Blackland λαβή με Yaqi θύσανο
Karve CB-E, λαβή Ali (αντιγραφή Rockwell) με Vi-John Super Stainless στη 2η
Declaration Grooming Contemplation - βάση Milksteak
4711 EdC για σβήσιμο
Χαιρετώ την ομάδα!
"Kαινούριο" πινελάκι, και από τη χαρά ήθελα να το μοιραστώ, μιας και έχω καιρό να ανεβάσω στο SOTD.
Τη λαβή την έχω κάποιους μήνες αλλά ο θύσανος που βάζουν στην Blackland είναι μέτριος, κτγμ, πολύ backbone. Λες και δεν ασχολήθηκαν καθόλου με αυτό κομμάτι. Μου είχε αρέσει αρκετά όμως η λαβή: ωραίο βάρος, εργονομία και μοντέρνο σχέδιο, οπότε είπα από το να το δώσω, να αλλάξω απλά θύσανο. 30 λεπτά στον ατμό και βγήκε εύκολα.
Φοράει τώρα έναν της Yaqi, τους χρησιμοποιεί ένας ντόπιος εδώ αρτιζάνος,
Paragon Shaving. Την επιχείρηση την σταματάει λέει προσωρινά, οπότε ξεφορτώνει στοκ που έχει. Έχω ήδη ένα πινέλο του με τον ίδιο θύσανο (BLS3) που μου είχε αρέσει αρκετά. Βολεύαν και τα μεγέθη, οπότε έγινε η παραγγελία. Δέσαν φοβερά με τη λαβή!
Το σαπούνι συμπαθέστατο. Είναι απ' ό,τι έχω καταλάβει τα "αμερικάνικου τύπου" - καλά λέω; - κρεμώδης υφή, όχι πολύ όγκο, ψηλά τη γλυκερίνη κλπ. Λίπος βίσονα, αυγά, γιαούρτι, περάσαμε τέλεια!

Έχει κι ωραίο άρωμα το συγκεκριμένο, γλυκοπράσινο, ταίριαξε με τον ήλιο που μας έβγαλε σήμερα μετά από μέρες.
Η λεπίδα δε θέλει, αλλά δεν ενοχλεί κι όλας. Πολύ buffing, πολλά μερεμέτια, αλλιώς δεν παίρνεις αποτέλεσμα. Αλλά δεν ερεθίζει κι όλας. Έχει να κάνει και με την Karve όμως, με την GC-84, δεν τα'χε πάει καθόλου καλά, την άλλαξα στα μισά.
Το άφτερ κατα τύχη ψιλοταίριαξε και με το σαπούνι. Για πιο μετά θα πάω πιο μοντέρνα, Lacoste L'Homme edt
Ποπο, πολλά είπα, είχα καιρό, γιαυτό

Σόρρυ αν σας κούρασα
Καλή συνέχεια σε όλους!