Μερικά από τα πιάτα της τελευταίας βδομάδας με τις κυπριακές ονομασίες (και ελληνική μετάφραση στην παρένθεση

)
Κουπέπια νηστίσιμα (Ντολμαδάκια)
Πουρκούρι (πλιγούρι) πιλάφι
Ελιοτή (ελιόπιτα)
Λουβιά με λάχανα (φασόλια μαυρομάτικα με σέσκουλα)
Καττιμέρι* (πίτες) με μέλι και κανέλα
Τα περισσότερα πιάτα συνοδεύονταν από Μούγκρα** (τουρσί από κουνουπίδι) και σαλάτα
*Καττιμέρι
**Μούγκρα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
captain_hx την 30 Μαρ 2018, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.