Weber Bulldog,
Gillette WIlkinson Sword #1(Ινδία)
ToOBS Shaving Shop κρέμα,
Semogue "Mistura"
Αφρός στο μπολάκι και
Brut ASL
"Ρίξανε" 2 έξτρα γεωτρήσεις στο δίκτυο ύδρευσης (λόγω υπερκατανάλωσης) από το προηγουμενο Σάββατο....
Πολύ πολύ σκληρό το νερό. Ακόμη και με την ToOBS δυσκολεύτηκα...Θα βάζω απιονισμένο με φαίνεται...
Είχα καιρό να χρησιμοποιήσω Ινδική Wilkinson. Τα ίδια μου φάνηκε όπως και τις άλλες φορές.
Ελάχιστα πιό καλή από Derby & Rapira.
Μέτρια λεπίδα..
Να ανοίξω θέμα στις κρέμες για την Shaving Shop για το άρωμά της και μόνο;
Είναι αυτό ακριβώς που λέει. Μπαρμπέρικο. Όταν τη μυρίζω και κλείσω τα μάτια, μεταφέρομαι
στο κουρείο "Οι τρείς Φίλοι" του θείου Θράσου...
Giannis έγραψε:Ηλία, απο τις μουσταλευριές και τα λουκούμια περάσαμε στα κεικ σοκολάτας
Πάντως είναι το άτιμο πολύ καλό !!!!
Κέικ σοκολάτας με bourbon παρακαλώ.
Γιάννη, συνεχίζω ακάθεκτος με το cavendish και μιά άντε δύο το πολύ φορές την εβδομάδα σπάω το σερί με τη σοκολάτα.
Ουσιαστικά απο τη στιγμή που δοκίμασα Synergy σταμάτησα το rotation.
Όμως, η αλήθεια είναι πως ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στις επιλογές του. Τα αρώματα στα synergy σαπούνια είναι δυνατά, κρατάνε πολύ ώρα και το ρητό "πρόσεχε τί εύχεσαι" τους ταιριάζει γάντι.
Ξέρεις τί στραβόξυλο που είμαι με τα αρώματα. Αυτά τα δύο τα θεωρώ υπέροχα και αγαπημένα αλλά δε πρόκειται να ζορίσω τη τύχη μου δοκιμάζοντας και τ'αλλα της σειράς...
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Ηλία συμφωνώ απόλυτα για το πόσο προσεχτικοί πρέπει να είναι οι υποψήφιοι αγοραστές.
Καλά κάνεις και το τονίζεις. Τελευταία παντως το έχουν πάρει πολλοί φίλοι εδω.
Νομίζω σχεδόν όλοι συμφωνούν στο δυνατό άρωμα και την εξαιρετική ποιότητα σαπουνάδας.
Cadman & Sons Bengall 13/16"
Custom Finest Badger (TGN)-Omega Handle
Taylor of Old Bond Street, Eton College, Cream
Bowl Lather
Neil Miller-2.5"Latigo Leather
WTG, XTG & ATG (neck)
Taylor of Old Bond Street, Eton College ASL
Όλα μετράνε στην απόλαυση του ξυρίσματος. Πρωϊνό τρέξιμο, δροσερό μπάνιο, καλό πρωινό και καφές, ανοικτό παράθυρο να φυσάσει αεράκι και απαλή μουσική.