα Bolzano Superinox #1
- After Shave Balm L'OREAL Men Expert ADS
- After Shave Lotion "Million" Paco Rabanne
Καταρχήν να ευχαριστήσω τον gstefanoudis για την προσφορά και τον macho για την διανομή

.
Όσοι είχαν παρευρεθεί στη συνάντηση θυμούνται ότι είχαμε πάρει ένα κυβακι 1*1*1 περίπου σε διαστασεις, ίσως και λίγο μικρότερο, ο καθένας ώστε να δοκιμάσουμε όλοι.
Δεδομένου ότι δεν είχα ξαναδουλεψει σκληρό σαπούνι προβληματιζομουν πως να το χρησιμοποιήσω. Τελικά, είπα να εφαρμόσω το Italian way, αλλά με το μισό κυβακι!
2 λεπτά μουλιασα πινέλο και κυβακι. Με το που άρχισα να στροφαρω το πινέλο ... έμεινα!
Είχε αρχίσει να αφριζει με την πρώτη σβούρα! Έκανα λίγες ακόμα και αφού μάζεψε αρκετά το πινέλο λέω οκ είμαστε για δες τώρα τι απέμεινε από το mini κυβακι! Εκεί έπαθα το μεγαλύτερο σοκ!
Είχε μείνει σχεδόν άθικτο, κυριολεκτικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό!
Τι λες τώρα ...
Βρήκα τον Duncan McLeod των σαπουνιών...
Αν το είχα ολόκληρο είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ...
there would survive only one από την παρέα των σαπουνιών και κρεμων μου (σίγουρα αυτό θα ήταν πρώτο στην "προίκα" που θα άφηνα πίσω μου

)
Ο αφρός λοιπόν μου έβγαλε άνετα 4 περάσματα (WTG, XTG, ATG, XTG).
Μετά από κάθε πέρασμα χαιδευα την επιδερμίδα και την ένοιωθα απίθανα απαλή και βελουδενια... Λες και είχα τελειώσει το ξύρισμα πριν 20 λεπτά και ένοιωθα το δέρμα προστατευμένο και ενυδατωμενο από το as!
Ρε μπας και είναι και as εκτός από σαπούνι ;
Σας κούρασα , το ξέρω, ολοκληρώνω ...
Απίθανη αίσθηση, προστασία, ενυδάτωση.
Α ξέχασα ....
Δεν στεγνώνει ... κι αν στεγνώσει ... no problem ...
Επίτηδες σε κάποια σημεία που συνήθως ερεθιζομαι το άφησα να στεγνώσει (στον λαιμό). Πέρασε η μηχανή από πάνω πήρε ότι βρήκε και ερεθισμός ... 0 !
Έπαθα πλάκα ...
Βέβαια ξυριστηκα με cc, δεν ξέρω αν θα το τολμούσα με oc , αλλά έχω την εντύπωση ότι πάλι το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό.
Το μόνο αρνητικό του, το άρωμα. Ποιο άρωμα δηλαδή;
Απλά δεν υπάρχει...κυριολεκτικά!
Μου εφαιρνε μια θύμηση στο μυαλό της γιαγιάς μου στην σκάφη να πλένει με τα χέρια ρούχα με εκείνο το τεράστιο πράσινο σαπουνι που μύριζε έτσι ακριβώς. Όχι άσχημα αλλά όχι και ωραία.
Από το 1*1*1 κυβακι λοιπόν που είχα αρχικα, τα δύο κομματάκια τα βαπτισα σε 1 μπολάκι με κάμποσες σταγόνες paco rabanne να δω τι θα βγει. Θα το αφήσω μερικές μέρες να το πιει καλά και βλέπουμε.
Πραγματικά υπέροχο ξύρισμα!!!
Να σαι καλά gstefanoudis για την προσφορά σου!