Cella

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Δεν το εχω πολυψάξει το θέμα. Το παρακολουθώ χαλαρά απο εδώ.
Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί οι Ιταλοί <<πειράζουν>> συνεχώς επιτυχημένα προϊόντα προς το χειρότερο.
Τα ίδια έγιναν και με τη SMN και τη λανολίνη που αφαίρεσαν, την διακοπή του P160 και δεν ξέρω αν αληθεύει
η αλλαγή φόρμουλας στο Valobra .
Κατόρθωμα το να τρώγεσαι να χαλάσεις κορυφαία προϊόντα.
Να μας εξηγούσαν τουλάχιστον και τον λόγο.
Τον εκσυγχρονισμό ας πούμε στην συσκευασία θα μπορούσα να τον καταλάβω ( καλύτερο κουτί, πιο μεγάλο δοχείο....)
το να πειράζουν όμως την φόρμουλα πρός τα κάτω δεν...
if you have a great shave you have a great day
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

εαν ηταν λογω κοστους θα το καταλαβαινα.αλλα εδω δεν αλλαζει τιποτα νομιζω.μηπως ειναι καποια κοινοτικη οδηγια που τους υποχρεωνει να το κανουν αυτο γιατι αλλιωςδεν εξηγειται.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11

Petros.Mp έγραψε:Η φόρμουλα δεν έχει αλλάξει κατά πολύ εκτός της προσθήκης του EDTA που δεν είναι κάτι, για το λάδι αν κοιτάξεις το σύνδεσμο που έχω βάλει, γράφει "The almond oil is nothing new to the formula either. It is because of new EU-regulations that the ingredient list on Cella have been updated."
κατι περι κοινοτικης οδηγιας γραφει και ο Πετρος εδω.αλλα λεει για το ελαιο αμυγδαλου.μηπως ισχυει και για το EDTA?
Άβαταρ μέλους
newinhere
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 62 times
Been thanked: 180 times

Από την μεριά μου πάντως θα ήθελα να μάθω τι τρέχει με το EDTA.
Άλλωστε ο καθ'ένας έχει το δικαίωμα να λέει ελεύθερα την άποψη/γνώμη του.
Θέλω ν'ακούσω/μάθω αυτά που έχει να πει ο συνφορουμίτης και ως σκεπτόμενο άτομο θ'αποφασίσω μετά αν θα τα αποδεχθώ ή όχι.
Το να εθελοτυφλούμε λέγοντας οτι δεν μπορείς να πεις κάτι κακό γι'αυτά που επιλέξαμε, το θεωρώ άσκοπο.
Αν έχω κρίνει κάτι ως καλό στην δουλειά του και ακούσω κάτι κακό για τα συστατικά του, απλά ζυγίζω τα θετικά που ήδη γνωρίζω με τ'αρνητικά που μόλις έμαθα και αναλόγως βλέπω αν θα το χρησιμοποιήσω ή όχι.
Και να μην ξεχνάμε πως είναι δουλειά μας ως καταναλωτές να κρίνουμε τις πολιτικές της κάθε εταιρίας, πρώτα συνειδητά και μετά κατ'επέκτασιν του πρώτου και με το πορτοφόλι μας.

Τελειώνοντας, θα επαναλάβω πως θέλω να ξέρω έτσι ώστε να μπορώ να κρίνω σωστά οπότε ακόμη και να μην το πει δημόσια, θα ήθελα να μάθω έστω μέσω π.μ.

Τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη, αλλά και στάση ζωής πολλά απ'αυτά, εγράφησαν με φιλικό τόνο και σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να θίξω κάποιο άτομο ή προϊόν.
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Nα τελειωνουμε εδω με το EDTA, το θεμα μας ειναι το Cella! Αναμενουμε το κειμενο του Tony, οποιος θελει να πει κατι για το συστατικο αυτο, παρακαλειται να το κανει στο σωστο νημα!

Eυχαριστω! :thnx

:btt2

Φιλικα
Στεφος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Χθες ξυρίστηκα με τη Cella αλλά με τη νέα σύσταση με EDTA, το ξύρισμα απίθανο, δεν είχα κανένα πρόβλημα και φυσικά παραμένει η Cella που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. :megagrin Βάζω και τα νέα συστατικά .
IMG_2126.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11

εχω το μπωλακι(150γρ.)με την παλια συνθεση,εχω κατι κιλα με την παλια συνθεση,εχω και το μπωλ με την και νουργια συνθεση.ξυριστικα και με τα 3.δεν καταλαβα καμμια απολυτως διαφορα.το ιδιο ακριβως κορυφαιο προιον ειναι. cella rules!
Geo13
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 30 times
Been thanked: 1 time

Λοιπον για το cella...
Προσωπικη μου αποψη, δεν θελω να επηρεασω καποιον!
Δεν μου κανει ρε παιδια πραγματικα της εχω δωσει ευκαιριες πολλες αλλα οχι για εμενα. Ειναι ενα σαπουνι/κρεμα που ναι μεν κανει πλουσιο αφρο κ πολυ ευκολα ΑΛΛΑ δεν νιωθω προστασια, δεν μου κανει τις λεπιδες να κυλανε πιο ανεμακτα( οσο αλλα προϊοντα ), στεγνωνει πολυ γρηγορα στο προσωπο κανοντας τα πραγματα χειροτερα!
Δεν εχω μεγαλη εμπειρια κ δεν ειμαι ειδικος. Αν κανω κατι λαθος παρακαλω να μου το πειτε. Ενας φιλος εδω στο φορουμ ειχε πει κατι για τα κολπα της ποια ειναι αυτα???
Μεχρι να μου πειτε αν εγω κανω λαθος η κρεμα αυτη δεν κανει για εμενα. (μην πεσετε να με φατε κ ευχαριστω εκ των προτερων για τυχων συμβουλες)
Γιωργος
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11

η cella φιλε Geo13 ειναι κορυφαιο σαπουνι σε ολα.αφρισμος,προστασια,ολισθηση.δεχομαι ομως οτι εσενα δεν σου προσφερει την προστασια που πρεπει.εγω εχω να σου προτεινω 2 λυσεις χωρις να ειμαι και ειδικος επι του θεματος.η 1η ειναι να φορτωνεις πολυ το πινελο με σαπουνι και να το δουλευεις μεχρι να σχηματιστει ο επιθυμητος αφρος και η 2η ειναι η χρηση φυτικης γλυκερινης.κατα την διαρκεια που δουλευεις το σαπουνι με το πινελο ριξε μεσα στο μπωλ,scuttle η οτιδηποτε αλλο χρησιμοποιεις 4-5 σταγονες γλυκερινης και δουλεψε τη μαζι με το σαπουνι.η γλυκερινη πιστευω οτι θα βοηθησει σημαντικα στην προστασια απο κοψιματα και ερεθισμους.ελπιζω να βοηθησα λιγο.
Άβαταρ μέλους
evaggelos1971
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 941 times
Been thanked: 421 times

Καλησπέρα παιδιά , να επιβεβαιώσω και γω ότι μετά από παρότρυνση το χρησιμοποίησα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, με το Omega 48 να κάνει με λίγο φόρτωμα αρκετή και πλούσια ποσότητα και φυσικά το εξαισιο άρωμα του , ίσως και η χρήση Preshave να βοηθήσει την κατάσταση για καλύτερο αποτέλεσμα :dance3
Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι......
Evaggelos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”