Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!
- Δημήτρης
- Εξειδίκευση
- 15
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 181 times
50 χιλιόμετρα προπόνηση σήμερα, με μπόλικες ανηφόρες, βγήκα αλώβητος από κάτι διαμάχες με τσοπανόσκυλα και ενάμισι χιλιόμετρο πριν το σπίτι κάτι δεν μου άρεσε...το πίσω λάστιχο φούιτ...φουσκώνω, κάνω καμιά 200αριά μέτρα, τα ίδια...τελικά μετά και από δεύτερο φούσκωμα περπάτησα τα τελευταία 500 περίπου μέτρα μέχρι το σπίτι, έβγαλα το γυαλί που το έσκασε και το μπάλωσα...

- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Η εξαγορα της Ολυμπιακης απο την Aegean. Αναμενομενο μεν, αλλα και παλι... :dash

- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Δημήτρη το video με τα τσοπανόσκυλα που ανέβασα το είδες?Δημήτρης έγραψε:50 χιλιόμετρα προπόνηση σήμερα, με μπόλικες ανηφόρες, βγήκα αλώβητος από κάτι διαμάχες με τσοπανόσκυλα και ενάμισι χιλιόμετρο πριν το σπίτι κάτι δεν μου άρεσε...το πίσω λάστιχο φούιτ...φουσκώνω, κάνω καμιά 200αριά μέτρα, τα ίδια...τελικά μετά και από δεύτερο φούσκωμα περπάτησα τα τελευταία 500 περίπου μέτρα μέχρι το σπίτι, έβγαλα το γυαλί που το έσκασε και το μπάλωσα...
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Η φήμη για αναδρομική μείωση του αφορολογήτου για τρίτεκνους... :boeller
Αν δεν είχα παιδιά σε σχολείο, θα είχα φύγει προ πολλού από την Ελλάδα.:dash :dash :dash
Αν δεν είχα παιδιά σε σχολείο, θα είχα φύγει προ πολλού από την Ελλάδα.:dash :dash :dash
Χάρης
- andreas
- Διαχειριστής
- 16
- Has thanked: 11686 times
- Been thanked: 11857 times
- Επικοινωνία:
Αντί να φεύγουν αυτοί που πρέπει να φεύγουν.... :dash :cry
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Πήγα εφορία να πάρω μια ενημερότητα αλλά δεν δίνουν λέει την τελευταία μέρα του μήνα.
Να πάω πάλι αύριο μου είπε.
Θέλουμε και επενδύσεις ε?
Να πάω πάλι αύριο μου είπε.
Θέλουμε και επενδύσεις ε?
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- geobarou
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 70 times
Ένα Polo έχω κι αυτό το προηγούμενο μοντέλο, αλλά έλα που θέλει και αλλαγή ίμάντων λόγω παρέλευσης 6ετίας!!! Συν το μεγάλο service (λαδια, φιλτρα, τακάκια). Με βλέπω με τακουνάκια κόκκινα....
Γιώργος