Τετάρτη απόγευμα:
RazoRock Mamba w/ Barberpole handle,
PolSilver Super Iridium (#1)
Plisson 'Ferrari Red'
Mystic Water 'Unscented', face lather
Aqua Velva
Noxzema ActionPlus
Πέρασε ένας πολύ κοντινός φίλος από εδώ το πρωί για καφέ, του είχα έτοιμο ένα σετ για να ξεκινήσει με το
παραδοσιακό ξύρισμα (No. 98, Vitos πράσινο, 41C, Dorco blades). Έκατσα εκεί, έβγαλα το Fine Stout, το 3Ρ και το Mamba, τού'δειξα τα βασικά ξυρίζοντας 30% του προσώπου μου. Οπότε απόψε είπα μετά το ντους να καθαρίσω την κατάσταση.
Το
Mamba είναι αρκετά mild. Κινείται κάπου ανάμεσα σε EJ DE87 και Gillette Tech (σε επιθετικότητα). Είναι smooth στην συμπεριφορά του αλλά το ότι είναι ελάχιστα επιθετικό ξεγελά τον χρήστη κάνοντάς τον να πραγματοποιεί επαναλαμβανόμενα περάσματα πάνω από συγκεκριμένες περιοχές. Αυτό οδηγεί πιθανώς σε κοκκινίλα και ερεθισμό. Ίσως με shimming να βελτιωθεί η κατάσταση. Θα δούμε.
Το σαπούνι παρελήφθη εχθές. Προσωπικά ποτέ δεν ήμουν πολύ φίλος με τα Αμερικάνικα αρτισάνικα σαπούνια, αν και όλοι γνωρίζουμε πως έχουν εκτενές κοινό που τα λατρεύει. Το
Mystic Water κάνει δουλειά, αλλά δεν ξεσηκώνει. Το Γαλλικό
πινέλο αριστεύει. Είναι πολύ πιό απλή και ευχάριστη η ζωή με τα συνθετικά, όσο περνά ο καιρός τόσο τα επιθυμώ περισσότερο. Έχω άλλα δύο καθ'οδόν, και είμαστε κλεισμένοι μετά για κάποιο καιρό.