Razor: Rockwell 6s (R6)
Brush: Yaqi tuxedo 24mm
Blade: Astra superior platinum (2)
Soap: Phoenix & Beau Imperial Rum
Aftershave: Old Spice
Καταπληκτικό σαπούνι, η βάση τους είναι όπως μου αρέσει. Μέτριας σκληρότητας υφή, φορτώνει εύκολα, διψάει αρκετά αλλά το δέχεται χωρίς να αραιώνει πολύ. Το ξυράφι γλιστράει καλά με πολύ ωραία αίσθηση όταν περάσει λίγη ώρα και ηρεμήσει το πρόσωπο. Όσο ξεπλένω το πινέλο και την μηχανή απλώνω σε όλο το πρόσωπο την σαπουνάδα που έμεινε με κυκλικές κινήσεις. Νιώθω ότι έτσι την αξιοποιώ όλη χωρίς να την πετάω, καθώς ενυδατώνει το πρόσωπο σαν να έχω βάλει ένα ωραίο βάλσαμο.
Βαθύ ξύρισμα χωρίς να νιώθω άγρια την λεπίδα, και όσο περνάει η ώρα νιώθω το πρόσωπό μου όλο και πιο απαλό και καθαρό. Σ' αυτό βοήθησε και το rockwell που ακόμα και στην πιο άγρια του ρύθμιση δεν το νιώθεις σαν να θέλει να σε καταβροχθίσει. Κρατάει σφιχτά την λεπίδα και δεν την διευκολύνει πολύ στο να σε ερεθίσει ή να σε κόψει.
Και κάτι ακόμα, και σε εσάς γίνεται αυτό; Ότι σαπούνι και να έχω χρησιμοποιήσει με την yaqi μου νιώθω η σαπουνάδα να είναι πιο ενυδατωμένη, αφράτη χωρίς όμως να είναι νερουλή. Ο χοίρος και ο ασβός μου νιώθω σαν να μην την χτυπάνε τόσο καλά και να ρουφάνε λίγη μέσα τους.