Με το Harris κάνω καταπληκτική σαπουνάδα με τα omega ή το Simpson και το πρόβλημα με το Semogue το έχω με όλα τα σαπούνια.
Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά. Ίσως η μαλακή του τρίχα να θέλει λιγότερο νερό και περισσότερο φόρτωμα..
Το Ξύρισμα της ημέρας: Φεβρουάριος 2013
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Χάρης
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Omega και πάλι Omega.... :worthy (σε χοίρο εννοείται) Σε καμιά ώρα θα γίνει το test που λέγαμε...
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Πριν απο 15 λεπτά.
Edwin Jagger barley
Feather (4#)
Semogue 2000
MWF ss
ASL Floid
ASB Aqua di parma (σε λίγο)
Λοιπόν.....Τα αποτελέσματα του test. Μπορώ να πω οτι ηταν αυτό που "φοβόμουν". Σίγουρα φταίει το 2000... και πριν προλάβετε να πείτε τίποτε εξηγούμαι . Εσείς τι συμπέρασμα θα βγάζατε οταν πριν 2 μέρες με ακριβώς το ιδιο setup (με μόνη αλλαγή το Omega No 49 και την 34 c) έκανα εναν φανταστικό αφρό με το MWF (bowl lathering 80 στροφές φόρτωμα) που κράτησε για 3 περάσματα και περίσσεψε κιόλας χωρίς να στεγνώσει , πηχτός και ενυδατικός , και σήμερα με την ίδια μέθοδο και 100 στροφές φόρτωμα παρακαλώ , με το που άρχισα να απλώνω τον αφρό ( ο οποίος καμία σχέση δεν είχε και σε εμφάνιση με του προηγούμενου ξυρίσματος) άρχισε να εξαφανίζεται και δεν έφτασε ουτε για το πρώτο πέρασμα??? Νόμιζες πως το 2000 τον εξαφάνισε με εναν μαγικό τρόπο....Παράτησα το scutlle και τέλειωσα το ξύρισμα με face lathering φορτώνοντας και ξαναφορτώνοντας το 2000 ( με 7-8 στροφές την φορά) . Μου έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα που μου έκανε και με το Dr Harris. Αν έχετε εσείς άλλη εξήγηση περιμένω να την ακούσω , γιατί εγω δεν βλέπω άλλη απο το να φταίει το 2000....Τώρα αν μετά απο 50 ξυρίσματα "στρώσει" τι να πω.....Πάντως μέχρι τώρα δεν...... Τελικά το 49 (και το 48) δεν είναι βασιλιάς , είναι Αυτοκράτορας!!
Edwin Jagger barley
Feather (4#)
Semogue 2000
MWF ss
ASL Floid
ASB Aqua di parma (σε λίγο)
Λοιπόν.....Τα αποτελέσματα του test. Μπορώ να πω οτι ηταν αυτό που "φοβόμουν". Σίγουρα φταίει το 2000... και πριν προλάβετε να πείτε τίποτε εξηγούμαι . Εσείς τι συμπέρασμα θα βγάζατε οταν πριν 2 μέρες με ακριβώς το ιδιο setup (με μόνη αλλαγή το Omega No 49 και την 34 c) έκανα εναν φανταστικό αφρό με το MWF (bowl lathering 80 στροφές φόρτωμα) που κράτησε για 3 περάσματα και περίσσεψε κιόλας χωρίς να στεγνώσει , πηχτός και ενυδατικός , και σήμερα με την ίδια μέθοδο και 100 στροφές φόρτωμα παρακαλώ , με το που άρχισα να απλώνω τον αφρό ( ο οποίος καμία σχέση δεν είχε και σε εμφάνιση με του προηγούμενου ξυρίσματος) άρχισε να εξαφανίζεται και δεν έφτασε ουτε για το πρώτο πέρασμα??? Νόμιζες πως το 2000 τον εξαφάνισε με εναν μαγικό τρόπο....Παράτησα το scutlle και τέλειωσα το ξύρισμα με face lathering φορτώνοντας και ξαναφορτώνοντας το 2000 ( με 7-8 στροφές την φορά) . Μου έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα που μου έκανε και με το Dr Harris. Αν έχετε εσείς άλλη εξήγηση περιμένω να την ακούσω , γιατί εγω δεν βλέπω άλλη απο το να φταίει το 2000....Τώρα αν μετά απο 50 ξυρίσματα "στρώσει" τι να πω.....Πάντως μέχρι τώρα δεν...... Τελικά το 49 (και το 48) δεν είναι βασιλιάς , είναι Αυτοκράτορας!!
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Τι να πω , εγω με το SOC 2B δεν ειχα κανενα προβλημα με κανενα σαπουνι κ ειδικα με τον DR Harris.
Οσο για σενα Αρη, ενα θα σου πώ. Σε Μάτιασαν φίλε το προηγούμενο σου ξυρισμα :hystericalbs1 :hystericalbs1
Οσο για σενα Αρη, ενα θα σου πώ. Σε Μάτιασαν φίλε το προηγούμενο σου ξυρισμα :hystericalbs1 :hystericalbs1
Άρης
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Άρη θα συμφωνήσω μαζί σου! Εκτός αν θέλει το Semogue 2000 διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τα omega. Για να ακούσουμε και την άποψη του ειδικού στα Semogue Δημήτρη (dimitris) και φυσικα του κ. Πρύτανη.
Χάρης
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29309 times
- Been thanked: 29435 times
Καλημέρα.
-Tabac ss
-Omega 11137
-Merkur 34C
-Bic Chrome Platinum (2)
-Tabac asl
-L'oreal Men Expert Hydra Sensitive
Εξαιρετικό και το σημερινό ξύρισμα. Βρίσκω τις Bic πολύ καλύτερες από τις Feather στις Merkur. Πρόσωπο αυτήν την στιγμή μαλακό όπως...ενός μωρού! :megagrin
-Tabac ss
-Omega 11137
-Merkur 34C
-Bic Chrome Platinum (2)
-Tabac asl
-L'oreal Men Expert Hydra Sensitive
Εξαιρετικό και το σημερινό ξύρισμα. Βρίσκω τις Bic πολύ καλύτερες από τις Feather στις Merkur. Πρόσωπο αυτήν την στιγμή μαλακό όπως...ενός μωρού! :megagrin
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times

Ο dr harris θα ξεκουραστει για λιγο. Δεν αισθανομαι καμια σιγουρια μαζι του ασε που χρειαστηκε μετα απο καιρο το alum.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
ΤΟΒS Λεβάντα (κρέμα)
Omega 48
Merkur 34 C
Feather
ASL Aqua Velva (USA)
Η tobs πάντα σταθερή αξία για εμένα, σε αντίθεση με την Trueffet δεν με καίει καθόλου. Με το aqua velva έδεσε.
Το Omega το έχω αγαπήσει τόσο που παρότι προγραμματίζω κάτι αγορές δεν περιλαμβάνω πινέλα σε αυτές.
Omega 48
Merkur 34 C
Feather
ASL Aqua Velva (USA)
Η tobs πάντα σταθερή αξία για εμένα, σε αντίθεση με την Trueffet δεν με καίει καθόλου. Με το aqua velva έδεσε.
Το Omega το έχω αγαπήσει τόσο που παρότι προγραμματίζω κάτι αγορές δεν περιλαμβάνω πινέλα σε αυτές.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Καλημέρα,
Πινέλο Semogue 2000
Σαπούνι Cella
Μηχανή Gillette Aristocrat
Λεπίδα Dorco
ASL/B SPEICK
Πινέλο Semogue 2000