Pre Unscented by
@qsplan
Mühle Silvertip Badger Large 23mm
MdC Rose
Mühle Rocca R94
Astra Superior Platinum INDIA #4
Rose Of Bulgaria asl
Μετά από καιρό επιστροφή στο πρι σέιβ του φίλου Κώστα. Η διαδικασία είχε ως εξής: βρέξιμο του προσώπου με βαποριζατέρ, 6-7 στα σταγόνες πρι στα δάχτυλα, ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο, προετοιμασία του αφρού στο μπολ, μετά ελαφρύ ξαναβρέξιμο του προσώπου με βαποριζατέρ και λάδερινγκ στο πρόσωπο. Το πόνημα του φίλου κάνει δουλειά. Δημιουργεί ένα λιπαρό υπόστρωμα που καταρχάς μαλακώνει τα γένια και στη συνέχεια λειτουργεί βοηθητικά-ενεργοποιητικά στην ρεζίτζουαλ. Μάλιστα δεν έφυγε μετά το ξέβγαλμα του πρώτου χεριού, ούτε του δεύτερου. Μην πω ότι το ένιωθα να παραμένει και μετά το τελικό ξέβγαλμα. Εύγε κ πάλι συνάδελφε.
Στα δικά Μου τώρα. Με 0,8 γρ. MdC, κατέληξα με έναν σκασμό ποιοτικότατου, γυαλιστερού αφρού, που δεν με έχει συνηθίσει σε τέτοιο βαθμό το MdC. Το δίνω κατά κύριο λόγο στο πινέλο που γενικά τα σπάει. Στο after shave το βελούδινo κ ωραιότατο Rose of Bulgaria, επί παραγγελία δωράκι φίλης μετά το πρόσφατο ταξίδι της γείτονα. Στα 5€ παίζει εκεί και αξίζει πραγματικά. Στην τελική απολαυστικότατο ξύρισμα με 1wtg+2mixed.
Καλό Απόβραδο Κύριοι.
Προστέθηκε μετά από 7 λεπτά 1 δευτερόλεπτο:
Υ Γ. Και εκεί που έχω γράψει όλο αυτό το πράγμα και πατάω υποβολή, μου βγαίνει καρτέλα υποβολής φόρμας και χάνονται όλα. Ξανά μανά πάλι από την αρχή. Πολύ σπαστικό. Μου συμβαίνει κάποιες φορές και για αυτό πριν πατήσω υποβολή κάνω αντιγραφή. Ε τώρα δεν είχα κάνει

.