Το ξύρισμα της ημέρας : Ιουνιος 2017
- Vavous
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 30780 times
- Been thanked: 41688 times
Άκη, πες μας όταν μπορέσεις δυο λόγια για το Via Barberia. Είσαι ο πρώτος που βλέπω να το έχει.
Ανδρέας, Μ.Δ.

- akis_peiraias
- Εξειδίκευση

- 10
- Has thanked: 18551 times
- Been thanked: 15729 times
Καλησπέρα Ανδρέα !
Είχα ανοίξει σχετικό νήμα με αρκετές λεπτομέρειες αλλά δυστυχώς από το κινητό δεν μπορώ να ενσωματώσω link σε λέξη .
Έχει άρωμα άσχετο με το όνομα του, δηλαδή ενώ περιμένεις κάποιο Aquatic άρωμα αυτό έχει κιτροειδές άρωμα (για μένα βγαίνει πιο πολύ grapefruit ) . Έχει πολύ καλό πυκνό αφρό ,καλό γλύστριμα αλλά μέτρια ενυδάτωση για το δικό μου λιπαρό δέρμα . Και είναι και σχετικά καθαρό από άποψη χημικών (για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο ) . Γενικά είναι αξιόλογο και αν δεν κάνω λάθος ακόμα και ο Κωνσταντίνος (NavalArchitec ) είχε πει καλά λόγια, που έχει από εμένα ΠΟΛΎ μεγαλύτερη εμπειρία !
Είχα ανοίξει σχετικό νήμα με αρκετές λεπτομέρειες αλλά δυστυχώς από το κινητό δεν μπορώ να ενσωματώσω link σε λέξη .
Έχει άρωμα άσχετο με το όνομα του, δηλαδή ενώ περιμένεις κάποιο Aquatic άρωμα αυτό έχει κιτροειδές άρωμα (για μένα βγαίνει πιο πολύ grapefruit ) . Έχει πολύ καλό πυκνό αφρό ,καλό γλύστριμα αλλά μέτρια ενυδάτωση για το δικό μου λιπαρό δέρμα . Και είναι και σχετικά καθαρό από άποψη χημικών (για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο ) . Γενικά είναι αξιόλογο και αν δεν κάνω λάθος ακόμα και ο Κωνσταντίνος (NavalArchitec ) είχε πει καλά λόγια, που έχει από εμένα ΠΟΛΎ μεγαλύτερη εμπειρία !
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
-
stergios
Στην πληρη επεξεργασια Ακη απο κινητο, αν δε θες να το κανεις χειροκινητα, εχει ενα εικονιδιο με μια αλυσιδα για τα links. 
- Vavous
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
Ευχαριστώ Άκη, δεν θυμόμουν το νήμα.
Ανδρέας, Μ.Δ.

- Tony
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 23190 times
- Been thanked: 13866 times
Καλησπέρα σας,και καλό Σαββατοκύριακο. !
«Μετά από τόσα χρόνια, συνεχίζεις να με εκπλήσσεις.»...τα σέβη μου.!
~ Face Shop bar - Homemade
~ Merkur - Mergress :romance-heartbeating:
~ Polsilver - Super Iridium
~ Dcs -Tuxedo
~ Dimitri's - Lavender
~ Thayers toner - Lavender
~ Fine - Fresh Vetiver
~ Herbana - Unscented
⚝ Το σημερινό ξύρισμα το περίμενα 20 ημέρες,λόγω ενός ατυχήματος που είχα που με ταλαιπωρεί ακόμα...
Έτσι μέσα στο μυαλό μου έκανα διάφορους συνδυασμούς ως προς το setup,είχα καταλήξει στην Feather AC SS με Pro Super λεπίδα,για τον αφανισμό των τριχών,που δεν ήταν απλά γένια,αλλά γενειάδα κανονική. :character-smurfpapa:
Με είχε συνεπάρει ο ενθουσιασμός,όμως με προσγείωσε ο πόνος και η φωνή της συνείδησης μου,«άστα τεντώματα και τα κεφαλο-κλειδώματα για αργότερα,"κοιμάται" και το δέρμα σου βρε»_ μου είπε,την ακούω αυτήν την φωνή γιατί έχει πάντα δίκιο,άλλωστε με ξέρει καλά... με 3 περάσματα (2,5 στην ουσία) και το μισό υπέρ του μαθητή,χωρίς να τριμάρω,
η Mergress έφερε το λυτρωτικό και όπως πάντα τέλειο αποτέλεσμα σε έμενα,έφυγαν τα γένια και οι φαγούρες και τα ξυσίματα και όλα καλά.
* Να το διαβάσουν παρακαλώ και οι,πάσης φύσεως lurkers που φέρουν γενειάδες,μέσα στο καλοκαίρι...
Υγιαίνετε & Ευημερείτε.!
Φιλε Στελιο δεν θα ισχυριστω οτι τα αλλα aftershave lotions που κυκλοφορουν ειναι αθωα - αλλα αυτη τη φορμαδευλδη 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL προσωπικα θα την απεφευγα αν ειχα την επιλογη. Και δεν ανηκω στους "ψαγμενους" ή στους "οικολογους" του φορουμ μας.
~ Face Shop bar - Homemade
~ Merkur - Mergress :romance-heartbeating:
~ Polsilver - Super Iridium
~ Dcs -Tuxedo
~ Dimitri's - Lavender
~ Thayers toner - Lavender
~ Fine - Fresh Vetiver
~ Herbana - Unscented
⚝ Το σημερινό ξύρισμα το περίμενα 20 ημέρες,λόγω ενός ατυχήματος που είχα που με ταλαιπωρεί ακόμα...
Έτσι μέσα στο μυαλό μου έκανα διάφορους συνδυασμούς ως προς το setup,είχα καταλήξει στην Feather AC SS με Pro Super λεπίδα,για τον αφανισμό των τριχών,που δεν ήταν απλά γένια,αλλά γενειάδα κανονική. :character-smurfpapa:
Με είχε συνεπάρει ο ενθουσιασμός,όμως με προσγείωσε ο πόνος και η φωνή της συνείδησης μου,«άστα τεντώματα και τα κεφαλο-κλειδώματα για αργότερα,"κοιμάται" και το δέρμα σου βρε»_ μου είπε,την ακούω αυτήν την φωνή γιατί έχει πάντα δίκιο,άλλωστε με ξέρει καλά... με 3 περάσματα (2,5 στην ουσία) και το μισό υπέρ του μαθητή,χωρίς να τριμάρω,
η Mergress έφερε το λυτρωτικό και όπως πάντα τέλειο αποτέλεσμα σε έμενα,έφυγαν τα γένια και οι φαγούρες και τα ξυσίματα και όλα καλά.
* Να το διαβάσουν παρακαλώ και οι,πάσης φύσεως lurkers που φέρουν γενειάδες,μέσα στο καλοκαίρι...
Υγιαίνετε & Ευημερείτε.!
Αντώνης
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
- Randyman
- Λύκειο

- 9
- Has thanked: 2026 times
- Been thanked: 1908 times
Εννοείται, γιαυτό κι εγώ χρησιμοποιώ καθαριστικο gel πριν το ξυρισμα. Απλα μερικοί είχαν πει οτι έβαζαν το σαπουνι γλυκερινης και το αφηναν χωρις ξέβγαλμα. Γιαυτό και ρώτησα. Καμιά παρεξήγηση.Ενα απο τα πραγματα που "μαθαινουμε" οταν μπλεχτουμε με το ΠΞ ειναι οτι το προσωπο πρεπει να ειναι καθαρο οταν σταθουμε μπροστα στον καθρεφτη

- theo's
- Γυμνάσιο

- 11
- Has thanked: 8873 times
- Been thanked: 8903 times

Πάντοτε Χαίρετε!
Αντικαταθλιπτικό νωρίς το απόγευμα, τότε που πέρασε η βροχή...
Πινέλο Men's Only 2016 HMW
Klar Kabinett copy by Dusy Professional
GEM MicroΜatic Open Comb & GEM - Stainless Steel PTFE Coated (4)
After shave με ροδόνερο “Rose of Bulgaria”
Eau de Parfume “Regina Roses”
Θεόδωρος
Τάς τε λεωφόρους μή βαδίζειν - Aut viam inveniam aut faciam
Τάς τε λεωφόρους μή βαδίζειν - Aut viam inveniam aut faciam
-
Zizu10
- Νήπιο

- 9
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 460 times
Στο σημερινό μεσημεριανό ξύρισμα, είπα να δοκιμάσω την Fatip Piccolo για πρώτη φορά.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα με την ευθυγράμμιση της λεπίδας και ενώ ανήκει στις επιθετικές μηχανές της αγοράς, με σωστό χειρισμό δεν σου δίνει την εντύπωση ότι "δαγκώνει"
Έχουμε και λέμε :
- Proraso pre-shave eucalyptus
- Fatip Piccolo
- Personna Platinum (το ξυραφάκι των δοκιμών)
- Omega 10018
- Pino Silvestre Shave Master (χειμώνιασε ο καιρός και βρήκα ευκαιρία
)
- Vitos Classico + 444 gel
- Korres Calendula & Ginseng
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα με την ευθυγράμμιση της λεπίδας και ενώ ανήκει στις επιθετικές μηχανές της αγοράς, με σωστό χειρισμό δεν σου δίνει την εντύπωση ότι "δαγκώνει"
Έχουμε και λέμε :
- Proraso pre-shave eucalyptus
- Fatip Piccolo
- Personna Platinum (το ξυραφάκι των δοκιμών)
- Omega 10018
- Pino Silvestre Shave Master (χειμώνιασε ο καιρός και βρήκα ευκαιρία
- Vitos Classico + 444 gel
- Korres Calendula & Ginseng
-
stergios
Γενια 24 ωρων. 2 περασματα (φορα & πλαγιο) γιατι χθες εκανα 3+ με κοντρα και kai captain original παλι με γενια 24 ωρων και το δερμα αρχισε να την "ακουει". Δεν μπορω να κρατηθω, με συνεπηρε η ολη φαση με την ss και παρ οτι βγηκαν καλα σαν αποτελεσμα τα ξυρισματα, το κανα σαν παζαρι στο κλεισιμο του, το δερμα...
#Feather ss.
:romance-heartsfade: Σπαρτιατικο σε ολα του χωρις να ανησυχεις γι αυτο. Το m16 του πξ! :violence-ak47:
#Feather super pro (2). Γλυκανε αρκετα μετα το πρωτο ξυρισμα χωρις να χασει σε αποτελεσματικοτητα.
#Proraso sandalwood ss. Φορτωσα με ιταλικη χωρις να το λυπηθω. Αξιοπρεπεστατο σε ολα του μα δε θα το λεγα κατι ιδιαιτερο. Θα λεγα οτι οντως μου φανηκε σα να βοηθαει με τα σκληρα γενια.
#Omega 10065. Αρχιζει και γινεται καλυτερο, στρωνει, ξεμυριζει και μεταμορφωνεται σε πινελο απο αχυρο. Vfm για τα λεφτα του.
#Floid mentolado. Απο μονο του δεν αρκει αλλα μυριζει μπαμπας και σε δροσιζει ευχαριστα με διαρκεια. Παρ ολο που εχει αλκοολ κανει γλυκο καψιμο και γυρναει αμεσα και κλιμακωτα σε δροσουλα!
#Κορρες καλεντουλα & τζινσενγκ. Αρωματακι speciale με πολυ καλη ενυδατωση, σβησιμο του καυσου και ευκολη ομοιομορφη εφαρμογη χωρις πασαλειμματα.
Αφιερωμενο σ ολους! Καλο βραδακι, καλα να περναμε χωρις να ενοχλαμε!
#Feather ss.
#Feather super pro (2). Γλυκανε αρκετα μετα το πρωτο ξυρισμα χωρις να χασει σε αποτελεσματικοτητα.
#Proraso sandalwood ss. Φορτωσα με ιταλικη χωρις να το λυπηθω. Αξιοπρεπεστατο σε ολα του μα δε θα το λεγα κατι ιδιαιτερο. Θα λεγα οτι οντως μου φανηκε σα να βοηθαει με τα σκληρα γενια.
#Omega 10065. Αρχιζει και γινεται καλυτερο, στρωνει, ξεμυριζει και μεταμορφωνεται σε πινελο απο αχυρο. Vfm για τα λεφτα του.
#Floid mentolado. Απο μονο του δεν αρκει αλλα μυριζει μπαμπας και σε δροσιζει ευχαριστα με διαρκεια. Παρ ολο που εχει αλκοολ κανει γλυκο καψιμο και γυρναει αμεσα και κλιμακωτα σε δροσουλα!
#Κορρες καλεντουλα & τζινσενγκ. Αρωματακι speciale με πολυ καλη ενυδατωση, σβησιμο του καυσου και ευκολη ομοιομορφη εφαρμογη χωρις πασαλειμματα.
Αφιερωμενο σ ολους! Καλο βραδακι, καλα να περναμε χωρις να ενοχλαμε!
- Vavous
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11