Muhle R41 2013 **Current

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SrTv
Συντονιστής
Συντονιστής
5
Has thanked: 4637 times
Been thanked: 5526 times

Είχα στήλει email και μου απάντησαν ότι λόγω του τρόπου κατασκευής (χύτευση) υπάρχουν τέτοιες αποκλίσεις.
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10
Has thanked: 12931 times
Been thanked: 16689 times

Είναι αποδεκτές αποκλίσεις που προκαλούν δυσλειτουργία; Κ η λύση που προτεινουν είναι να ξεσφίγκεις 1/4 της στροφής; Δεν έχει τζόγο η λεπίδα ετσι; Καλά σου απάντησαν τέτοιο πράγμα κ μάλιστα με μέιλ; Ό,τι να 'ναι. Ούτε το μηχανουργείο της περιοχής μου δε θα έλεγε κάτι τέτοιο. Είναι αναμενόμενο να υπάρχουν αποκλίσεις, δλδ Ελαττωματικά, για αυτό υπάρχει κοντρόλ κ βγάζει στην άκρη τις Αποκλίσεις.
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
SrTv
Συντονιστής
Συντονιστής
5

Είδα ξανά το email που έστειλα, τους έλεγα ότι το κενό λεπίδας - δοντιών είναι άνισο και σε κάποια σημεία η λεπίδα ακουμπάει στα δόντια της βάσης. Δε μου έκαναν καμία πρόταση αλλά μου είπαν τέτοιες ανοχές βρίσκονται σε όλα τα ξυραφια του εμπορίου που κατασκευάζονται με χύτευση μετάλλου.
Μιας και το ανοίξαμε ως θέμα αν κάποιος έχει την μηχανή και θέλει ας παρατηρήσει μήπως έχει το ίδιο πρόβλημα. Μπορεί να περάσει το χαρτάκι από τη λεπίδα που χρησιμοποιεί ανάμεσα από αυτή και τα δόντια του base plate. Αν είναι σαν τις δικές μου κεφαλές θα περνάει στα δόντια των άκρων και στα κεντρικά δε θα περνά αφού ακουμπά η λεπίδα σε αυτά.
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10

Άντε να σου κάνω κ το χαρτί, παρότι νομίζω πως φαίνεται στην φώτο. Λοιπόν στη δική μου το χαρτί περνάει από όλα τα δόντια.
Μάλλον η παραγωγή της παρτίδας έγινε σε κάποιο χυτήριο σε κάποια κουκουκορούκου γωνιά της γης, που τι 1.0 τι 1.1mm το ιδιο είναι, οπότε τι quality control να γίνει. Όλη η παρτίδα για φούντο θα είναι.
Εικόνα
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
john1970
Δημοτικό
Δημοτικό
6
Has thanked: 1034 times
Been thanked: 4020 times

Εκανα και εγω τη δοκιμη με το χαρτι και περναει απο ολα τα δοντια.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Τα μόνα που έχεις στη ζωή σου είναι η τιμή σου και ο αυτοσεβασμός σου! Αν τα χάσεις, αν τα πετάξεις από πάνω σου ή τα ξεπουλήσεις, τότε δεν έχεις τίποτα πια…
Άβαταρ μέλους
emminad
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 35 times
Been thanked: 1666 times

Να πω κι εγώ πως χθες που παρέλαβα κι έκανα και το πρώτο μου ξύρισμα δεν υπάρχει καμία "στρέβλωση" της λεπίδας κατά το σφίξιμο.Όλα οκ σε εμένα!
Δεν ξέρω αν αυτό το θέμα υπάρχει σε μερικές κεφαλές μόνο που πωλούνται ανεξάρτητα και όχι στης μηχανές με την λαβή που πωλούνται ως πακέτο.
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
5
Has thanked: 15377 times
Been thanked: 15647 times
Επικοινωνία:

@emminad ...το οποίο είναι και το πιθανότερο.... συμφωνώ !
Άβαταρ μέλους
SrTv
Συντονιστής
Συντονιστής
5

Εγώ που είχα πρόβλημα 2 στα 2 ήταν κανονικές μηχανές και όχι αγορά κεφαλής.
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10

Εγώ που δεν είχα πρόβλημα, είχα πάρει μόνο το κεφαλή...
Κοινώς τον τρόπο παραγωγής της κάθε παρτίδας κ πιθανά ζητήματα τα ξέρει μόνο η εταιρεία. Νομίζω πως ο ασφαλέστερος τρόπος να κινηθεί κάποιος είναι η αγορά με φυσική παρουσία στο κατάστημα... Ακόμα και αν είναι γνωστό σου το κατάστημα, αγοράζοντας ιντερνετικά μπαίνεις σε διαδικασία, από την στιγμή που έχουν αναφερθεί ζητήματα...

Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά 45 δευτερόλεπτα:
Εγώ για μία άλλη μηχανή που είχα αγοράσει και είχαν αναφερθεί ζητήματα, αγόρασα ναι μεν ιντερνετικά αλλά επικοινώνησα με το κατάστημα που είμαι πελάτης και ζήτησα από τον ιδιοκτήτη ανοίξει το κουτί και να την τσεκάρει πριν μου την στείλει.
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
Spiros81
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 1044 times
Been thanked: 1109 times

Καλημέρα στην ομάδα έχει ξυριστεί κανείς με την muhle r41ss ? Έχει διαφορά στο ξύρισμα με την απλή ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”