Το ξύρισμα της ημέρας: Αύγουστος 2022

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 15377 times
Been thanked: 15647 times
Επικοινωνία:

Εικόνα
Βραδινό Ξύρισμα...
Los Jabones de Joserra, Sbandavapori, set, εξαιρετικό άρωμα, καλοκαιρινό και θαλασσινό, με τις υπόλοιπες καλές ιδιότητες του Joserra,
Brush : PAA, phantom aerolite, με knot 26mm,
Blade : Persona platinum, 1η και τελευταία χρήση,
Razor : Fatip, open comb, σωστή ευθυγράμμιση, καλή απόδοση, ήπια γενικά αίσθηση για ανοικτού τύπου μηχανή,
Καληνύχτα και καλή εβδομάδα σε όλους !!! 🙏💈🙏
Άβαταρ μέλους
lozioditalia
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 150 times
Been thanked: 1050 times

Χαιρετισμούς κύριοι,
αυτό είναι το σημερινό πλήρες ξύρισμα

Prebarba PREP
Κρέμα σαπουνιού Saponificio Bignoli Violetta di Parma
Χρυσό δολάριο Shavette
Σπασμένη λεπίδα Euromax vortex
Συνθετικό πινέλο Simpson Chubby 2
Noxzema aftershave

Πολύ αρωματική η κρέμα Bignoli ιδανική για την καλοκαιρινή σεζόν εύκολη και μεγάλη shiuma σε πολλές ποσότητες, σήμερα δροσερός καιρός πολύ λιγότερο ζεστός στην περιοχή μου.
καλή εβδομάδα σε όλους.

Εικόνα
Κρυφό περιεχόμενο
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Άβαταρ μέλους
Bill the butcher
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
5
Has thanked: 7683 times
Been thanked: 8234 times

Χαίρετε κύριοι!

Πρωινό φρεσκάρισμα με
- Occult Seduction
- Simpsons Duke3
- Iwasaki kamisori 50mm
- Occult unscented asl

Καλή εβδομάδα σε όλους!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Γρηγόριος
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
5
Has thanked: 5559 times
Been thanked: 8619 times

Καλημέρα σας Gent's

💈
~ Zaharoff Signature ss
~ Simpsons Chubby Synthetic Bristle 26mm
~ Rockwell 6s
~ Gillette 7ó clock super stainless
~ Lucky Tiger asl & face tonic

Ωραίο σαπούνι με ακόμη πιο ωραίο άρωμα.
Ευχαριστώ τον φίλο @Vavous για το δείγμα που μου πρόσφερε.

Keep rocking... 🎸 🤘
Kill the past, come back to life...
⚜️ memento mori memento vivere ⚜️
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 11606 times
Been thanked: 15154 times

Εικόνα

Yaqi Synthetic 26mm
E&S Zenith
Parker 97r
Permasharp #3
Speick

Πρωινό ξύρισμα σε γένια 2 ημερών, με 3 χέρια wtg κ λίγο ανάποδο κάτω από την κάτω σιαγόνα κ πάνω από τον λαιμό. Ωραιότατα όλα. Άρωμα κραγιόν με κάτι όξινο, τζίντζερ, λάιμ ξερωγώ...

Συννεφιές κ μπουμπουνητά τώρα στην παραλία στη Ν. Εύβοια. Η θάλασσα γαλήνια, βροχή όχι ακόμα, ο,τι κ αν προμηνύει αυτό.

Καλό απόγευμα σε όλους.
Υ. Γ. Καποια στιγμή θα βγάλω φώτο στην άλλη άκρη του τραπεζομάντηλου
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
Constantin
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
4
Has thanked: 6881 times
Been thanked: 8984 times

Nuova Satinex 2000
Platinum ••

Rockwell 6S

Murphy & Mcneil “Naid”

Simpson TT Isle of Man
Petrol Head

Εικόνα

Βερύκοκο απόψε αρωματικά από το M&M αλλά όχι ακριβώς σαν μαρμελάδα..ας πούμε κάτι προς γκουρμέ.. αλλά ούτε πρόστυχο και ενοχλητικό που λέει ο Μ.Δ.. :DD
Συμπαθητικό και τίμιο στο καθάρισμα..

Εάν κάνετε ζουμ στο Black Mamba (6S) φαίνονται τα ξεφτίσματα που αναφέρονταν στο χρώμα.. στις άκρες της κεφαλής.. στο άνω μέρος της λαβής και μια τσιμπιά κάτω..
Δεν με χαλάει.. εξάλλου εγώ ευθύνομαι για τα γδαρσίματα..
Και φυσικά δεν σταμάτησε να ξυρίζει!

Το TT (Tourist Trophy) limited edition είναι ίδιο με ένα T2.. σε μέγεθος με συνθετική ίνα..
Τίποτα ιδιαίτερο φυσικά απλά ήταν οικονομικό και ως desmo boy τιμώ και γώ το νησί..
Ιδιαίτερα θα γίνουν τα πράγματα όταν αποκτηθεί μια μέρα και ένα Silvertip όντας ήδη ενθουσιασμένος από manchurian..
Ωραία τα συνθετικά.. γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα
με ωραίες φανταχτερές λαβές.. αλλά μέχρι εκεί..
Η αίσθηση στο πρόσωπο από το θύσανο ασβού από best και άνω είναι το πιο καβλωτικό πράγμα στο ξύρισμα.. αν αυτό συνοδεύεται και από χρώματα που σε φτιάχνουν.. τότε θα ανταμείβεσαι καθημερινά..

Όσον αφορά τα pre.. μετέπειτα το θεωρούσα γελοίο να χρησιμοποιεί κάποιος.. λόγω του ότι υποτίθεται ότι σου παρέχει αυτά που χρειάζεσαι το σαπούνι σου..
Στην αρχή είχα πάρει το λάδι αβοκάντο του Varesino αλλά δεν με έλκυε το άρωμα του και παραμερίστηκε..
Κάποια στιγμή παραγγέλνοντας σαπούνια Grooming Dept
που τελικά δεν τρελάθηκα κιόλας.. (συμπαθητικά ας πω έστω!) σύμφωνα με όλη αυτή την υστερία προς sold out.. που επικρατεί.. είχα βάλει στο καλάθι και ένα από τα pre έτσι από περιέργεια..
Θέλω να είμαι δίκαιος και όχι κομπλεξικός και θα ξαναπώ πως αν τύχει και δεν έχω προλάβει να φύγω για Άδη.. θα το ξαναπάρω..
Πλέον δεν ντρέπομαι όποτε φάω φλασιά να το χρησιμοποιήσω.. ούτε σημαίνει ότι το σαπούνι που το ταίριαξα είναι μάπα που λένε..
Η αναβάθμιση είναι καλοδεχούμενη πάντα.. στα πάντα..
𝕴𝖓 𝕾𝖎𝖒𝖕𝖘𝖔𝖓 𝖂𝖊 𝕿𝖗𝖚𝖘𝖙
Άβαταρ μέλους
georgepa
Δημοτικό
Δημοτικό
6
Has thanked: 4530 times
Been thanked: 8823 times

Καλή εβδομάδα , καλά ξυρίσματα
-Phoenix Artisan Agharta
-Phoenix Artisan Doppler
-Homelike start 2 με1,4
-Personna super med
-Asb biotherm

Εικόνα
Πρώην panagosg
Άβαταρ μέλους
qsplan
Λύκειο
Λύκειο
3
Has thanked: 9863 times
Been thanked: 7936 times

Ειπα να δοκιμασω καθημερινο ξυρισμα... τελευταια φορα ειχα τρελους ερεθισμους... για να δουμε τωρα....

PreShave Gillette συν την σαπουναδα...
Westman - Geres ss
Parker 97R
Gillette PermaSharp #1
Simpsons T3
Alum block
Alcolsado asl

Το σαπούνι πέρα από την υπέροχη μυρωδιά, έχει υπεροχο και γρηγορο αφρισμό... μισο λεπτο σβουριγμα στο μπωλ του και 2-3 λεπτα δουλεμα στο scuttle, δινει σαπουναδα για καμμια 5-6 περασματα...

Τελικα, οι κοφτερες λεπίδες μου ταιριαζουν περισσότερο, ακομη και στο καθημερινο ξυρισμα... Την προηγούμενη φορα το φοβηθηκα κι εβαλα μια οχι και τοσο κοφτερη λεπίδα... Στα 2 περασματα ημασταν οκ, αλλά είπα να κανω κι ενα τριτο περισσότερο σαν μερεμετοδουλεια...

Πήρα ενα αρκετά βαθυ ξυρισμα, ευτυχως χωρις κανενα κοψιμο, αλλά κατι ψιλοερεθισμούς πρεπει να τους αποκτησα, μιας και το περασμα με το alum block μου εφερε λιγα χοροπηδηματακια...

Ομοίως και ενα τσουξιματακι με το Alcolado, αλλα περισσότερο ηταν απόλαυση παρά μαρτυριο...

Θα ξαναμπουμε στο μπανιο και αυριο να δουμε πως θα παει... νομιζω οτι θελει καποιο καιρο να συνηθισει το δερμα στο καθημερινο ξυρισμα...
:ty .'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος :thankyou

Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
Άβαταρ μέλους
Apostolos K
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 10452 times
Been thanked: 8882 times

- Yaqi Raster SE (με κινεζικη βαρια λαβη)
- KAI Protouch MG ##2
- The Shaving Lodge Fougere Douce ss & asl
- Simpson Trafalgar T2
Απολαυστικο ξυρισμα με ολα τα μεσα να συνεργαζονται αρμονικα στο τελικο αποτελεσμα. Ειχα καιρο να ξυριστω με το συγκεκριμενο ξυραφι και ξανα θυμηθηκα ποσο καλη ''θεριστικη'' μηχανη ειναι. Η αποκαλυψη ηταν η λεπιδα. Στην πρωτη της χρηση την θυμομουν οτι τραβουσε λιγο. Σημερα ηταν οκ. Ηπια και γλυκεια δεν μου δημιουργησε την παραμικρη αμυχη ή υποψια κοψιματος και ερεθισμου. Σιγουρα θα συνεχισω με το ιδιο setup και την επομενη φορα. Το σαπουνι δημιουργει αφρο τοσο υψηλης προστασιας και δομης οσο και οπτικης ικανοποιησης με τη μεταξενια υφη και γυαλιστερη οψη του. Αριστο σε γλιστρημα και μεταξυριστηκες ιδιοτητες το συγκαταλεγω σαφως στα καλλυντικα. Το asl εχει λιγοστο οινοπνευμα ενω το αρωμα του φερνει στο Le Male του JPG. Ειμαι σιγουρος οτι το πρωι το προσωπο μου θα εχει ακριβως την ενυδατωση που πρεπει χωρις ιχνος ξηροτητας. Συνολικο αποτελεσμα αριστο!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11691 times
Been thanked: 11889 times
Επικοινωνία:

Δεν περιγράφω άλλο!
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Απάντηση