Nuova Satinex 2000
Platinum ••
Rockwell 6S
Murphy & Mcneil “Naid”
Simpson TT Isle of Man
Petrol Head
Βερύκοκο απόψε αρωματικά από το M&M αλλά όχι ακριβώς σαν μαρμελάδα..ας πούμε κάτι προς γκουρμέ.. αλλά ούτε πρόστυχο και ενοχλητικό που λέει ο Μ.Δ..
Συμπαθητικό και τίμιο στο καθάρισμα..
Εάν κάνετε ζουμ στο Black Mamba (6S) φαίνονται τα ξεφτίσματα που αναφέρονταν στο χρώμα.. στις άκρες της κεφαλής.. στο άνω μέρος της λαβής και μια τσιμπιά κάτω..
Δεν με χαλάει.. εξάλλου εγώ ευθύνομαι για τα γδαρσίματα..
Και φυσικά δεν σταμάτησε να ξυρίζει!
Το TT (Tourist Trophy) limited edition είναι ίδιο με ένα T2.. σε μέγεθος με συνθετική ίνα..
Τίποτα ιδιαίτερο φυσικά απλά ήταν οικονομικό και ως desmo boy τιμώ και γώ το νησί..
Ιδιαίτερα θα γίνουν τα πράγματα όταν αποκτηθεί μια μέρα και ένα Silvertip όντας ήδη ενθουσιασμένος από manchurian..
Ωραία τα συνθετικά.. γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα
με ωραίες φανταχτερές λαβές.. αλλά μέχρι εκεί..
Η αίσθηση στο πρόσωπο από το θύσανο ασβού από best και άνω είναι το πιο καβλωτικό πράγμα στο ξύρισμα.. αν αυτό συνοδεύεται και από χρώματα που σε φτιάχνουν.. τότε θα ανταμείβεσαι καθημερινά..
Όσον αφορά τα pre.. μετέπειτα το θεωρούσα γελοίο να χρησιμοποιεί κάποιος.. λόγω του ότι υποτίθεται ότι σου παρέχει αυτά που χρειάζεσαι το σαπούνι σου..
Στην αρχή είχα πάρει το λάδι αβοκάντο του Varesino αλλά δεν με έλκυε το άρωμα του και παραμερίστηκε..
Κάποια στιγμή παραγγέλνοντας σαπούνια Grooming Dept
που τελικά δεν τρελάθηκα κιόλας.. (συμπαθητικά ας πω έστω!) σύμφωνα με όλη αυτή την υστερία προς sold out.. που επικρατεί.. είχα βάλει στο καλάθι και ένα από τα pre έτσι από περιέργεια..
Θέλω να είμαι δίκαιος και όχι κομπλεξικός και θα ξαναπώ πως αν τύχει και δεν έχω προλάβει να φύγω για Άδη.. θα το ξαναπάρω..
Πλέον δεν ντρέπομαι όποτε φάω φλασιά να το χρησιμοποιήσω.. ούτε σημαίνει ότι το σαπούνι που το ταίριαξα είναι μάπα που λένε..
Η αναβάθμιση είναι καλοδεχούμενη πάντα.. στα πάντα..