(Δυστυχώς, δεν τα καταφέρνω καλά με τις αναρτήσεις των φωτογραφιών και δεν μπορώ να την δημοσιευσω σε μεγαλύτερο μέγεθος)
Εχω μιά συλλογή απο Gillette Rocket (δηλαδή Βρετανικής κατασκευής superspeeds). Ποιοτικά νομίζω ότι είναι πιό καλές από τις Αμερικάνικες αδελφές τους και ο μηχανισμός που ανοίγει τις πόρτες είναι πολύ μαλακός 50-60 χρόνια μετά. Οι Βρετανικές μηχανές, δυστυχώς δεν έχουν ημερομηνίες κατασκευής όπως οι Αμερικάνικες.
Από αριστερά οι δύο πρώτες (στο κουτί κιτρινισμένο και η από κάτω της), είναι LD (Light Duty) βάρος 34 γρ. Το υλικο κατασκευής χερουλιού καί πλάκας ειναι αλουμίνιο, μόνο οι πόρτες είναι νικελωμένο ατσάλι. Το γνωστό παρατσούκλι τους είναι "paperclip" λόγω του βάρους.
Κάτω σειρά, δευτερη ειναι μία Rocket Aristocrat Jr., 73 γρ. Αυτές αναγνωριζονται από την πλακέ θέση της λεπίδας. Ακόμα ψάχνω να βρώ μία σε κουτί!
Δίπλα της, κάτω, είναι μία Flare Tip Rocket, 60γρ.
Οι υπόλοιπες τρείς (δύο πάνω σειρά σε κουτιά και κάτω τελευταία δεξιά είναι οι Heavy Duty Rocket (HD 500) 72γρ. Αυτές είναι και οι αγαπημένες μου DE. Για μένα, έχουν ιδανικό balance, βάρος και πάχος χερουλιού. Είναι λίγο επιθετικές.