Την καλησπέρα μου στους κυρίους!!!
Κάτι τέτοια σαν το σημερινό με κάνουν και βλαστημαω που δεν ξυριζομαι κάθε μέρα...
Σημερινό σεταπ με
- PreShave SV Lemon & Sage Hands/Face soap
- Simpsons T3
- PAA Bay Rum ss
- Parker R97
- Nacet blade
- Omega Alum block
- Savon Mystere Unscented asb
- Pinaud Clubman Bay Rum asl
Νομίζω πως όσοι αγαπούν το Bay Rum, αυτό είναι ένα σαπούνι που δεν πρέπει να λείπει από κανένα den... Το μοναδικό του ελάττωμα είναι η διάρκεια του αρώματος, αν ήταν ένα κλικ πιο πάνω θα ήταν ακόμη πιο ονειρεμένο...
Τόσο όταν το ανοίγεις, όσο και όταν το δουλεύεις σου βγάζει αρκετά έντονο ένα γλυκό πορτοκάλι και μια γλυκειά κανελα... Πάντως κάποια στιγμή, μου έδωσε και την μυρωδιά μελομακάρονων με σιρόπι ρούμι/πορτοκάλι... Άβυσσος η μύτη του ανθρώπου...
Θέλει αρκετο νεράκι σταδιακά και σου δίνει αρκετό και πολύ συμπαγή αφρό (βέβαια το φόρτωσα και χωρίς αύριο)...
Δεν ξέρω πως ήταν η προηγούμενη βάση, μιας κι είναι το πρώτο σαπούνι που παίρνω της ΡΑΑ, αλλά για vegan βάση πρώτη φορά πήρα απίστευτη γλιστρα , συνεκτικό αφρό και πάρα πολύ καλή μεταξυριστικη αίσθηση...
Με τη σαπουναδα στο πρόσωπο ώσπου να συμμαζευτουν τα πάντα όλα, όταν ξεπλυθηκα το πρόσωπο μου ήταν σκέτο βελούδο...
Φυσικά, η παραμικρή ενόχληση με το αλουμ, ενώ το μπαλσαμ του γιατρού ήταν το κερασάκι στην βελούδινη τούρτα...
Το Bay Rum asl της Pinaud, απλά ολοκλήρωσε την απόλαυση!!!
Καλό σας βράδυ κύριοι!!!