Το ξύρισμα της ημέρας : Μάιος 2017

Απάντηση
stergios

Ηλια κατι πρεπει να βγαλεις ε?! Δεν μπορεις, σε τρωει! :handgestures-thumbupright:

Το λοιπον!

# Gillette sheraton! :romance-hearteyes:
#Polsilver si!
#Herbana asl cedar&sandal! Πολυ διακριτικος ηταν αυτος που το χατακτηρισε διακριτικο το αρωμα του! Αορατο ειναι! Θες 2 μυτες! :teasing-neener:
#Μια απο τα ιδια(Semogue 1305)...να δουμε ποτε θα αξιωθω να φτιαξω λαβη για τον καινουριο θυσανο... :angry-jumpinganger:

Δεν εβαλα σημερα asl, παρα μονο το balsam της herbana. Να δω τι θα κανει και γραφω εντυπωσεις στο σχετικο θεμα.

Καποια στιγμη θελω να γραψω 2 λογια παραπανω για τη sheraton. Ηπια, αποτελεσματικοτατη vintage tto open comb. Εξαιρετικη! Γλυκια, βαθια, ξουρα...αντε παμε για μια σουρα! :obscene-drinkingcheers:
Άβαταρ μέλους
george644
Δημοτικό
Δημοτικό
9
Has thanked: 3247 times
Been thanked: 2785 times

Εικόνα

Γειά σας
10 το πρωι

Μπανιο
Xtro (Zenith) πινέλο
Merkur Progress 500
Perma-sharp (#5)
ASL Proraso

Εργαλείο αυτή η μηχανή.Το Ζενιθ τωρα άρχισε να στρώνει αλλά το χρησιμοποιούσα αραιά.Θέλει ακόμα σαπούνι για να χορτάσει.Μόνο το Ω49 έστρωσε σε δύο εβδομάδες.Το Proraso-Omega που ξεκίνησα ,έστρωσε μετά απο δύο μήνες εντατικής χρήσης.

Added in 22 minutes 45 seconds:
Επειδη εχω πολυ Proraso πράσινο θα του δωσω να καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
foxtrot
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 31393 times
Been thanked: 32929 times

Added in 55 seconds:
captain_hx έγραψε:
foxtrot έγραψε:Ηλία υπάρχουν και Gillette Blue II χωρίς την αυτοκόλλητη ταινία.
Αν με το πέρας των δοκιμών καταλήξω σ'αυτά σίγουρα θα τα προτιμήσω χωρίς την ταινία.
foxtrot έγραψε:Πάντως απ'όλα αυτά το πιό αποτελεσματικό είναι το Bic Metal, αλλά είναι λίγο "γιαταγάνι".
Με ή χωρίς την μπάρα;
Με την μπάρα, εννοείται.
Ηταν το ξυραφάκι μου στους 20 μήνες της στρατιωτικής μου θητείας, γρήγορο και αποτελεσματικό, με μεγάλη επιφάνεια κοπής (την μεγαλύτερη νομίζω απ'όλα τα πλαστικά).
Η μεταλλική μπάρα, είναι minimal και δεν αξίζει να μπεις στον κόπο να την αφαιρέσεις.
Τα ξαναδοκίμασα πρόσφατα μερικές φορές (γιά να θυμηθώ τα παλιά ;) ), αλλά ποτέ δεν έκανα 3ο πέρασμα χωρίς ερεθισμούς.

Added in 13 minutes 38 seconds:
stergios έγραψε: ..............
# Gillette sheraton! :romance-hearteyes:
#Polsilver si!
#Herbana asl cedar&sandal! Πολυ διακριτικος ηταν αυτος που το χατακτηρισε διακριτικο το αρωμα του! Αορατο ειναι! Θες 2 μυτες! :teasing-neener:
#Μια απο τα ιδια(Semogue 1305)...να δουμε ποτε θα αξιωθω να φτιαξω λαβη για τον καινουριο θυσανο... :angry-jumpinganger:
.................
Στέργιο, δεν πιστεύω να έκανες "στεγνό" ξύρισμα με sheraton και polsilver, χωρίς αφρό; :D
Γιάννης
stergios

Αμε! Τι νομιζεις?! Εχω φτασει σ αλλα επιπεδα!
:doh: Αιντεεε! :D Ναι λειτουργησα και γω αφαιρετικα σαν τον Ηλια! Χα! Χα! Με palmolive :angry-soapbox: stick! Και ελεγα χθες ειναι λιγα, κατι λειπει! Μπα το asl θα ναι!
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30566 times
Been thanked: 41605 times

Μεγάλη ξούρα με μεγάλα προϊόντα:

Rocnel DE-P
Lord classic
Nuavia
PAV brushworks
Fine lavender

Είχα καιρό να γράψω στο ΞτΗ, λίγο η δουλειά, λίγο η Ρόκνελ που με παίδευε. Και ποιά λεπίδα δεν της φόρεσα, δοκίμασα όλες τις αγαπημένες μου, τζίφος. Ξαναγόρασα όσες είχα απορρίψει αρχικά ή είχα για μούφες, η επιμονή μου ανταμείφθηκε.

Lord classic stainless κύριοι. Πρώτη φορά φόρεσα σε μηχανή Lord κι έπαθα πλάκα. Για να δούμε και τις άλλες γεύσεις chrome, platinum κλπ, πήρα όποια Lord πωλείται στην Ελλάδα. Νέοι ορίζοντες απόλαυσης ανοίγονται.

Καλή μέρα και καλό σουκού παιδιά!
(χαχα πολύ μ'αρέσει η προσφώνηση 'παιδιά', δεν το λεγα μικρός, το λέω τώρα που είμαι μεσήλικας)

Εικόνα
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
george644
Δημοτικό
Δημοτικό
9
Has thanked: 3247 times
Been thanked: 2785 times

Τι να πείς για τις λεπίδες ; Εχω τις classic στο πράσινο κουτάκι.Τις δοκίμασα με EJ 89 και Μerkur 34c,ακομη και με Fatip OC.Δεν κόβανε τίποτα.Ισως είναι διαφορετικές απο αυτες που έχεις.Οι Platinum ομως ειναι οι τοπ της Lord,πραγματικά κοφτερές,Ανδρέα...
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30566 times
Been thanked: 41605 times

Sorry γράψτε λάθος! Οι ανωτέρω λεπίδες είναι οι super όχι οι classic. Είναι και θέμα μηχανής, η Rocnel είναι δρεπάνι. Αύριο θα δοκιμάσω τις classic που λες Γιώργο, σιγά σιγά και τις υπόλοιπες.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12134 times

Οι Super ειναι οντως αλλο πραγμα σε σχεση με τις Classic - και συμφωνω με τον Γιωργο για τις Platinum αν και προτιμω τις Chrome ελεω μαζοχισμου..
Εικόνα
desperado
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 3820 times
Been thanked: 4324 times

Καλό Σαββατοκύριακο!

Το πρωί:
Fatip grande gold & Feather
SOC 2 band
Jermyn Street ss σε Parker bowl
Lemon Witch Hazel
Speick asl
Jermyn Street asl
Θοδωρής

"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Vavous έγραψε: Είχα καιρό να γράψω στο ΞτΗ, λίγο η δουλειά, λίγο η Ρόκνελ που με παίδευε. Και ποιά λεπίδα δεν της φόρεσα, δοκίμασα όλες τις αγαπημένες μου, τζίφος. Ξαναγόρασα όσες είχα απορρίψει αρχικά ή είχα για μούφες, η επιμονή μου ανταμείφθηκε.

Lord classic stainless κύριοι. Πρώτη φορά φόρεσα σε μηχανή Lord κι έπαθα πλάκα. Για να δούμε και τις άλλες γεύσεις chrome, platinum κλπ, πήρα όποια Lord πωλείται στην Ελλάδα. Νέοι ορίζοντες απόλαυσης ανοίγονται.
Ανδρέα νόμιζα είχες δοκιμάσει τις lord.
Μετά τις viking sword αυτή που έχεις είναι η καλύτερη λεπιδα Για μένα.Απο τις πολύ πολύ καλές...

Added in 2 minutes 29 seconds:
Οι lord extra είναι εξίσου καλές αλλά πρέπει να είναι ίδιες.

Added in 20 seconds:
Οι classic είναι άλλες...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”